- 11 Ekim 2021
- 144
- 111
- 33
- 29
yazan oldu mu bilemiyorum ilk sayfayı okuduktan sonra beklemeden yorum yapmak istedim, göğüs ucundaki tahriş yara ve hassasiyet için halis zeytinyağı veya bildiğiniz evdeki tahinin üzerinde biriken yağ en baba kremlerden ve merhemlerden çok daha iyi geliyor, üstelik doğal bebeğinizin yutması da sorun teşkil etmez sürdükten sonra silmenize gerek kalmaz.. bana da doulam önermişti inanır mısınız tahinin yağını bir kere sürdüm ikinciye gerek bile kalmadı. naçizane tavsiyem, kolaylıklar dilerim4 gündür düzenli sagmaya çalışıyorum sütüm cogalsin diye çünkü çok az geliyor. Silikonu dert etmeyi bırakmıştım ama bı kaç gündür hem düzgün emmiyor ağlayıp bırakıyor gaz ve kabızlık sancısı çektiği için. Birde emerken göğüs ucu etrafıni tahriş etti silikonla vakumladigi için kenarları kabardı aşırı derecede hem aciyor hem sızlıyor. Emsin süt alabilsin artık ne şekilde olursa diyorum ama o kadar cebellesiyoruz ki resmen savasiyor emerken. Şuan daha yeni uyudu yeterli emmedigi için mama vermek zorunda kalıyorum 1 kere süt gittiyse midesine 3 kere mama gidiyor. Aşırı dertlendim artık ağlaması falanda çok üzüyor beni sanki benim yüzümden oluyormuş gibi hissediyorum kendime ofkeleniyorum.

(yanlış emojiye tıklamışım o yüzden düzenledim)