emzirmeyi avantaja çevirip birlikte zayıflayalım

Slm arkadaslsr ben henuz hala hamileyim;-) 32. hafta ve dört kilo aldim ama istahim cok acildi yani uc kisilik yesem yiyorum feci sekilde sonrasinda mide rahatsiz oluyor o ayri.;-) anlicaniz midem genisledi sanirim. Dogumdan sonra düzene girermi midem normale dönermi? Büyük ihtimal dogumdan sonra araniza katilcam bende arastiriyorum simdiden.kalori sayarak vermeyi dusunuyorum ama hamileyken irademe sahip olamiyorum hersey cekiyor beni emzirirken dogumdan sonra iradem midem eski haline donuyormu yoksa ugrastircakmi beni??;-)))

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

slm taze annecikler ben geldim gene beişle ne zor yaaa herşeyi ona göre ypıyorum kafamı kaşımaya fırsat yok :)
ben spor salonuna yazıldım 2 hafta oldu ama benim feci iştahım açıldı kilo vereceğime aldım neyse bugünkü listemi yazayım
sabah
2 tane haşlanmış patates
1 nescafe
öğlem 3 erik çeyrek tost

akşam
türlü ve şalgam suyu

ara çay 1 avuç fıstık

1 muz 3 erik 1 elma
:30::30::30::30::30:

boğazımı tutmam lazım birdahaki ay tatile gidioz

Slm arkadaslsr ben henuz hala hamileyim;-) 32. hafta ve dört kilo aldim ama istahim cok acildi yani uc kisilik yesem yiyorum feci sekilde sonrasinda mide rahatsiz oluyor o ayri.;-) anlicaniz midem genisledi sanirim. Dogumdan sonra düzene girermi midem normale dönermi? Büyük ihtimal dogumdan sonra araniza katilcam bende arastiriyorum simdiden.kalori sayarak vermeyi dusunuyorum ama hamileyken irademe sahip olamiyorum hersey cekiyor beni emzirirken dogumdan sonra iradem midem eski haline donuyormu yoksa ugrastircakmi beni??;-)))

Slm cnm hamilelikte son aylarda iştah açılıyor dikkat et çok az kilo almışsın artmasın birden .... Doğumdan sonra benim iştahım kapandı hiçbirşey yiyemedim ama sütüm gelsin diye bir sürü şey yedirdiler... Yani mide eski haline dönüyor cnm ama sütün çoğalsın diye de tatlılara saldırma... Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al cnm ....

slm taze annecikler ben geldim gene beişle ne zor yaaa herşeyi ona göre ypıyorum kafamı kaşımaya fırsat yok :)
ben spor salonuna yazıldım 2 hafta oldu ama benim feci iştahım açıldı kilo vereceğime aldım neyse bugünkü listemi yazayım
sabah
2 tane haşlanmış patates
1 nescafe
öğlem 3 erik çeyrek tost

akşam
türlü ve şalgam suyu

ara çay 1 avuç fıstık

1 muz 3 erik 1 elma
:30::30::30::30::30:

boğazımı tutmam lazım birdahaki ay tatile gidioz
Bebişle mi gidiyorsun cnm spor salonuna zor olmuyor mu ? Bahar geldi ya vücut değişime alışmaya çalışırken iştah açılıyor galiba bende regl dönemindeyim canm tatlı istiyor deli gibi...

Slm cnm hamilelikte son aylarda iştah açılıyor dikkat et çok az kilo almışsın artmasın birden .... Doğumdan sonra benim iştahım kapandı hiçbirşey yiyemedim ama sütüm gelsin diye bir sürü şey yedirdiler... Yani mide eski haline dönüyor cnm ama sütün çoğalsın diye de tatlılara saldırma... Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al cnm ....

Ay insallah cok sagol Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin. Korktum valla bende ne olcak benim
Bu midenin hali diye;-)

Bugün aynı kilodayım 61.4 ama regl oldum genelde o zamn artıyor kilom. Hafta başı 60.8 dim napalım böyle böyle gidecek azimliyim hala... Sizlerde durum nasıl kızlar...

Bebişle mi gidiyorsun cnm spor salonuna zor olmuyor mu ? Bahar geldi ya vücut değişime alışmaya çalışırken iştah açılıyor galiba bende regl dönemindeyim canm tatlı istiyor deli gibi...

yok cnm akşam 7 seansına gidiyorum eşim bakıyor bebeğe anneside gidiyor bugün gidemedim evde yaptım bende

kilom 62.2 sabah tartıldım
bugünkü menüm
sabah 1 yumurta
öğle 1 kase yağsız sütle nesfit
akşam tavuklu patates fırında 1 bardak şalgam suyu
ara bir avuç yer fıstığı 2 kupa çay
çok acıkırsam 1 kase daha nesfit yerim

aktivite 1 saat bebek arabasıyla yürüyüş
50n dakka kardio

selam kızlar diyete devam dün misafir vardı isterr isteme bozuldu kilo bildirimi yapayım mı bilemedim hala aynı kilodayım ama buna da şükür çünkü bir ara diyet yapmamıştım hala 70 kiloyum :(

Bugün sabah tartıda sonunda 59.6 yı gördüm kızlar bu yürüyüş işe yaradı baya... Sizler de durum nasıl kızlar...

Merhaba canım :16:

Benimde 3 aylık bi oğlum var ve emziriyorum

Günlüğünü takibe aldım canım sağlıklı zayıflamalar :16:

Back
X