- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.698
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
-
Canim buyuk ihtimal senin pozisyonunla alakali tersine geliyordur yoksa sonucta tadina bakmiyor bile farkli desen. Bebekler tam rahat pozisyonu alamadan emmiyorlar bence birisinden yardim al bikac seferde alisacaktir. Sagarak gogsun yara olabikirArkadaşlar herkese merhaba , 1 haftalık bir bebeğim var . Çok şükür sütüm geliyor ama bebeğim sadece sol göğsümü emiyor , sağ göğsümde resmen o da bende savaş veriyoruz. Her pozisyonu deniyorum ama bir türlü almıyor, ağzı açık aranıyor ama bir türlü emmiyorsürekli sağmak zorundayım çünkü şişiyor..
Ben mi birşeyi yanlış yapıyorum ya da nedir sorun ¿ var mı bir fikri olan ?!
Defne bebekinsallah emer
Canim buyuk ihtimal senin pozisyonunla alakali tersine geliyordur yoksa sonucta tadina bakmiyor bile farkli desen. Bebekler tam rahat pozisyonu alamadan emmiyorlar bence birisinden yardim al bikac seferde alisacaktir. Sagarak gogsun yara olabikir
Bebegin kontrolu felan vardir canim gittiginde bi bebek hemsiresinden yardim iste emiyorsa pozisyondandir. Birde o agzini acip araniyo ama emmiyo ya o anda agzina biraz sut damlat sagdigin sutten gogsune felan da sur. tadiyla yapisacaktirDefne zilli zarife ❤ya emzirme yastığı, eşim, annem hiç kimse yardımcı olamadı nasıl olacak bu iş ebeye bir sorayım en iyisi..
Ya ucuna hafif tatlı bişeyler sürebilirsin hafif pekmez gibiDefne zilli zarife ❤ya emzirme yastığı, eşim, annem hiç kimse yardımcı olamadı nasıl olacak bu iş ebeye bir sorayım en iyisi..
Bebegin kontrolu felan vardir canim gittiginde bi bebek hemsiresinden yardim iste emiyorsa pozisyondandir. Birde o agzini acip araniyo ama emmiyo ya o anda agzina biraz sut damlat sagdigin sutten gogsune felan da sur. tadiyla yapisacaktir
Benim bebegimde sağ göğsumu zor tutardi
Sol tarafta kalp atislari oldugu icin bebekler sol goguste çok daha rahat ediyorlarmis huzurlu oluyorlarmis
Zamanla sağ tarafada alisir
Ben onu altı ay sendromunda yaşadım sağ meme reddeddi bi ay kada r ters emzirdim yanı solu emzirdigim pozisyonda zor oldu ama mecbur verdim öyle yavaş yavaş alıştı
Ya ucuna hafif tatlı bişeyler sürebilirsin hafif pekmez gibi
Benim oğlumda sağ göğsümü hiç almıyordu en son pekmezi sulandiruo göğsüme sürdüm ve ayakta vermeyi denedim tuttu ve o günden sonra emmeye başladı sağ göğsümü deneyin isterseniz bende ilk başta asla falan dedim ama göğsümde bir damla bile süt kaldığında sıtma tutuyordu beni o yüzden yaptım ve ise yaradiArkadaşlar herkese merhaba , 1 haftalık bir bebeğim var . Çok şükür sütüm geliyor ama bebeğim sadece sol göğsümü emiyor , sağ göğsümde resmen o da bende savaş veriyoruz. Her pozisyonu deniyorum ama bir türlü almıyor, ağzı açık aranıyor ama bir türlü emmiyorsürekli sağmak zorundayım çünkü şişiyor..
Ben mi birşeyi yanlış yapıyorum ya da nedir sorun ¿ var mı bir fikri olan ?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?