Emzirmek zulüm gibi:(

blckndwht

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
892
603
323
Dogum yapalı 2,5 ay oldu ve hala emzirme problemini çözemedim, gögüslerim hep şiş,agrıyor,sızılıyor,sanki gögüslerime elektrik veriyorlar,o kadar acı çekiyorum..Sağınca çok kısa süreligine rahatlıyorum ama sürekli sağmaktanda yoruldum,bıktım artık...Gögüs uçlarım hep yara,piyasadaki bütün kremleri kullandim,ayva çekirdegi,kantoron yagi,zeytin yagi ve hatta gümüş kapaklari bile aldim,3 gündür kullaniyorum,zerre iyileşme yok,aglaya aglaya bağıra bagıra emziriyorum,dişlerimi sıkmaktan mahvoldum,ya bi ben mi böyleyim,bu denli acı çekilirmi?cildiye,genel cerrahi,kadin dogum butun branşlara gittim,bi krem bi antibiyitik yazip yolluyorlar:(cok yoruldum ,mastit bile oldum,antibiyotik içe içe bi hal oldum,bir emzirme bu denli zulüm olurmu?ölsemde kurtulsam,yaşamaktan sogudum,her gece acıyla yatip her sabah acıyla kalkmak bitirdi beni,nolur tecrübeli anneler bi yol göstersin

Kullandim hatta günlerce evin içinde çıplak gezdim hic birşey giymedim,hava alsin iyileşsin diye,ama sonuç sıfır
Üzüldüm.. çok geçmiş olsun çok yaşadım bunları hiç birşey iyi gelmedi duş almak dışında zamanı gelince geçiyor .

Canım elektrikli pompayla sağıyosan o cok yara yapıyor bnde kullanmıştım bu sure bebegım emmeye alısana kadar bu kadar yara olmamıştı ama genede kanamıstı uçları :( cok acıyor tahmin edebiliyorum bebegın toparlanmiş bıraz sureklı emzırsen boşalır bıraz göğüslern yanı bebegın emdogınde yara olmuyor cunku o makinelerden dolayı oluyor

Canım elektrikli pompayla sağıyosan o cok yara yapıyor bnde kullanmıştım bu sure bebegım emmeye alısana kadar bu kadar yara olmamıştı ama genede kanamıstı uçları :KK43: cok acıyor tahmin edebiliyorum bebegın toparlanmiş bıraz sureklı emzırsen boşalır bıraz göğüslern yanı bebegın emdogınde yara olmuyor cunku o makinelerden dolayı oluyor
Cevremdekilerde bir süre hic emzirme ucu iyileşsin o sürede sağ biberonla ver diyor,bebek emdigi sürece o yaralar kapanmaz diyor

Bebeginizde dudak veya dil bağı varsa göğsü tam kavrayamiyor ve yaraya sebep olabiliyordur. Bence bir kontrole götürmek de fayda var

Bu grupta eski konularda bir anne yazmıştı bu konuyla ilgili. Tersten emzirme diye bir yöntemi anlatıyor. Hatta altına baya yorum yapmıştı deneyenler. Deneyip sorununu çözen onlarca anne duaci olmuştu konu sahibine. Bİ aratin isterseniz forumlarda belki çözüm olur sizede

Bende çok sorun yaşamıştım. Silikon meme koruyucu takarak emzirdim. Emzirmediğim diğer zamanlarda tülbent gibi pamuklu bez koyarak kuruttum. Bu şekilde çözmüştüm. Dilerim sizde kısa sürede çözüme ulaşırsınız..

Bebegin ememiyor demekki benimkide hep ucunu emiyordu ne yapsam alismadi pek emeside yoktu zaten 8.5 ay süt sağdım sonra kendiliginden alıştı şimdi 1 yaşını geçti şükür.

Bende çok sorun yaşamıştım. Silikon meme koruyucu takarak emzirdim. Emzirmediğim diğer zamanlarda tülbent gibi pamuklu bez koyarak kuruttum. Bu şekilde çözmüştüm. Dilerim sizde kısa sürede çözüme ulaşırsınız..
Silikon meme koruyucuda kullandim acımda azalma olmadi:(

Back
X