- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.130
- 88
- Konu Sahibi womaninlove
25 ten sonra yaş almasak keşkeUmarım bir zamanlar 18 olmak için ne çaba harciyordum ama şimdi öyle olmuyor ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 ten sonra yaş almasak keşkeUmarım bir zamanlar 18 olmak için ne çaba harciyordum ama şimdi öyle olmuyor ya
Ben hayatın sillesini yedikten sonra aşka küstüm Magni kocan da öyle olmuş olabilirAma bu balikta olmaliydi bende degil![]()
Ahhh keşke her yaşın güzelliği ayrı ama ben 20 li yaşlarımı daha seviyorum galiba senin burcun ne buarada25 ten sonra yaş almasak keşke![]()
Boğa aşka aşık falan değildir olsa olsa paraya , yemeğe, sekse falan aşıktırMerhaba, çok saçma bir soru ama sormak istedimAstroloji bilenler vardır belki diye burası aklıma geldi. Açıkcası merak da ettim gelecek cevapları
Kız kıza toplanmıştık bu akşam ve astroloji de konularımız arasındaydı. Burçların enlerini konuşuyorduk. Bu konuda kararsız kaldık (derdimizi seveyim)
Sizce böyle en aşka aşık, sevilmeyi/sevmeyi seven, aşk kadını diyebileceğimiz burç hangisi?
Yengeç, balık, terazi ve boğa arasında kaldık biz. Siz ne diyorsunuz ve neden?
Terazi tabiki nasıl balık dersin![]()
![]()
İnsan bu kadar duygusal olamaz ya..
Ahh yedi yedi de bana gelince mi duruldu uzuldum vallaBen hayatın sillesini yedikten sonra aşka küstüm Magni kocan da öyle olmuş olabilir![]()
TanışalımHiç ikizler kadını tanımadım, tanımak çok isterdim. Erkeklerinden iyi oldukları kesin çünkü![]()
Boğa burcu bu nerede olsa tanırımBazen hayata sadece yemek yemek ve yatmak için geldiğimi düşünüyorum hatta![]()
Erkeği bilmem arkadaşımın eşi balık o da şikayet edip duruyorduAhh yedi yedi de bana gelince mi duruldu uzuldum vallaaslinda olabilir biliyormusun boyle sevgilisi olan erkekler bir zaman sonra sanki ilk asko kusko hallerini birakiyorlar sanki
Balik erkekleri kadar cok az berbat sey var sanirimErkeği bilmem arkadaşımın eşi balık o da şikayet edip duruyordu![]()
Benimki ikizler. Bi soğuk yap kapında köle olur ahahhahaBalik erkekleri kadar cok berbat sey var sanirim
kocam cok iyi cok hos sevgi kelimesini agzindan duymak icin surunmek gerek
ha hareketleriyle belli ediyor ama duygusuz gibi bisey![]()
Ayy o guzelmis bakBenimki ikizler. Bi soğuk yap kapında köle olur ahahhaha
Ben de hiç uzak duran biri değilim![]()
Vurdumduymaz zaten eşim. Ve çok değişken, ama iş ciddiye binince kıymetli oluyor onlar için. Benim ki öyle en azındanAyy o guzelmis bakbalik kadini aceba daha cok mu yasiyor duygusunu
ikizlere de vurdumduymaz derler bak ama olmamis![]()
Ay ama ben böyle değilim, nayır nolamazzzzÇoğu kişi balık demiş zodyaktaki en ama en manipülatif burç balık burcudur. Balık burcu arkadaslarım fazla. Özel hayatlarındaki seytanlıkları çok iyi bilirim. Karşısındaki insanın ruhları bile duymuyor.
En azindan senin icin ise yariyor cok iyiVurdumduymaz zaten eşim. Ve çok değişken, ama iş ciddiye binince kıymetli oluyor onlar için. Benim ki öyle en azından![]()
Evet başka türlü idare edemezdim ki. Yani çekilecek gibi değiller çünküEn azindan senin icin ise yariyor cok iyibenim balik burcunu degistirmem imkansiz gitgide ben balik olmaya basliycam sanirim
Valla oylelerEvet başka türlü idare edemezdim ki. Yani çekilecek gibi değiller çünkü![]()