- Konu Sahibi gizlibayan0610
-
Hamilesin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bizi de duanda unutma inşallah bizde güzel haberler alirizKızlar merhaba adetim tam bugün 1 hafta geçti ve olmadım eşimle gittik test yaptırdık pozitif dediler lütfen yardımcı olun bu nedir şuan
İnşallah ablacımmmm sende alırsın güzel haberiniHamilesin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bizi de duanda unutma inşallah bizde güzel haberler aliriz
2 Günde 1 kan verip takip edin inşallah değeriniz yükselir 2 katı yada %66 artması lazım 1000 olunca alttan muayene ile görebilirsin 3 bin üstü karından gözükür iyi düşünün iyi olsunGerçekten mi hamilemiyim değerim nasıl düşük diyorlardı
İnşallah canım benim ilk testim bu benim sence yükselmişmidir2 Günde 1 kan verip takip edin inşallah değeriniz yükselir 2 katı yada %66 artması lazım 1000 olunca alttan muayene ile görebilirsin 3 bin üstü karından gözükür iyi düşünün iyi olsun
3 Gün olmuş 3 katı artmış olması lazım kan vermen lazım yükselmiştir sağlıklı bı gebelikse bı de ilk kanı verdigin yer nereyse orda ver kanı her hastanenin frekansı farklı oluyorİnşallah canım benim ilk testim bu benim sence yükselmişmidir
Tamam canım benim inşallah ya3 Gün olmuş 3 katı artmış olması lazım kan vermen lazım yükselmiştir sağlıklı bı gebelikse bı de ilk kanı verdigin yer nereyse orda ver kanı her hastanenin frekansı farklı oluyor
Gec döllenme olabilir. Hiç stres yapma. Kendine dikkat et ve bekle.Teşekkür edeirm bebeğim sence bu değer sana göre nasıl iyi mi bana düşük diyolar
İnşallah canım ama duygusallık var bende duyunca ağladımGec döllenme olabilir. Hiç stres yapma. Kendine dikkat et ve bekle.
SAT neydi canımİnşallah canım ama duygusallık var bende duyunca ağladım
Sat derkenSAT neydi canım
Son adet tarihiSat derken
Son adet tarihi
Artar güzelim sıkma canını stres yaparsan daha kötü senin içinBilmiyorum ki yaaa valla hiç bakmadım telefonda yazıyordu yaa şuan hamilelik düşünüyorum kafam o yönde inşallah artmıştır değeriö
Tamam canım benim inşallahArtar güzelim sıkma canını stres yaparsan daha kötü senin için
Adete 8 gün varken öğrendim ben mide bulantısı yola içim içimi yedi esimede söylemedim yoktur belki diye adetten 2 gün sonra gittim 744 çıktı değerim 2 gün sonra tekrar verdim 1742 çıktı ama önemli olan bence stresKocam yapıyorda ben niye yapıyım acaba
Benimde adetim 1 hafta oldu olmadım adet bende canım yaAdete 8 gün varken öğrendim ben mide bulantısı yola içim içimi yedi esimede söylemedim yoktur belki diye adetten 2 gün sonra gittim 744 çıktı değerim 2 gün sonra tekrar verdim 1742 çıktı ama önemli olan bence stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?