- 24 Haziran 2015
- 40.501
- 156.273
- 798
Öyle oldu canım , teşekkür ederimGünaydın canımbu aralar yoğunsun galiba kolay gelsin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle oldu canım , teşekkür ederimGünaydın canımbu aralar yoğunsun galiba kolay gelsin
![]()
Yani,böyle bos bos bekliyorumKendinin olsa çatlıyorsun gelene kadar zaten bide geldiğinde hunharca paketi yırtma aşaması![]()
Dimi aretim oy oy neyse gün içinde telafi ederim belkiGünaydın aretim ,erken uyanmissin![]()
İyiyim canım benim şükür diyelimÖyle oldu canım , teşekkür ederimnasılsın ne var ne yok
![]()
Bence de etDimi aretim oy oy neyse gün içinde telafi ederim belki.sen nasılsın
![]()
Hep iyi ol inşallah canım benimİyiyim canım benim şükür diyelim![]()
Hafta sonuna girdik iyi değiliz normalde de evdeyizde yasak denince piskolojikmen etkiliyorYani,böyle bos bos bekliyorum![]()
Aaa o nerdenn çıktı şimdi aretimBence de etAteşim var gibi ,ama yok gibi davranıyorum,bakalım ne yapacak
![]()
Aynen canımHafta sonuna girdik iyi değiliz normalde de evdeyizde yasak denince piskolojikmen etkiliyor![]()
Sağol kukrişim hep birlikte iyi olalım inşallahHep iyi ol inşallah canım benim![]()
Bilmiyorum aretim ,hasta olmam inşallahAaa o nerdenn çıktı şimdi aretim![]()
Yasak olmasın ama biz yine evde sürünelim gibiAynen canımSessizlik yaramıyor
Olmazsın insallah,canım aretimm benimBilmiyorum aretim ,hasta olmam inşallah![]()
Yapamazsın denince sıkıntı,yoksa sorun yokYasak olmasın ama biz yine evde sürünelim gibi![]()
Amiin canımmSağol kuktişim hep birlikte iyi olalım inşallah❤
İnşallah aretim ,bitanemOlmazsın insallah,canım aretimm benim![]()
Canımsın ya hep de dusunur bizideAllah kolaylık versin canım bizimde öyle :)
Gün nasıl geçiyor anlamıyoruz:)
Online deneme sınavı var bazı yayınların birinin yarın son katılırsanız sana da göndereyim:)
Aynen yoksa biz çok iyiyizYapamazsın denince sıkıntı,yoksa sorun yok![]()

Gideyim,malum kahvaltı bekliyorlarİnşallah aretim ,bitanem![]()
![]()