En "aşka aşık" aşk kadını diyebileceğimiz burç sizce hangisi?

Merhaba, çok saçma bir soru ama sormak istedim 🙈 Astroloji bilenler vardır belki diye burası aklıma geldi. Açıkcası merak da ettim gelecek cevapları 🤭
Kız kıza toplanmıştık bu akşam ve astroloji de konularımız arasındaydı. Burçların enlerini konuşuyorduk. Bu konuda kararsız kaldık (derdimizi seveyim😅)
Sizce böyle en aşka aşık, sevilmeyi/sevmeyi seven, aşk kadını diyebileceğimiz burç hangisi?
Yengeç, balık, terazi ve boğa arasında kaldık biz. Siz ne diyorsunuz ve neden?
Boğa aşka aşık falan değildir olsa olsa paraya , yemeğe, sekse falan aşıktır 😂

Ben hayatın sillesini yedikten sonra aşka küstüm Magni kocan da öyle olmuş olabilir 😁
Ahh yedi yedi de bana gelince mi duruldu uzuldum valla 🤣 aslinda olabilir biliyormusun boyle sevgilisi olan erkekler bir zaman sonra sanki ilk asko kusko hallerini birakiyorlar sanki

Ahh yedi yedi de bana gelince mi duruldu uzuldum valla 🤣 aslinda olabilir biliyormusun boyle sevgilisi olan erkekler bir zaman sonra sanki ilk asko kusko hallerini birakiyorlar sanki
Erkeği bilmem arkadaşımın eşi balık o da şikayet edip duruyordu 😂😂

Balik erkekleri kadar cok berbat sey var sanirim 🤣
kocam cok iyi cok hos sevgi kelimesini agzindan duymak icin surunmek gerek
ha hareketleriyle belli ediyor ama duygusuz gibi bisey 🤣🤣
Benimki ikizler. Bi soğuk yap kapında köle olur ahahhaha 😂
Ben de hiç uzak duran biri değilim 😂

Hava elementinin yanından geçemez aşk denen şey sevmezler. Su gruplarına duygusal romantik cart curt denilir ama müthiş sekilde manipülatif şeytanlardır. Ateş grup kıpır kıpır tutkulu gözükürler başlarda, heyecanlar geçince baska kapıya koşar yandığı gibi hızlı söner. Toprak demek durgunluk sakinlik gizemlik demek her şey ama her şey yavas yavas mantıksal güvenle ilerleyeceği icin terazide asla cogunlukla ask olmaz. Derinlere inmek lazım.

Çoğu kişi balık demiş zodyaktaki en ama en manipülatif burç balık burcudur. Balık burcu arkadaslarım fazla. Özel hayatlarındaki seytanlıkları çok iyi bilirim. Karşısındaki insanın ruhları bile duymuyor.

Çoğu kişi balık demiş zodyaktaki en ama en manipülatif burç balık burcudur. Balık burcu arkadaslarım fazla. Özel hayatlarındaki seytanlıkları çok iyi bilirim. Karşısındaki insanın ruhları bile duymuyor.
Ay ama ben böyle değilim, nayır nolamazzzz :D

Back
X