- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
- 38
Kizlar daha önce bahsetmiştim silikonla emziriyorum ekstra biberonla mama veriyorum vs. Arada bı memeyi tutturmaya çalışıyorum kısmen tutup çekiyor bunu acıtarak yapıyor ve bırakıyor sonra ağlama moduna giriyor. Önceden silikonla emerken bu kadar acıtmıyordu şimdi tahriş oluyor hadi olsun normaldir diyorum ama olduğuna değmiyor bı bakıyorum geri bırakmış zaten düzgün sütüm gelmiyor bari olanı tam alabilse diyorum üzülüyorum. Tabi ki o minnak bir bebek ama artık sinirlerim yıprandı gece kalkıyoruz sabahlıyoruz belli bı saatten sonra tukeniyorum. Emzirmek kadar güzel bişey yok diyor çevremdeki anneler biz niye bu kadar kıvranarak yapıyoruz kaldı ki o da yeterli olmuyor zaten. Hayır yani bı insanın hayatinda her şey mi zor olur bari bu kolay olsaydı bunun tadını alsaydım diyorum ama yok yani. Pozitif olmak için kendimi paraliyorum ama tek başıma yetmiyor. Bu durumu nasıl aşıcam iyice moda girdim lohusalık sendromu falan mı yasiyorum ne bu umutsuzluk anlamıyorum. Arada bı emzirme esnasında ağlamaklı oluyorum bazen ağlıyorum falan değişik bişey oldum emzirecegim zaman içime korku düşüyor tedirgin oluyorum mutlu hissedemiyorum bu hislerde beni huzursuz ediyor.