emzirmek

Umutun Annesi

Guru
Pro Üye
28 Ekim 2022
9.297
26.484
478
29
İyi geceler arkadaşlar sormak istediğim bir soru vardı .
Oğlum 8 aylık 9 a gircek .
Son zamanlarda pek emmek istemedi.
Ben acaba dişten olabilir mi
Diye düşündüm bazen damağı kaşınıyordu.
Henüz dişi çıkmadı
Ablamda fikir vermişti.
Sevdiği bir şeyler sür ilgisini çeker diye.
Onu yaptım bir iki üç hafta kadar içti emdi.
Sonra tekrar pek istememeye başladı.
Bu durumda sanırım benim sütüm de daha azalmış olabilir diye düşünüyorum.
Zaten normalde belli bir ölçüdeydi .
Sizce kendiliğinden mi bırakmış kesilmiş oldu???
Bu arada mama içiyor ek gıda da alıyor ara öğünler.
Böylece ilk 7 buçuk ay emmiş oldu anne sütünü. Bundan sonrasında mama ve ek gıdayla süreci tamamlayacağım öyle görünüyor .

Ben cok savastim emsin diye, asagi yukari yasadiginizi yasadim. Cocuk doktoruna ve emzirme danismanlarina sorsaniz daha iyi. ben emzirmeyi biraktigim icin cok uzulmustum ama 5 emzirme danismanina gittim, olmayinca olmuyor diye kendimi teselli etmistim.

Cocuklarin da karakterleri var. Istemeyince emmiyorlar.

Sütünüzü sagmayi deneyin. Sagdiginiz Sütü verirsiniz düzenli sağımla eski ölçüye gelebilir çok yeniyse. Benim oglum hic emmedi desem yeridir hep sağdığım Sütü verdim 4 ayda emme çalışması dahi yapmıyorduk artık

Sütünüzü sagmayi deneyin. Sagdiginiz Sütü verirsiniz düzenli sağımla eski ölçüye gelebilir çok yeniyse. Benim oglum hic emmedi desem yeridir hep sağdığım Sütü verdim 4 ayda emme çalışması dahi yapmıyorduk artık
Anlıyorum evet .
Bu haziran ayında böyle oldu sonradan öncesinde gene biraz emmişti istedikçe.

İyi geceler arkadaşlar sormak istediğim bir soru vardı .
Oğlum 8 aylık 9 a gircek .
Son zamanlarda pek emmek istemedi.
Ben acaba dişten olabilir mi
Diye düşündüm bazen damağı kaşınıyordu.
Henüz dişi çıkmadı
Ablamda fikir vermişti.
Sevdiği bir şeyler sür ilgisini çeker diye.
Onu yaptım bir iki üç hafta kadar içti emdi.
Sonra tekrar pek istememeye başladı.
Bu durumda sanırım benim sütüm de daha azalmış olabilir diye düşünüyorum.
Zaten normalde belli bir ölçüdeydi .
Sizce kendiliğinden mi bırakmış kesilmiş oldu???
Bu arada mama içiyor ek gıda da alıyor ara öğünler.
Böylece ilk 7 buçuk ay emmiş oldu anne sütünü. Bundan sonrasında mama ve ek gıdayla süreci tamamlayacağım öyle görünüyor .
Benim de 8 ay emdi sonra bıraktı ama benim sütüm baya azaldı hissediyordum. İlk 3 ay çoktu mastit oluyordum hatta sürekli ama sonra çocuk bronşit oldu diye hastaneye yatış verdi doktor o ara aşırı strese girdim ve direkt sütümü etkiledi 8 ay zor dayandım. Emmek de istemiyordu zaten çok çabaladım ama olmadı vakti o kadar demek ki. Yani sizde yine çabalayın tabi anne sütü gibi yok da emmiyorsa strese girmeye gerek yok mama alıyordu bizim ki de 20 aylık oldu

Benim de 8 ay emdi sonra bıraktı ama benim sütüm baya azaldı hissediyordum. İlk 3 ay çoktu mastit oluyordum hatta sürekli ama sonra çocuk bronşit oldu diye hastaneye yatış verdi doktor o ara aşırı strese girdim ve direkt sütümü etkiledi 8 ay zor dayandım. Emmek de istemiyordu zaten çok çabaladım ama olmadı vakti o kadar demek ki. Yani sizde yine çabalayın tabi anne sütü gibi yok da emmiyorsa strese girmeye gerek yok mama alıyordu bizim ki de 20 aylık oldu
Evet doymayınca mama veriyorduk.
Zaten

Back
X