• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Emzirmek için pratik bilgi ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ya bak anneliğine laf ettiğim için özür dilerim ama zaten yorgunum uykusuzum endişeliyim ilk anneliğim ve gerçekten saf duyguyla açtım bu konuyu aklıma gelmedi çünkü çok pratik bir fikir yoksa ben de biliyorum emzirme koltuğu falan almayı ama belki ikamesi vardır diye düşündüm mesela ikeanın sallanan sandalyesini kullanan vardır memnundur bana da önerir gibi o tarzda bilgiler istedim yoksa ne diye konu açmak için açayım zaten vaktim bol değil birşey değil sen de böyle kibirli bir şekilde yorum yapınca sinirlendim yoksa kimsenin anneliğine laf edecek yürekte birisi değilim kırdıysam özürümü de dilerim...

Sıkıntı yok ,bence sen loğusa gerginliğinle beni yanlış anladın.
Bu mübarek günde değmez neyse .
Bende özür dilerim ,loğusa olduğunu unutarak mantığına çok yüklendim.
Ben aslında böyle biri değilim bilen bilir,hatta mune abla çok iyi bilir.
Konu açanları asla küçümsemem.Yanlış anlaşıldık ,sert konuştuğumu zannettin ..
Neyse Mune Mune abla şikayetimi geri alıyorum
super-gif.1318427

super-gif.1318427
Evet saçma sapan bir gerginlik oldu aslında ben kendimi soruyu sorarken tam ifade edememişim normalde bende böyle bir insan değilim cahil,araştırmayan falan bir kadın da değilim ama lohusa kafası işte neler neler düşünüyor insan Bebeğimi tam tutamıyormuşum gibi geliyor daha da kilo aldığında ne yapıcam bilmiyorum boyun fıtığım var kollarıma vuruyor bazen onu düşünüyorum en çok da... neyse en olmadı emzirme koltuğu alıcam zaten sadece yeni ev aldık bebeğimin masrafları ev masrafları falan derken fuzuli gibi geldi bana o yüzden de pratik başka çözümler aradım dediğim gibi ikea sandalye kullananlar gibi falan :)

super-gif.1318427
Bu arada mune abla kim :D

Mune kim mi :KK53:
Bu sitede olupta onun hışmına uğramayan var mıydı :KK53:
Sitenin yöneticisi , kraliçemiz z
Kusura bakma sağlık sorunlarını da yazsaydın , yorumlar çok daha farklı olurdu .
Evladına da sanada sağlıklı ömürler :KK54:
Amin inşallah teşekkür ederim. Yok çok takip etmediğim için bilmiyordum ben :)

Back
X