En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Öyle imiş gerçekten 11 yıl sonra beni bu noktaya getirdiler 11 yıl bu sana taş olsa catlardi catlamadim

Aynen canimm suç bende imiş yok drunu takip et yok işini yok misafirini derdini tasasini aa niye yapiyormusum ki bakarım kendi isime bundan sonra birşey derse de diyeceğim bas bas sen dedin ya istemem diyee
Aynen öyle herkesin yanında benim için kötü bahsediyorlar mis annem de madem onlar iyi minik kötü ne diye elinden iş bekliyorlar kötü birini kendini saydiracak kadar aşağılamasinlar kendilerini onlar mukemmeller çünkü demiş

Aynen canimm suç bende imiş yok drunu takip et yok işini yok misafirini derdini tasasini aa niye yapiyormusum ki bakarım kendi isime bundan sonra birşey derse de diyeceğim bas bas sen dedin ya istemem diyee
Kim yapmış da bilmişler. Ben 7 yıldır iç içe yaşadım. Beni bile bilmediler
Kendileri bilir

Öyle imiş gerçekten 11 yıl sonra beni bu noktaya getirdiler 11 yıl bu sana taş olsa catlardi catlamadim
Ben de öyle canım kafam goturmuyor artık biseyi sabrede sabrede tahammülü kalmıyor insanın huniyi takmaktansa tak yazmayı kalçana salla gitsin en güzel cvp bu onlara

minikden sonra bende bietiket yapayim
kizlar bu bölümde kac kişiyiz aramizda en genc kim ve ve orta yaşda olanlar.her kes dogum yilinin yazin bakayim icimzden en genci olan kim merak etdim simdi
Bunla ilgili konu da açmıştın sanki ne bu kız yaş sendromuna mi girdin

Kim yapmış da bilmişler. Ben 7 yıldır iç içe yaşadım. Beni bile bilmediler
Kendileri bilir
Ah kuzum ah bende ilk evlendigimde 4 yıl beraber oturdum .aynı şehirde anama hasret kaldım hanım agamiz haftada bir gün görüşe izin verdi hocalar öyle diyormuş anneye haftada bir gidilirmis hangi hoca fetva verdi ise böyle

Çekilecek şey degil. Birde kıymet bilmiyorlar.
Bizimkilerde aynı. Aileme gitmemi istemiyorlar. Onlar gelince surat yapıyorlar. Evimi ayırdım, onada karışıyorlar..
Hep onları seveceksin, sayacaksın. Sanki biz gökten geldik. Çok benciller

Bizde de aynıydı ben anneme ayda bir eltim hafta da 2-3 kere gittiği halde ben yatılı kaldığım için bir veye iki gün ben göze batiyordun

Bayramlarda yılbaşında da onlarda kalıyorduk aynı yerde oturmamkza rağmen yine yaranamadik

Şimdi eltim 3. Evi alacakmış kaynanmi kiracı koyacakmis içine

Hemde ne bencil kendi iyi olsun dediği olsunda dünya umrunda olmaz

Eltin ne yiyip ne içiyor kız. Kaynana dan kiracı mı olur
Hemde ne bencil kendi iyi olsun dediği olsunda dünya umrunda olmaz
Malesef

Eltin ne yiyip ne içiyor kız. Kaynana dan kiracı mı olur

Malesef
Eltim sağda solda yiyor bedavaci

Akıllı kızım o kredi çekip kaynana ya kira ayağına evi ödetecek kayınpeder im ev sahibi kirayı arttır madan arttıran bir adam

Ev almasında benim de payım var canım geberesice ye benim takılardan bilezik yapmışlar benim haberim yok

%90 cikti kizlar erken davrandim ondan herhalde.yag coz aseton elime geceni doktum valla.sinirlerim bozuldu her hafta sonu bi olay var evdegecen hafta 4 tane tabak kirdilar bu haftayi kazasiz bitirdik diyordum ki ojeyi kirdilar
Makine için olan parlatıcı da bir çok şeyi çıkartıyor ama ojeyi aseton yada tiner çıkartır sadece sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…