emzırme sorunum var

golgemmm

aşk sın sen cansın sen...
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
1.621
4
66
Diğer
henuz 4 gunluk bebegım var(masallah)..
sezeryanla dogum yaptıgım ıcın ılk 2 gun sutum gelmedı..bebegımı mama takvıyesıyle besledık..3.gun ıse sabah kalktıgımda goguslerım sut dolmustu..bu defada meme basları kucuk old.ıcın emme askıyla yanıp tutusan kızım basını alamadı ve sut doldugu ıcın kahverengı bolumde oldukca sert ve gergın..bıraz sagıp verıyorum..bırazda meme bası kalkanı kullanıyorum ıcıne elımle sıkarak dolduruorum sonra cuk cuk emıo agzından cekmeden ellerımle bastıra basrtıra cıkarıyorum sutu o sekılde rahatca emıyor..
benım sorum meme bası kalkanı kullandıgım ıcın bebegım gogus ucum cıktıgında agzına verdıgımde yadırgar mı reddedermı?
gogus uclarımın damagını kavrayacak sekılde cıkması ve memelerımın yumusaması ne kadar zamanımı alacak? sımdıden tskler

hayırlı olsun bebeğin canım bu işte biraz inatçı olcaksın,bebeğin almıyorsa zorla sokcaksın ağzına,aynı durumu ben de yaşadım ama hiç mama vermedim oğluma,mutlaka emecek dedim,meme başını enjektör yardımıyla çek ki büyüsün,o başlıkları kullanma bence,bebeği alıştırma,kendi göğsünü ver,bir almaz iki almaz sonunda alışır,emin ol

hayırlı olsun canım Rabbim saglikla büyümesini nasip etsin.. Kalkan derken plastik uçlardan bahsediyrsun sanırım ben 4 ay kullandım gogsumdeki çatlaklar yüzünden en son oğlum istemedi silikonu mememi çıplak emmeye başladı her bebis farklıdır alisir yada alışmaz diye soyleyemem
kalkan olarak chiccnundu sanırım onu bir araştır istersen meme ucunu ckartiyormus. birde sagma makinan varsa biraz onunla sagip meme ucunu cikartip sonra bebisini emzirmeyi dene ve hergun ilik suyla yıka

yazını tesadüfen başka bir konu ararken gördüm,
yazmadan geçmek sitemedim aynı sıkıntıları bende yaşadım bebeğim 4 aylık ilk günler çok zorlandı gögüs ucum küçük oldugu için
silikon uçla emzirdim, sonraları onu çıkarıp kendi göğsümü verdim 20 günlük falandı
o günden beri silikon uç kullanmıyoruz ama gögüs ucun çıktımı dersen hala aynı hala aynı...
stress yapma bugunler geçecek, herşey zamanla düzene binecek,

merhaba aynı sıkıntıyı bende yaşadığım için durumunu çok iyi anlıyorum.benim kızım 10 günün sonunda başlayabildi emmeye..göğüs ucum çok belirgin değildi ama tavsiyem sakın vazgeçme ve pompayla göğüs ucunu iyice çıkarıp sonra emzirmeye çalış bu şekilde daha rahat alacaktır memeyi..ve mama yerine sütünü sağıp ver..kolaylıklar diliyorum..

Merhaba oncelikle hic canini sikma bebeginin tadini cikarmaya calis:)benim de gogus ucum hic yoktu defalarca denedim ama ciplak memeyi almadi bende tam 6ay silikon baslikla emzirdim sonra birgun yine bir deniyim silikonsuz dedim ve gayet guzel emmeye basladi:)kimsenin lafina aldirma sen nasil rahatsan bebek nasil rahatsa oyle yap emsinde nasil emerse emsin benim oglum 1,5yasinda ve hala emiyor iyi gunler kolay gelsin:))

merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz.bana özelden msj.atmışsınız ama ben yeni olduğum için özelden yazamıyorum.emzirmek sabır işi gerçekten.elektrikli süt sağma makinesini tavsiye ederim.hem göğüs ucunu çıkarıyor hemde sütü arttırıyor.bendeki santebebe.hangi şehirdesiniz.?

merhaba bebegımı emzırırken cok sıkıntı yasıyorum...emerken cuk cuk ses çıkartıyor... goyus uçlarım sureklı yara ve bır turlu ıyılesmedı . emzirmek ezıyet oldu resmen 1,5 saat emzırıyorum ve cok acı cekıyorum... cuk sesını nasıl onlegebılırım .... lutfennnnn yardım edınnnnn....

Cuk cuk çıkan ses muhtemelen memeyi yanlış tutmasından kaynaklanıyor. Bu da eşittir geçmeyen yaralar ve saatlerce emzirme demek. Memenin sadece başını değil kahverengi kısmın tamamını ağzına almasına dikkat et. Ayrıca bi memede 20 dk dan fazla kesinlikle tutma. Yaralarda bana en iyi gelen şey aventin göğüs kalkanı ve zeytinyağı olmuştu. Tavsiye ederim. Dilerim kısa sürede geçer çok korkunç bi acıdır o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…