Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar emzırırken memesı çatlayan oldumu ben çok kotu olmıstum emzıremedım oğlumu sımdı ıkıncıye hamıleyım ve sımdıden düşünüyorum napacagımı bunun ıcın önerınız varmı ne yapıtsam geçememişti..
Al bende de o kadar kızımi ağlayarak emziriyodum herşeyi denedim eczanede çalışan biri olarak hicbir fayda bulamadım taki sağolsun eski topraklar halam ayva çekirdeğini söyledi çekirdekleri suya atiyorsun jel şeklinde oluyor ve sürüyorsun o kadar çok rahatlatıyor ki anlatamam yaza Rabbim kısmet ederse ikinci evladımı kucağıma alacağım şimdiden toplayıp kenara koymayı düşünüyorum birde sürekli göğüslerini nemlendir doğum yapana kadar
Ilkin de hep vazelin sürdüm kızlar.. acemiyim doğum yaptım eyvah ne zaman çatlıcak diye bakıp duruyorum.. herkese soruyom bi de ne zaman çatlar diye. millet güldü bana bu kadar zaman olmuş çatlamamış, çatlamaz da diye.. tavsiye ederim vazelini.. yine aynı yöntem devam..
Al bende de o kadar kızımi ağlayarak emziriyodum herşeyi denedim eczanede çalışan biri olarak hicbir fayda bulamadım taki sağolsun eski topraklar halam ayva çekirdeğini söyledi çekirdekleri suya atiyorsun jel şeklinde oluyor ve sürüyorsun o kadar çok rahatlatıyor ki anlatamam yaza Rabbim kısmet ederse ikinci evladımı kucağıma alacağım şimdiden toplayıp kenara koymayı düşünüyorum birde sürekli göğüslerini nemlendir doğum yapana kadar