emzirme sutyeni

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Kizlar yakinda dogum yapcam.ihtiyaclarimi almaya basladim.emzirme sutyeni mutlaka almalimiyim.cokmu gerekli oluyor.tecrubeli arkadaslar lutfen bilgi veriniz..

Merhabalar...
Senin gibi aynı ben de almamak için direndim ama doğumdan sonra çok gerekli olduğunu anladım.
Hee, uzuuun uzuun kullanmayacaksın gerçi. Bebeğe, emzirmeye alışana ve doğumu atlatana dek kullanacaksın. Sonra normal sütyenlerin de oldukça iş görüyo merak etme.
Alacaksan ev için penye olanlarından, gezmeler için destekli demirli olanlarından almanda fayda var.
Naçizane önerim...

Cok tesekkur ederim.cevabin uzerine 1tane de olsa almakta fayda gordum...

Kizlar yakinda dogum yapcam.ihtiyaclarimi almaya basladim.emzirme sutyeni mutlaka almalimiyim.cokmu gerekli oluyor.tecrubeli arkadaslar lutfen bilgi veriniz..
hic bir ise yaramayacagini dusunmustum ama simdi en az uc tane var.
ev icin penye olanlarindan al cok rahat.
disarisi icin desteklileri de var.
ozellikle disarda cok rahat oluyo. normal sutyenle emzirmek eziyet.

Ben de emzirme atletini tavsiye ediyorım
Beliniz karnınız açıkta kalmaz üstüne birşey giymek zorunda kalmazsınız
Tabi yaz lohusaları için fikir yürütemiyorum atlet giymiyorsanız gerçi lohusayken giymek durumunda kalabilirsiniz terleme mevzusu var malum :)
Üşütürseniz gaz vs :)

Imkanın varsa kesinlikle al derim
çünkü normallerle eziyet gibi birşey oluyor

Emzirme sütyenini penye almanı tavsiye ederim. Özellikle dışarda çok kolaylık sağlıyor. Emzirme atletini de ev içinde kullanabilirsin.

kkesinlikle ise yariyo.suan daha yeni dogum yaptigim icin goguslerim yara oldu krem surup gogus kalkani koyuyorum penye emzirme sutyeni hem kalkanlarinda kaymasini önluyo hem emzirecegim zaman cok pratik oluyo

Ben doğum yapalı 5,5 ay oldu hala kullanıyorum. Emzirirken çok rahat oluyor. Emzirme atletide almıştım kışın kullandım ama yaz için sütyen daha kullanışlı oldu

ben de atleti tavsiye edecektim. emzirme atleti giyince sütyene gerek kalmıyor üst tarafı iç çamaşır gibi. sizin dediğiniz gibi hem de bel açıkta kalmıyor her yerde rahatlıkla emzirebiliyorsun

herkes yapmıs yorum ama bende yapıyım yınede bende gereksız gıbı
dusunmustum ama ev ıcınde pamuklu olanlar
acayıp rahat ve kullanıslı 3 tane al yıka yıka gıy ben dısarısı ıcın olanı almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…