Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim.cevabin uzerine 1tane de olsa almakta fayda gordum...Merhabalar...
Senin gibi aynı ben de almamak için direndim ama doğumdan sonra çok gerekli olduğunu anladım.
Hee, uzuuun uzuun kullanmayacaksın gerçi. Bebeğe, emzirmeye alışana ve doğumu atlatana dek kullanacaksın. Sonra normal sütyenlerin de oldukça iş görüyo merak etme.
Alacaksan ev için penye olanlarından, gezmeler için destekli demirli olanlarından almanda fayda var.
Naçizane önerim...
hic bir ise yaramayacagini dusunmustum ama simdi en az uc tane var.Kizlar yakinda dogum yapcam.ihtiyaclarimi almaya basladim.emzirme sutyeni mutlaka almalimiyim.cokmu gerekli oluyor.tecrubeli arkadaslar lutfen bilgi veriniz..
ben de atleti tavsiye edecektim. emzirme atleti giyince sütyene gerek kalmıyor üst tarafı iç çamaşır gibi. sizin dediğiniz gibi hem de bel açıkta kalmıyor her yerde rahatlıkla emzirebiliyorsunBen de emzirme atletini tavsiye ediyorım
Beliniz karnınız açıkta kalmaz üstüne birşey giymek zorunda kalmazsınız
Tabi yaz lohusaları için fikir yürütemiyorum atlet giymiyorsanız gerçi lohusayken giymek durumunda kalabilirsiniz terleme mevzusu var malum :)
Üşütürseniz gaz vs :)