En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Evet ilk once oyle dusundum kafan karisik o yuzden ama sonra yene etiket yapdim cvb olamyinca kirildi ama seni severim o yuzden kirildim ama simdi gecdi artik insallah her sey duzelir
Altta kalınca gormemisimdir canım yada birine yazıp cikmisimdir aynı şeyi yazmiyim diye bende seni severem
Aminnn canım.

Boşver canım, ne takıyorsun. Kendini çocuklarını düşün. Gerisi faso fiso
O güne göre daha iyiyim canım ama peşine durmadı gene birşeyler yumurtladi .
Daha zaten arayıp gitmem kendi ararsa arar gelirse gelir .
O gün telefonda bagirdiginda ben seni çocuklarından daha çok düşünüp arayıp soruyorum dedim istemez yapma dedi istemez ise gorucek bundan sonra

Benimkiler de burdan gidince telefonumu acmadılar. Bayramda aradım yine acmadılar, meşgule bastılar. O gündür hiç aramıyorum. Eşime niye aramıyor diyorlarmış. Aramam, bitti kız böyle çok rahatmış. Zamanla sende anlayacaksın

Şuan bizde hiç gorusmuyoruz en ideali buymuş eşim bahsini açanlara benim kafam rahat diyor ..çünkü eşim çok çabaladı olduramadi en iyisi böylesi yoksay tuşu varya bazen hayatta da kullanmalı onu Kukrim

Aynen canimm suç bende imiş yok drunu takip et yok işini yok misafirini derdini tasasini aa niye yapiyormusum ki bakarım kendi isime bundan sonra birşey derse de diyeceğim bas bas sen dedin ya istemem diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…