Kullandim hatta günlerce evin içinde çıplak gezdim hic birşey giymedim,hava alsin iyileşsin diye,ama sonuç sıfırGöğüs kalkanı kullandınız mı hiç ?
Üzüldüm.. çok geçmiş olsun çok yaşadım bunları hiç birşey iyi gelmedi duş almak dışında zamanı gelince geçiyor .Kullandim hatta günlerce evin içinde çıplak gezdim hic birşey giymedim,hava alsin iyileşsin diye,ama sonuç sıfır
Cevremdekilerde bir süre hic emzirme ucu iyileşsin o sürede sağ biberonla ver diyor,bebek emdigi sürece o yaralar kapanmaz diyorCanım elektrikli pompayla sağıyosan o cok yara yapıyor bnde kullanmıştım bu sure bebegım emmeye alısana kadar bu kadar yara olmamıştı ama genede kanamıstı uçlarıcok acıyor tahmin edebiliyorum bebegın toparlanmiş bıraz sureklı emzırsen boşalır bıraz göğüslern yanı bebegın emdogınde yara olmuyor cunku o makinelerden dolayı oluyor
Cocuk doktoru bir sorun yok dedi,ebelerede dogru emzirebiliyormuyum diye gittim,onlarda baktilar sorun yok dogru emziriyosun dedilerBebeginizde dudak veya dil bağı varsa göğsü tam kavrayamiyor ve yaraya sebep olabiliyordur. Bence bir kontrole götürmek de fayda var
Silikon meme koruyucuda kullandim acımda azalma olmadiBende çok sorun yaşamıştım. Silikon meme koruyucu takarak emzirdim. Emzirmediğim diğer zamanlarda tülbent gibi pamuklu bez koyarak kuruttum. Bu şekilde çözmüştüm. Dilerim sizde kısa sürede çözüme ulaşırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?