Emzırme sorunu yasanlar

OguzGencay

Oğuz Gencay'ın Annesi Savaş'ın Biricik Eşi..
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
119
131
18
kızlar emzırırken memesı çatlayan oldumu ben çok kotu olmıstum emzıremedım oğlumu sımdı ıkıncıye hamıleyım ve sımdıden düşünüyorum napacagımı bunun ıcın önerınız varmı ne yapıtsam geçememişti..

Bende aynı faciayı yaşadım. Yengemde ilkinde Lansinoh adlı kremi 6. Aydan itibaren geceleri sürdü ve hiç bişey olmadı. Sende kreme başla Bnde sürcem sende başla bence. Bebek doğduktan sonrada kullana biliyorsun yıkama gerekmeden emzirebiliyorsun

Al bende de o kadar kızımi ağlayarak emziriyodum herşeyi denedim eczanede çalışan biri olarak hicbir fayda bulamadım taki sağolsun eski topraklar halam ayva çekirdeğini söyledi çekirdekleri suya atiyorsun jel şeklinde oluyor ve sürüyorsun o kadar çok rahatlatıyor ki anlatamam yaza Rabbim kısmet ederse ikinci evladımı kucağıma alacağım şimdiden toplayıp kenara koymayı düşünüyorum birde sürekli göğüslerini nemlendir doğum yapana kadar

Ilkin de hep vazelin sürdüm kızlar.. acemiyim doğum yaptım eyvah ne zaman çatlıcak diye bakıp duruyorum.. herkese soruyom bi de ne zaman çatlar diye. millet güldü bana bu kadar zaman olmuş çatlamamış, çatlamaz da diye.. tavsiye ederim vazelini.. yine aynı yöntem devam..

Hamileliğin ilk zamanlarinda da sürün kızlar nemli olmasını sağlıyo..çok faydasını gördüm..

Evicap kapsul canim simdide surebilirsin dogum cantana koy hastanede emzirmeye baslamadan sur hicbir zarari yok cok faydasini gordum uc bebegimdede kullandim oyle uçuk bir fiyatida yok

6 ayiıkkenmı sürmeye başlıcam ayy ıns ıse yarar yaa çok saol canımm

Hımmm onu tam olarak Nasıl yapacam Canım kaynatacakmış sıcak Sultan'ı koyacak ne kadar bekletecek.. Kafamda deli sorular

Evicap kapsul canim simdide surebilirsin dogum cantana koy hastanede emzirmeye baslamadan sur hicbir zarari yok cok faydasini gordum uc bebegimdede kullandim oyle uçuk bir fiyatida yok
Saol Can'ım benım meme ucu hıc yok ama ıcıne batık o çıkmaya çalısınca maf oldu obada ıyı gelırmıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…