• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme ve meme ucu çökmesi

Pocahantaass

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
86
Geçtiğimiz nisan ayı gibi emzirme sürecindeyken meme uçlarım ısırma sebebiyle çok yara olmuştu. Sol taraf iyileşti sağ taraf daha çok emzirmem sebebiyle mi bilmem çok uzun sürdü, bende üst üste rif ampul kullandım. Rif sonrasında meme ucum soyuldu Deri çok inceldi ve birden meme ucum içine çöktü. Ben bir kaç kere genel cerrahiye gittim ama emzirdiğim için ultrasonun çok sağlıklı sonuç vermeyeceğini süt kanallarının çıkacağını filan söylediler. O şekilde emzirmeye devam ettim ama emzirdikçe yara yenilendi bu şekilde 10 Ay filan yara bir kurudu bir başladı. Meme ucumda bazen gömülüp bazen hafif çıkıyor. Bundan 20 gün kadar önce saf lanolin kullanmaya başladım ve emzirmeyi tamamen bıraktım. Cuma günü meme de dolgunluk oluştu. Yer yer sertleşmiş şeyler ele geliyor. Sağma yaptım sapsarı süt çıktı bugün bir tık beyaza döndü. Hâlâ ele gelen bazı şeyler var ve dokununca ağrı oluyor

Back