Emzirmeyi bırakınca

Aybeyzeyduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
765
511
53
40
17 aylık bi kızım var emdiği için mi bilmiyorum geceleri çok sık uyanıyor bu yaz odasını ablasıyla birleştirmeyi düşünüyorum ablamız sekiz yaşında ama onu uyandırır mı diye düşünmeden edemiyorum .emzirmeyi bırakınca daha az mı uyanır ki yoksa bekleyeyim mi

Kesinlikle daha az uyanıyorlar , hatta sütten keserken hiçbişey vermezseniz veya sadece su verirseniz ... Düzene girdiği zaman uyanmamaya başlıyorlar.
Amagece sütü falan verirseniz aynı emzirme dönemindeki gibi kalkıp kalkıp istiyorlar :):)
Bizde aynı yaş gruplarındayken odaları birleştirdik ama maşallah abisi hiç duymazdı ağladığını sadece hasta falan olduğunda çok çok bağırarak ağladğnda uyandı birkaç kez. O da normal komşular bile duyuyodu sesimiz ...
Kolaylıklar dilerim. Hem ablasının içinde güzel olacaktır , kardeşiyle aynı odada yatma fikri , ben hep üzülürdüm acaba kendini odada yalnız hissediyormuyudur diye büyük oğlum için

Emmeyen bebekler alisinca daha az uyanır ama yine de uyanır. Uyanınca ağlarsa diğer kızınızı da uyandirabilir. Önce yaninizdayKen memeden kesip uyku kalitesine bakın. Sonra uykusu biraz düzene girince birlestirirsiniz odaları.

24 aylıkken bıraktı emmeyi, cok nadir uyanıyor önceden saat başı emiyordu kimi zamanlar

Merhabalar aynı su her emziren kadında mutlaka oluyordur...bende 23 aylık olana kadar emzirdim ... her iki kızımdada öyle oldu... emme ihtiyacından ziyade anneyle yakın temasta bulunmak istiyor Bebişler o yüzden öyle oluyor...sütten kestikten sonra deliksiz uykuya dalıyorlar...kolay gelsin:anne:

3 hafta once sutten kestim kizimi.oncee gunduzden sonra geceden kestim.simdi gecede 1 kere uyaniyor.kizim emzik yada biberon almiyor o yuzden uyaninca kucagimda hafif sallayip yerine yatiriyorum.istahida baya duzeldi.ilk zamanlar zordu ama simdi cok rahatiz bence sizde biraz daha buyusun yaza dogru kesin 17 aylik sutten kesmek icin cok erken.ben kizimi 22 aylikken kestim

17 aylık bi kızım var emdiği için mi bilmiyorum geceleri çok sık uyanıyor bu yaz odasını ablasıyla birleştirmeyi düşünüyorum ablamız sekiz yaşında ama onu uyandırır mı diye düşünmeden edemiyorum .emzirmeyi bırakınca daha az mı uyanır ki yoksa bekleyeyim mi
emerek uyumaya alışam bebeğinize kendi kendine uyumayı öğretmelisiniz.emmeyi bıraktıktan sonra böyle alışkanlığa sahip bebekler geceleri sık uyanır ve uyku sorunu yaşar

Ya o konuda tam bi araştırma yapılmamış biliyo musunuz 2 yaşına kadar bebekler kendini sakinleştiremez ve uyumayı öğreteyim derken büyük bi hata yapabilirsiniz bu konu bebekle alakalı sanırım bakalım teşekkürker yorumunuz için

3 hafta once sutten kestim kizimi.oncee gunduzden sonra geceden kestim.simdi gecede 1 kere uyaniyor.kizim emzik yada biberon almiyor o yuzden uyaninca kucagimda hafif sallayip yerine yatiriyorum.istahida baya duzeldi.ilk zamanlar zordu ama simdi cok rahatiz bence sizde biraz daha. Ybuyusun yaza dogru kesin 17 aylik sutten kesmek icin cok erken.ben kizimi 22 aylikken kestim
Bende yaza düşünüyorum da şimdiden bi dert aldı beni oda falan alınca

Back
X