• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Emzirmek için pratik bilgi ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

waitforb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
343
172
33
Kızlar merhaba 23 günlük bir bebeğim var yatak odama sandalye koymuştum başta emzirmek kolay oluyordu ama gittikçe ağırlaşıyor yatağım biraz yüksek yatağa çıkıp kalkmak bebekle zor oluyor gece kalkıp salona da gitmek istemiyorum ee malum emzirme sandalyeleri de gereksiz pahalı var mı bu işin pratik,ekonomik bir yolu?

Kızlar merhaba 23 günlük bir bebeğim var yatak odama sandalye koymuştum başta emzirmek kolay oluyordu ama gittikçe ağırlaşıyor yatağım biraz yüksek yatağa çıkıp kalkmak bebekle zor oluyor gece kalkıp salona da gitmek istemiyorum ee malum emzirme sandalyeleri de gereksiz pahalı var mı bu işin pratik,ekonomik bir yolu?
Bebegin basinin altina yastik koyarsan. Agirligi sorun olmaz. Boylelikle sandalyede yatakta her yerde daha kolay emzirirsin.

Yatağın yüksekliğini düşür ?
Yere minder döşe otur yerde emzir.
Oturma odasından tekli koltuğu yatak odana taşı.
Nasıl bir öneri istiyorsunuz ki ?
Evinizi odanızı eşyalarınızı bilmeden ?

Bu nasıl bir cevaplama biçimidir ya hiç yazmasanız daha iyiydi benim evimi bilmenize gerek mi var kendi uyguladığınız yöntem vardır bana söylersiniz bir fikir verir mantıklıymış derim uygularım bakın bir üst yoruma ne güzel fikirler vermiş arkadaş.Sizin tarzınızdaki insanları bir türlü anlayamıyorum

Ayrıca yatağımın yüksekliğini nasıl düşürebilirim bu nasıl bir mantık ?

ben hep yatağımda emzirdim ama küçük yastığını başının altına alarak
benim yatağımda yüksek önce bebeğimi yatağa bırakıp kendim oturup bebeğimi emziriyorum
ay yere oturupda tekrar yerden kalkmak zor olur :KK48:

ben hep yatağımda emzirdim ama küçük yastığını başının altına alarak
benim yatağımda yüksek önce bebeğimi yatağa bırakıp kendim oturup bebeğimi emziriyorum
ay yere oturupda tekrar yerden kalkmak zor olur :KK48:
Ay evet zor olur büyük ihtimalle emzirme yastığı alacağım faydası olur heralde :ıslık:

Ben tekli koltuğumu yatak odama taşımıştım, pufu da getirdim ayaklarimi uzatıp emziriyordum. Bebeğim uyumazdi, koltukta o şekilde sabahlardim sağıma soluma yastık sıkıştırıp. Bir de emzirme minderi yapmistim kendime büyük c şeklinde olanlardan, o inanılmaz kullanisli olmustu. Koltukta emzirme minderini kucağa alınca bebek memeye kadar yukseliyordu ve iki elimi özgürce kullanıyordum. Yemek yiyecek kadar dahi vakit bulamayan bir lohusa için bu çok önemli :KK53:

Ben tekli koltuğumu yatak odama taşımıştım, pufu da getirdim ayaklarimi uzatıp emziriyordum. Bebeğim uyumazdi, koltukta o şekilde sabahlardim sağıma soluma yastık sıkıştırıp. Bir de emzirme minderi yapmistim kendime büyük c şeklinde olanlardan, o inanılmaz kullanisli olmustu. Koltukta emzirme minderini kucağa alınca bebek memeye kadar yukseliyordu ve iki elimi özgürce kullanıyordum. Yemek yiyecek kadar dahi vakit bulamayan bir lohusa için bu çok önemli :KK53:
Benim tekli koltuğum bir tane diğer 2 koltuğum çok büyük geniş olduğu için bir tane almıştım onu da taşıyamam o yüzden gelen giden çok oluyor.Emzirme yastığı alacağım büyük ihtimal bir de şey düşündüm şu bilgisayar masası sandalyelerinden alıp yanlrına yastık koysam rahat olurmuki acaba

Benim tekli koltuğum bir tane diğer 2 koltuğum çok büyük geniş olduğu için bir tane almıştım onu da taşıyamam o yüzden gelen giden çok oluyor.Emzirme yastığı alacağım büyük ihtimal bir de şey düşündüm şu bilgisayar masası sandalyelerinden alıp yanlrına yastık koysam rahat olurmuki acaba
Kolçaklı çalışma sandalyeleri var ama kol dayamasi asagida kalir. Calisma sandalyesi sonra da kullanabileceginiz bir esya ise kolçaklısından alıp gevşek birer baş yastığını iki kolçağa da sarıp dikerek sabitleyebilirsiniz bence, koy kaldır tak çıkar çok yorar yoksa. İlk zamanlar konforunuz için her şeyi yapin. Emzirmek bile tek başına çok yorucu.

Aslında aynı şeyi plastik sandalyeyle de yapabilirsiniz. Büyük olanlardan alip içine sirtlikli sandalye minderi, kollarına da yastık koyunca dışardan bakan koltuk bile sanabilir:KK48:

bilgisayar sandalyesinde bebekle beraber dönersin dönen sandalye ya :KK48::KK48:
bence rahat olmaz :KK48::KK48:
yatağına çık emzir ya hiç uğraşma alışırsın:dondurma:

Aslında aynı şeyi plastik sandalyeyle de yapabilirsiniz. Büyük olanlardan alip içine sirtlikli sandalye minderi, kollarına da yastık koyunca dışardan bakan koltuk bile sanabilir:KK48:
Aa çok mantıklı teşekkür ederim:)

Bu nasıl bir cevaplama biçimidir ya hiç yazmasanız daha iyiydi benim evimi bilmenize gerek mi var kendi uyguladığınız yöntem vardır bana söylersiniz bir fikir verir mantıklıymış derim uygularım bakın bir üst yoruma ne güzel fikirler vermiş arkadaş.Sizin tarzınızdaki insanları bir türlü anlayamıyorum

Sizin mantıksız sorunuza mantık aradım ben.
6-gif.1318264

Önerilerimi de sundum .
Size öneride bulunanlardan zerre farksız değildi.
Bende sizin gibi ;sırf soru sorayım da konu olsun diye, konu açanları anlamıyorum onu nappcazzz
26-gif.1318274

Para harcayıp emzirme koltuğu almıyorsun?
Yatağını değişip alçak yatak almıyorsun?
Odanın m2 si yeterli mi bilmiyoruz ,solondan tek kişilik koltuk taşı diyorum işte..
48-gif.1318287
Maliyetsiz verilen tüm öneriler herkesin aklına gelecek cinsten .Uzman yorumu mu lazım.?

Sizin mantıksız sorunuza mantık aradım ben.
6-gif.1318264

Önerilerimi de sundum .
Size öneride bulunanlardan zerre farksız değildi.
Bende sizin gibi ;sırf soru sorayım da konu olsun diye, konu açanları anlamıyorum onu nappcazzz
26-gif.1318274

Para harcayıp emzirme koltuğu almıyorsun?
Yatağını değişip alçak yatak almıyorsun?
Odanın m2 si yeterli mi bilmiyoruz ,solondan tek kişilik koltuk taşı diyorum işte..
48-gif.1318287
Maliyetsiz verilen tüm öneriler herkesin aklına gelecek cinsten .Uzman yorumu mu lazım.?
Kafan mı güzel senin ? Ne saçma bir düşünce bu 10 yaşındamıyım da konu açmak olsun diye açayım mesela plastik sandalye örneği verdi arkadaş aklıma gelmemişti bu tip öneriler için açtım konuyu.Sizin gibi egoist tipler heryerde sana mı soracaktım yatağımı alçaltmayı,emzirme koltuğu almayı alcak olsam ya da bazalı yatağımı değiştircek olsam yazmazdım değil mi ? Verdiğin akıl falan değil senin sizin gibiler de anne oluyor ya ne diyeyim !!

Kafan mı güzel senin ? Ne saçma bir düşünce bu 10 yaşındamıyım da konu açmak olsun diye açayım mesela plastik sandalye örneği verdi arkadaş aklıma gelmemişti bu tip öneriler için açtım konuyu.Sizin gibi egoist tipler heryerde sana mı soracaktım yatağımı alçaltmayı,emzirme koltuğu almayı alcak olsam ya da bazalı yatağımı değiştircek olsam yazmazdım değil mi ? Verdiğin akıl falan değil senin sizin gibiler de anne oluyor ya ne diyeyim !!

Ne diyorsun sen be değişik ,Bana soracaktın tabi mantıksız .
Konu açmışsın burada,bende üyeyim ve herkese açık soruna cevap veriyorum.
an-gif.1318307

İster beğenirsin ister beğenmezsin bananeeeee...
Egoist'in kelime anlamını biliyor musun sen ACABA ,fal mı açtın kişiliğime ?
a143-1-gif.1318301

Benim anneliğimle ne alakası var? sen mi süper beyin annesin şimdi ?
@Mune abla senin narin cımbızlarına teslim ediyorum yoksa ;annelik falan haddini aşıyor elime sahip çıkamayacağım
shout-gif.1318410

Ne diyorsun sen be değişik ,Bana soracaktın tabi mantıksız .
Konu açmışsın burada,bende üyeyim ve herkese açık soruna cevap veriyorum.
an-gif.1318307

İster beğenirsin ister beğenmezsin bananeeeee...
Egoist'in kelime anlamını biliyor musun sen ACABA ,fal mı açtın kişiliğime ?
a143-1-gif.1318301

Benim anneliğimle ne alakası var? sen mi süper beyin annesin şimdi ?
@Mune abla senin narin cımbızlarına teslim ediyorum yoksa ;annelik falan haddini aşıyor elime sahip çıkamayacağım
shout-gif.1318410
Ya bak nasıl oluyormuş insanlara önyargılı davranmak? Nasıl sinirlendin senin bana tavrın nasılsa karşılığı da bu oluyor işte !! Ben buraya yatağımı alçaltsam mı, emzirme sandalyesi alsam mı diye sormadım konuyuda öyle açmadım nasıl bir okumadır bu ? Her neyse senin gibi bir insanla tartışamayacağım

Ya bak nasıl oluyormuş insanlara önyargılı davranmak? Nasıl sinirlendin senin bana tavrın nasılsa karşılığı da bu oluyor işte !! Ben buraya yatağımı alçaltsam mı, emzirme sandalyesi alsam mı diye sormadım konuyuda öyle açmadım nasıl bir okumadır bu ? Her neyse senin gibi bir insanla tartışamayacağım

ou-gif.1318488
mbt-jpg.1318484

Ya bak anneliğine laf ettiğim için özür dilerim ama zaten yorgunum uykusuzum endişeliyim ilk anneliğim ve gerçekten saf duyguyla açtım bu konuyu aklıma gelmedi çünkü çok pratik bir fikir yoksa ben de biliyorum emzirme koltuğu falan almayı ama belki ikamesi vardır diye düşündüm mesela ikeanın sallanan sandalyesini kullanan vardır memnundur bana da önerir gibi o tarzda bilgiler istedim yoksa ne diye konu açmak için açayım zaten vaktim bol değil birşey değil sen de böyle kibirli bir şekilde yorum yapınca sinirlendim yoksa kimsenin anneliğine laf edecek yürekte birisi değilim kırdıysam özürümü de dilerim...

Back
X