Tam size cevap yazacakken bi baktim kiz bagiriyo anne yetis ojeni kirdilar diye☹bi kostum kirmizi ojemi halinin kenarinda kirmislar.oturdum hem agladim hem sildim valla
Şuan bizde hiç gorusmuyoruz en ideali buymuş eşim bahsini açanlara benim kafam rahat diyor ..çünkü eşim çok çabaladı olduramadi en iyisi böylesi yoksay tuşu varya bazen hayatta da kullanmalı onu Kukrim
Aynen canimm suç bende imiş yok drunu takip et yok işini yok misafirini derdini tasasini aa niye yapiyormusum ki bakarım kendi isime bundan sonra birşey derse de diyeceğim bas bas sen dedin ya istemem diyee
Aynen öyle herkesin yanında benim için kötü bahsediyorlar mis annem de madem onlar iyi minik kötü ne diye elinden iş bekliyorlar kötü birini kendini saydiracak kadar aşağılamasinlar kendilerini onlar mukemmeller çünkü demiş
Aynen canimm suç bende imiş yok drunu takip et yok işini yok misafirini derdini tasasini aa niye yapiyormusum ki bakarım kendi isime bundan sonra birşey derse de diyeceğim bas bas sen dedin ya istemem diyee
Ben de öyle canım kafam goturmuyor artık biseyi sabrede sabrede tahammülü kalmıyor insanın huniyi takmaktansa tak yazmayı kalçana salla gitsin en güzel cvp bu onlara
minikden sonra bende bietiket yapayim
kizlar bu bölümde kac kişiyiz aramizda en genc kim ve ve orta yaşda olanlar.her kes dogum yilinin yazin bakayim icimzden en genci olan kim merak etdim simdi
Ah kuzum ah bende ilk evlendigimde 4 yıl beraber oturdum .aynı şehirde anama hasret kaldım hanım agamiz haftada bir gün görüşe izin verdi hocalar öyle diyormuş anneye haftada bir gidilirmis hangi hoca fetva verdi ise böyle
Ah kuzum ah bende ilk evlendigimde 4 yıl beraber oturdum .aynı şehirde anama hasret kaldım hanım agamiz haftada bir gün görüşe izin verdi hocalar öyle diyormuş anneye haftada bir gidilirmis hangi hoca fetva verdi ise böyle
Çekilecek şey degil. Birde kıymet bilmiyorlar.
Bizimkilerde aynı. Aileme gitmemi istemiyorlar. Onlar gelince surat yapıyorlar. Evimi ayırdım, onada karışıyorlar..
Hep onları seveceksin, sayacaksın. Sanki biz gökten geldik. Çok benciller
Bizimkilerde aynı. Aileme gitmemi istemiyorlar. Onlar gelince surat yapıyorlar. Evimi ayırdım, onada karışıyorlar..
%90 cikti kizlar erken davrandim ondan herhalde.yag coz aseton elime geceni doktum valla.sinirlerim bozuldu her hafta sonu bi olay var evdegecen hafta 4 tane tabak kirdilar bu haftayi kazasiz bitirdik diyordum ki ojeyi kirdilar
%90 cikti kizlar erken davrandim ondan herhalde.yag coz aseton elime geceni doktum valla.sinirlerim bozuldu her hafta sonu bi olay var evdegecen hafta 4 tane tabak kirdilar bu haftayi kazasiz bitirdik diyordum ki ojeyi kirdilar