Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar 5 senedir bebek bekliyoruz 2 tane 2aylik bebek kaybettim karnımda öldüler aradan uzun zaman geçti test yaptim silik çıktı acaba mi dedim sevinemedim sizce bilginiz varsa lutfen
Evet ya 4 gün gecikti inşallah öyledir yarın sabah test vereceğim kör olacağım sürekli teste bakıyorum acaba doğru mu gerçekten görüyor muyum varmi yokmu diye başka bir gözün onaylaması sevindiriyor teskkurler
Merhaba kizlar 5 senedir bebek bekliyoruz 2 tane 2aylik bebek kaybettim karnımda öldüler aradan uzun zaman geçti test yaptim silik çıktı acaba mi dedim sevinemedim sizce bilginiz varsa lutfen
İşte yarin mutlaka sağlık ocağına gitmem lazım testi bekleyemem artık çünkü doktor bana kan cıvıtıcı igeneye başlayacak hamile kaldığımı öğrendiğin anda gel demişti ondan en güvenilir kan artık
Evet ya 4 gün gecikti inşallah öyledir yarın sabah test vereceğim kör olacağım sürekli teste bakıyorum acaba doğru mu gerçekten görüyor muyum varmi yokmu diye başka bir gözün onaylaması sevindiriyor teskkurler