emzirmeyi avantaja çevirip birlikte zayıflayalım

2 gündür oglumun yüzünün her yerinde kücük kücük sivilceler olustu neden olabilir acaba ?

Sabah 09.00 3 adet etimek 1 haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz peynir 2 adet yeşil zeytin 3 fincan çay
Şimdi kahve içerim
Saat 16.00 elma
Akşam etli sebze yemeği 6 yemek kaşığı bol salata
Bugün doğum günüm bu arada sürpriz olur mu bilmiyorum pasta falan yersem yazarım kızlar şimdilik benden bu kadr

canım maşallah sen ne kadar az yiyorsun sütün oluyor mu bari kız :31:

dün bende gece yarisi kuru yemis yedim oysa 7 den sonra bisey yememeye calisiyorum :(

Kahvaltimi ben daha yeni yapabildim oglum cok miz miz bugün onu da cabuk cabuk yedim. Kahvaltimi gec yaptigim icin 2 ana ögün 2 ara ögün yiyorum

Kahvaltim

2 dilim ekmek
sürme peyniri
1 dilim salam
1 dilim ince kasar

ara
kücük tabak ananas

ara
2 kuru kaysi

aksam
ya corba ya da köfte tam bilmiyorum yaninda da ya salata ya da yogurt olacak

2 litre suyumu da icmeye calisicagim

2 gündür oglumun yüzünün her yerinde kücük kücük sivilceler olustu neden olabilir acaba ?

canım öncelikle oğlun için geçmiş olsun diyorum ama bebeklerde olabiiliyor bu tarz şeyler benim kızım 2 aylık olana kadar çok vardı yüzünde sivilce tarzı annemler bebek büyürken olur o demişti doktora sordum o da öyle dedi korkma yani
şimdi gelelim yediklerine ben de senin gibi bugün 2 ana 2 ara öğün yaptım geç kahvaltı yaptım çünkü menün genel anlamda güzel ama şunu söylemeliyim iki çeşit peynir yerine tek çeşit ye onun yerine yumurta olsun sofranda emziren annelerde protein alımı da önemli çünkü diyetisyenim bana hep protein ağırlıklı liste yaptı kaşar yerine haşlanmış yumurta yiyebilirsin dün gece yarısı yediğin çereze gelince çok kalorili çerez ama allahtan süt yapar faydalı bir kalori olmuş tabi dikkat etmek gerek nasıl olsa ipin ucu kaçtı dememeli kaldığımız yerden devam etmeliyiz sen burda günlük listeni yaz bak daha çok dikkat etmeye başlicaksın eminim

sabah 10.30 da uyandım dün misafirim vardı o yüzden geç yattık kızımla sabah da zor uyandık kahvaltı yapana kadar öğlen oldu
kahvaltı
*2 dilim çvdar ekmeği
*1 kibrit kutusu peynir
* 1 domates
*1 yumurtadan yapılmış omlet

arada 1 küçük muz ve küçük bir elma

akşam
*2 tavuk baget
*8 yemek kaşığı bulgur pilavı
*2 kaşık da dünden kalma kuru fasulye
*ekmek yok
akşam oturuken de meyve yerim büyük ihtimalle eğer başka birşey yersem de yazarım

canım doğum günü kutlu olsun :71::71::71:
eğer sürpriz olurda pasta yersen afiyet olsun doğum günün sonuçta abartmadan ye bugünlük:6::6:

dünküü yediğim tatlının pişmanlığını hala yaşıyorum o yüzden dünden kalanları eşimle iş yerine postaladım akşam sıkıntıdan yerim filan neme lazım gözüm görmezse canım da çekmez bir parça kalmıştı sadece yarım kalmıştı o onu da malesef çöpe attım allah günah yazmasın napim yesem daha kötü kilo alıcam:31::31::31::31::31::31:

haklisin canim ama oglum bugün cok yaramazdi ne bulduysam hemen ekmegime koydum ve yedim yarin insallah daha iyi bir kahvalti yapabilirim. Ben bi de emzirmedigim icin daha zor heralde gidecek bu kilolar.

canım doğum günü kutlu olsun :71::71::71:
eğer sürpriz olurda pasta yersen afiyet olsun doğum günün sonuçta abartmadan ye bugünlük:6::6:

Çok teşekkür ederim cnm :16:eşime hala kızgınım pasta almış ama önemi yok ki yermiyim bilmiyorum sinirli olduğum zmn cnm hiç birşey yemek istemiyor

haklisin canim ama oglum bugün cok yaramazdi ne bulduysam hemen ekmegime koydum ve yedim yarin insallah daha iyi bir kahvalti yapabilirim. Ben bi de emzirmedigim icin daha zor heralde gidecek bu kilolar.
öyle düşünme canım sen de emzirmediğin için daha sıkı diyet yapabilirsin sütüm kesilir mi düşüncesi olmaz benim sütüm çok yok mesela o yüzden çok temkinli davranıyorum diyet yaparken yapıcaz biz başarıcaz ben inanıyorum stres olmasın yeter
Çok teşekkür ederim cnm :16:eşime hala kızgınım pasta almış ama önemi yok ki yermiyim bilmiyorum sinirli olduğum zmn cnm hiç birşey yemek istemiyor

kız benimki ne kutlar ne bişi bu sene doğum günümde herkes aradı annemeler kardeşlerim kuzenlerim yanında konuşuyorumki anlasın diye ama hiiiçç adam sadece utandı da doğum günün kutlu olsun diyiverdi sanki doğum gününü bilmez ya çok samimi olmadığın bir arkadaşın da diğerleri kutlarken aa doğum günün mü kutlu olsun der ya işte aynen öyle kutladı ama napim sorun çıkarmak istemedim çünkü hiç kutlamıyor her seferinde sorun çıkarsam ben kendi kenedimi bitiririm:31::31:
sen de çok büyük bir sorun yoksa uzatma istersen üzmeyin birbirinizi

kızımı uyuttum umarım geri uyanmaz sonra da bir portakal ve 4 fındıkla 1 badem yedim aslında onlar listede yok ama çok canım çekti yaa :56::56::56::56:
ama yine de iyi abartı yok sonuçta dimi kızlar

kız benimki ne kutlar ne bişi bu sene doğum günümde herkes aradı annemeler kardeşlerim kuzenlerim yanında konuşuyorumki anlasın diye ama hiiiçç adam sadece utandı da doğum günün kutlu olsun diyiverdi sanki doğum gününü bilmez ya çok samimi olmadığın bir arkadaşın da diğerleri kutlarken aa doğum günün mü kutlu olsun der ya işte aynen öyle kutladı ama napim sorun çıkarmak istemedim çünkü hiç kutlamıyor her seferinde sorun çıkarsam ben kendi kenedimi bitiririm:31::31:
sen de çok büyük bir sorun yoksa uzatma istersen üzmeyin birbirinizi[/QUOTE]

Senin ki de pek umursamazmış cnm. Bizim birikimler çıkıyor cnm ben de bir elti var 1 ay önce onun doğum günüydü her doğum günü eşi hediye alır ve ertesi gün mutlaka bize misafirliğe gelirler nispet yapar sinir oluyorum o yüzden ... Çok kötü kavga ettik o etrafımda kedi gibi dolanıyor ama affet özür dilerim diye. Sinirim geçmiyor yaaaa offff

sen de çok büyük bir sorun yoksa uzatma istersen üzmeyin birbirinizi

Senin ki de pek umursamazmış cnm. Bizim birikimler çıkıyor cnm ben de bir elti var 1 ay önce onun doğum günüydü her doğum günü eşi hediye alır ve ertesi gün mutlaka bize misafirliğe gelirler nispet yapar sinir oluyorum o yüzden ... Çok kötü kavga ettik o etrafımda kedi gibi dolanıyor ama affet özür dilerim diye. Sinirim geçmiyor yaaaa offff

hımm inşallah yatışır sinirin bir an önce dolandığına göre haksız demekki
benimki baya umursamaz bazen düşünüyorum kutlanan hediye alınan kadınlar benden neyi fazla yapıyor eşlerine de ben hiç yaşamıyorum bunu
hele de bu sene hamileyken yeğenin doğum günü varmış bana apar topar kıyafetlerini ütületti ayakkabısını temizletip boyatıp toplantım var acele et müdür çağırıyor diyor bir de ben de aceleyle herşeyi hazırladım tam kapıdan çıkarken biloşun doğum günü var ona gidiyorum toplantı yok demesin mi çok zoruma gitmişti

Kendimi cok kötü hissediyorum durduk yere oturdum bir kutu kaju yedim simdi bisikletin basina gecip eger oglum uyanmazsa yarim saat surecegim yarindan itibaren kendini tutacagim bu son olsun. Gündüzleri iyi gidiyorum gece olunca sapitiyorum

Kendimi cok kötü hissediyorum durduk yere oturdum bir kutu kaju yedim simdi bisikletin basina gecip eger oglum uyanmazsa yarim saat surecegim yarindan itibaren kendini tutacagim bu son olsun. Gündüzleri iyi gidiyorum gece olunca sapitiyorum

afiyet olsun canım ben de öyleydim çünkü eşim gece çalışıyor ben de sıkıntıdan yiyordum ama diyetisyene gidip liste aldıktan sonra değişti o listeye uyumaya çaılışıyorum bu da bana engel oluyor sen de eğer diyetisyene gidemiyorsan da nette bir sürü liste var onlardan birini uygula yaz ve buzdolabına as ben öyle yaptım gördükçe yemiyorum:34::34:

Kaju offff dayanılması en zor çerez ama sen biraz fazlakaçırmışsın çok yağlı gelmedi mi? Ufak kaçamklar olur yarın telafi edersin:56::56::56:

bugün de bir kilo vermişsin çizelge değişmiş bu arada boyun kaç senin vücut kitle indeksin neden öyle

hımm inşallah yatışır sinirin bir an önce dolandığına göre haksız demekki
benimki baya umursamaz bazen düşünüyorum kutlanan hediye alınan kadınlar benden neyi fazla yapıyor eşlerine de ben hiç yaşamıyorum bunu
hele de bu sene hamileyken yeğenin doğum günü varmış bana apar topar kıyafetlerini ütületti ayakkabısını temizletip boyatıp toplantım var acele et müdür çağırıyor diyor bir de ben de aceleyle herşeyi hazırladım tam kapıdan çıkarken biloşun doğum günü var ona gidiyorum toplantı yok demesin mi çok zoruma gitmişti

Öldürdüm sinirdim herhalde senin yerinde olsam cnm .... Birda hamile halinle burnundan getirseydin o doğum gününü .... Ben öyle yapardım valla bak bir daha yapabiliyor mu ah şu erkeklerrrr:47:

Tam bisiklet surecektim oglum uyandi yarin oruc tutmayi dusunuyorum bugunki yaptigimi telafi eder heralde

Back
X