Emzirmek içimde yara kaldi

Arkadaslar merhaba 5 aylik bebegim var maalesef tamamen mamayla besleniyor.ilk iki ay sutum coktu buzluga koyabilecek kadar daha sonra giderek azaldi (asiri uzuntu ve ameliyat)ben arttirmak icin her yolu denedim ancak suan ki durum gunde 1 cc ... Cok uzgunum bebegimi doya doya emzirmeyi cok istiyorum mucizevi bir sey bekliyorum benimle ayni durumu yasayip sutunu arttirabilenler var mi acaba ? Denediklerimi yaziyorum
1-)Humana still tea( ilk iki ay cok ise yaradi sanirim sonra etki etmedi)
2-)kimyon anason rezene cemenotu corekotu dereotu isirganotu
3-)su
4-)bulgur pilavi (neredeyse hergun)
5-)naturpy milk tea
6-)incir kuru
7-)havuc suyu
8)petibör bisküvi
9-)milk plus icecek
10-)mal icecekleri(vitamalt promalt)
Hatirlayamadigim pek cok sey internette ne okuduysam denedim
Kızım beş aylık Ağustos 8 de doğdu sezeyanla,ilk gün sütüm gelmedi kızım memeyi tutmadı tuttu memede uyudu derken ertesi gün oldu çocuk doymuyormus şekeri düştü hastanelik olduk , mama verdiler öğün bugün mama yiyor . iki ay sagdim ilaç yerine geçsin şifa olsun diye .. ana beslenme mama takviye gıda günde 40-50cc anne sütü oldu . Çok ağladım saydığınız herşeyi yedim içtim sonuç doğum sonrası 60a düşen ben şuan 70 kiloyum,emzirme atlatleri,sutyenleri,göğüs pedleri kremleri almıştım . Oysa ben kizimi bir yaşına kadar emzirecektim çok hayalim vardı olmadı. Ama massallah büyüdü gelişimi anne sütü alan çocuklarla bir siz benden daha fazla sutunuzu vermissiniz göğsünüzü bırakmamış ,benim kızım emmedi süt de gelmedi. Üzülmeyin sıkıntı yapmayın sağlıklı olsun mama yesin ne yapalım

Bebegim emiyo 7 aylik olucak ama asiri emiyo gece bile surekli memedr oldugu icin dolu oldugunu hissetmrdigim zmnlar olmuyo degil
Benim su zmna kadar sut yaptigina inandigim iki sey var kendimi olcerek
Istagramdan bir anneden gormustum findik sut yapiyo die gercekten bende cok etkili oluyo ikincisi kara lahana
Onuda annemden giresunlu kendisi onlarda yeni doguram inege kara lahana verirlermis bol sutu olsun bebege yetsin die
Ikisinin bende etkisi cok farkediyo

Merhaba arkadaslar dun gece rahatsizlandim antibiyotik kullanmam gerekiyor yani sutumu sagip dokecegim (1cc de olsa evet)o yuzden onerdiginiz motilium u da aldim 1 hafta kullanip birakacagim bakalim boyle bir etkisi olacak mi

Arkadaslar az once prospektusu okudum ve suan kullandigim antibiyotikle birlikte kullanilmamalidir diyor.ayrica emziren anneler icin soyle yaziyor "motilium anne sutu ile beslenen bir bebekte KALBI etkileyen istenmeyen yan etkilere neden olabilir"yaziyor bence kimse bebegini tehlikeye atmasin zaten bir cok internet sitesinde de piyasadan toplatilacagi falan yaziyor sirf kendimi tatmin etmek icin bunu yapmayacagim..bu konuda dusunen arkadaslara da fikir olsun

Ben motilium kullandim sütüm kesilmişti üstelik. Baya baya süt yaptı ama ara verdiğim için bu seferde bebeğim reddetti
İyi günşer başta ailenize ve bebeğinize mutlu sağlıklı günler☺️Motilium Ne kadar sürede etki etti. Sütünüz azalmışmıydı yoksa kesilmiş miydi acaba? Benim 2-3 aydır 10 cc yi geçmiyor artık 1 cc bile zor.

Back
X