Benim de çok yavaş çalışıyor. Hamilelikten beri ilaç kullanıyorum. Emziriyorum halen kullanıyorum. Arada dozlar değişiyor çünkü benim değerlerim çok oynuyorMerhaba 4 aylık bebeğim var ve troid bezlerim şuan da çok hızlı çalışıyor. Saç dökülmem ise aşıııırı fazla . Emzirme döneminde ilaç kullanan var mı ??? muhtemelen antitiroid ilaç yazacak doktor
Geçmiş olsun hamilelikten dolayı mı oynadı sizinkiBenim de çok yavaş çalışıyor. Hamilelikten beri ilaç kullanıyorum. Emziriyorum halen kullanıyorum. Arada dozlar değişiyor çünkü benim değerlerim çok oynuyor
Benim tiroid hastalığım hamileyken oldu zaten. Çok yüksek doz ilaç kullandım hamilelikten sonra değerlerde oynamaya başladıGeçmiş olsun hamilelikten dolayı mı oynadı sizinki
Geçmiş olsun bende şaşırdım değerlerimi böyle görünceBenim tiroid hastalığım hamileyken oldu zaten. Çok yüksek doz ilaç kullandım hamilelikten sonra değerlerde oynamaya başladı
Sizinde yüksekti değil mi20 yaşımdan beri kullanıyorum. hamilelikte dozu arttı emzirirken de kullanmaya devam ettim.
Teşekkürler size de çok geçmiş olsunGeçmiş olsun bende şaşırdım değerlerimi böyle görünce
Evet yüksekti. Hamilelikte de emzirme döneminde de bebeğe bir zararı yok ilacın merak etmeyinSizinde yüksekti değil mi
İçim rahatladı teşekkür ederimEvet yüksekti. Hamilelikte de emzirme döneminde de bebeğe bir zararı yok ilacın merak etmeyin
Bu arada hangi ilaçtı kullandığınızEvet yüksekti. Hamilelikte de emzirme döneminde de bebeğe bir zararı yok ilacın merak etmeyin
euthyroxBu arada hangi ilaçtı kullandığınız
Benim tiroid hastalığım hamileyken oldu zaten. Çok yüksek doz ilaç kullandım hamilelikten sonra değerlerde oynamaya başladı
Merhaba bende hamilelikte troid ilacı kullandım hala devam ediyorum. İlaç dozu yüksek gelmiş dogum yapalı 45 gün oldu. Tsh ım cok cok düşüktü. İlaç dozunun fazla gelmesi emzirmeyle bebeğe geçiyor mu bebeğin değerleirni bozuyor muBenim de çok yavaş çalışıyor. Hamilelikten beri ilaç kullanıyorum. Emziriyorum halen kullanıyorum. Arada dozlar değişiyor çünkü benim değerlerim çok oynuyor
Merhaba geçmiş olsun doğduğunda bebeğimin tiroidine baktılar. Birşey yoktur Allah'a şükür ben belli aralıklarka da baktırdım çok şükür yine birşey çıkmadı bebeğimde.Gittiniz doktorlara muhakkak sorun sizin tiroid hastası olduğunuzu söyleyinMerhaba bende hamilelikte troid ilacı kullandım hala devam ediyorum. İlaç dozu yüksek gelmiş dogum yapalı 45 gün oldu. Tsh ım cok cok düşüktü. İlaç dozunun fazla gelmesi emzirmeyle bebeğe geçiyor mu bebeğin değerleirni bozuyor mu
Teşekkür ederim. Bakıldı bebeğime 2 defa ancak benim değerlerim cok bozulmus ilacımın dozu fazla gelmiş. Acaba biliyor musunuz dozun fazla gelmesi yada annenin değerlerinin bozuk olması sütten bebeğe geçer miMerhaba geçmiş olsun doğduğunda bebeğimin tiroidine baktılar. Birşey yoktur Allah'a şükür ben belli aralıklarka da baktırdım çok şükür yine birşey çıkmadı bebeğimde.Gittiniz doktorlara muhakkak sorun sizin tiroid hastası olduğunuzu söyleyin
Maalesef hiç bir bilgim yokTeşekkür ederim. Bakıldı bebeğime 2 defa ancak benim değerlerim cok bozulmus ilacımın dozu fazla gelmiş. Acaba biliyor musunuz dozun fazla gelmesi yada annenin değerlerinin bozuk olması sütten bebeğe geçer mi
aynısı başıma geldi..bebeğe birşey olmuyor ben de değerlerine baktırmıştım şüphe edip,bir kaç doktora da danıştımMerhaba bende hamilelikte troid ilacı kullandım hala devam ediyorum. İlaç dozu yüksek gelmiş dogum yapalı 45 gün oldu. Tsh ım cok cok düşüktü. İlaç dozunun fazla gelmesi emzirmeyle bebeğe geçiyor mu bebeğin değerleirni bozuyor mu
Teşekkür ederim cok sevindim bende cocuk doktoruna sordum geçmez dedi. Bebeğiniz kaç aylık nasıl şimdiaynısı başıma geldi..bebeğe birşey olmuyor ben de değerlerine baktırmıştım şüphe edip,bir kaç doktora da danıştım
13 aylık şuan,o 4 aylıktı o zamanlar,bir sıkıntı yok halaTeşekkür ederim cok sevindim bende cocuk doktoruna sordum geçmez dedi. Bebeğiniz kaç aylık nasıl şimdi
Cok teşekkür ederim maşallah sağlıkla büyüsün . Darısı bize ve tüm yavrulara olsun13 aylık şuan,o 4 aylıktı o zamanlar,bir sıkıntı yok hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?