• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Emzirme problemi 🙈

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

berlin8982

🌸
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
4.044
17.696
208
Arkadaşlar herkese merhaba , 1 haftalık bir bebeğim var . Çok şükür sütüm geliyor ama bebeğim sadece sol göğsümü emiyor , sağ göğsümde resmen o da bende savaş veriyoruz. Her pozisyonu deniyorum ama bir türlü almıyor, ağzı açık aranıyor ama bir türlü emmiyor 🙄 sürekli sağmak zorundayım çünkü şişiyor..
Ben mi birşeyi yanlış yapıyorum ya da nedir sorun ¿ var mı bir fikri olan ?!

Arkadaşlar herkese merhaba , 1 haftalık bir bebeğim var . Çok şükür sütüm geliyor ama bebeğim sadece sol göğsümü emiyor , sağ göğsümde resmen o da bende savaş veriyoruz. Her pozisyonu deniyorum ama bir türlü almıyor, ağzı açık aranıyor ama bir türlü emmiyor 🙄 sürekli sağmak zorundayım çünkü şişiyor..
Canim buyuk ihtimal senin pozisyonunla alakali tersine geliyordur yoksa sonucta tadina bakmiyor bile farkli desen. Bebekler tam rahat pozisyonu alamadan emmiyorlar bence birisinden yardim al bikac seferde alisacaktir. Sagarak gogsun yara olabikir 😕

Defne bebek 👶 insallah emer🥰
Canim buyuk ihtimal senin pozisyonunla alakali tersine geliyordur yoksa sonucta tadina bakmiyor bile farkli desen. Bebekler tam rahat pozisyonu alamadan emmiyorlar bence birisinden yardim al bikac seferde alisacaktir. Sagarak gogsun yara olabikir 😕

Defne zilli zarife ❤️🧿 ya emzirme yastığı, eşim, annem hiç kimse yardımcı olamadı nasıl olacak bu iş🙈 ebeye bir sorayım en iyisi..

Defne zilli zarife ❤🧿 ya emzirme yastığı, eşim, annem hiç kimse yardımcı olamadı nasıl olacak bu iş🙈 ebeye bir sorayım en iyisi..
Bebegin kontrolu felan vardir canim gittiginde bi bebek hemsiresinden yardim iste emiyorsa pozisyondandir. Birde o agzini acip araniyo ama emmiyo ya o anda agzina biraz sut damlat sagdigin sutten gogsune felan da sur. tadiyla yapisacaktir 😊

Benim bebegimde sağ göğsumu zor tutardi
Sol tarafta kalp atislari oldugu icin bebekler sol goguste çok daha rahat ediyorlarmis huzurlu oluyorlarmis
Zamanla sağ tarafada alisir

Ben onu altı ay sendromunda yaşadım sağ meme reddeddi bi ay kada r ters emzirdim yanı solu emzirdigim pozisyonda zor oldu ama mecbur verdim öyle yavaş yavaş alıştı

Bebegin kontrolu felan vardir canim gittiginde bi bebek hemsiresinden yardim iste emiyorsa pozisyondandir. Birde o agzini acip araniyo ama emmiyo ya o anda agzina biraz sut damlat sagdigin sutten gogsune felan da sur. tadiyla yapisacaktir 😊
Benim bebegimde sağ göğsumu zor tutardi
Sol tarafta kalp atislari oldugu icin bebekler sol goguste çok daha rahat ediyorlarmis huzurlu oluyorlarmis
Zamanla sağ tarafada alisir
Ben onu altı ay sendromunda yaşadım sağ meme reddeddi bi ay kada r ters emzirdim yanı solu emzirdigim pozisyonda zor oldu ama mecbur verdim öyle yavaş yavaş alıştı
Ya ucuna hafif tatlı bişeyler sürebilirsin hafif pekmez gibi 🤗

Galiba evet ben düzgün bir pozisyon bulamadım henüz , ebe gelecek Salı günü eve, ondan yardım alacağım mecbur .
Aman Tanrım bide 6 ay sendromları mı var bunların bit boylarıyla🙈🙇🏻‍♀️😍
Sütü sıkıyorum aynen ağzına , açıyor ağzını kuş gibi bekliyor devamın 😍🥰

Meme ucu büyüklüğü yeterli değilse yabancı geliyordur bebeğe. Silikon göğüs ucu adıyla satılan aparatlar var. Bebek bir süre onunla emebilir. Zamanla meme ucu büyüdüğünde aparatı bırakırsınız. Ben de iki aya yakın kullanmıştım.

Benim oğlumda sağ göğsümü hiç almıyordu en son pekmezi sulandiruo göğsüme sürdüm ve ayakta vermeyi denedim tuttu ve o günden sonra emmeye başladı sağ göğsümü deneyin isterseniz bende ilk başta asla falan dedim ama göğsümde bir damla bile süt kaldığında sıtma tutuyordu beni o yüzden yaptım ve ise yaradi

Evet 🤦🏻‍♀️ T trustno_1 denedim .. ama sonuç aynı ; Kuş gibi açıyor ağzını ama kavrayamıyor maymun . Gerçi bugün birazcık emdi .
Yarın ebe gelecek eve , ona soracağım ben de acemiyim beraber öğreniyorum onunla :) bakalım ..

Önce dokuz doğurttu tüm kk ailesine şimdi de emmiyor cimcime:-) zorla da olsa sağarak ağzına damlat ve tutmasını sağla canım pozisyonunu değiştir yatarak emzirmeyi dene bir de ayrıca netten bak pozisyon çeşitlerine

Back
X