- 24 Eylül 2018
- 102.777
- 303.533
- 898
Tamam aretim ,kolay gelsin,afiyet olsunGideyim,malum kahvaltı bekliyorlargörüşürüz yine aretim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam aretim ,kolay gelsin,afiyet olsunGideyim,malum kahvaltı bekliyorlargörüşürüz yine aretim
![]()
Ayak bilegim hala şiş canim kolum gecti birazNasıl oldun hemşom?
İnşallah geçer canım sanki hiç baskı uygulamasanmı yürüme gibiAyak bilegim hala şiş canim kolum gecti biraz![]()
Eylül varkenmiİnşallah geçer canım sanki hiç baskı uygulamasanmı yürüme gibi
Normal ihtiyaçlar dışında belki çok yürüdün ondan öyle olmuş olabilir.Eylül varkenmi![]()
Evet canim ondan oldu,mesela ben spor yaparken haftanin 4gunu spor 3gunu dinlenmeydi ve guzel verdim sonra bu bana fazla geldiNormal ihtiyaçlar dışında belki çok yürüdün ondan öyle olmuş olabilir.
Canım geçmiş olsun sen yürüyüşü azaltEvet canim ondan oldu,mesela ben spor yaparken haftanin 4gunu spor 3gunu dinlenmeydi ve guzel verdim sonra bu bana fazla geldi
O zaman ayaklarının dinlenmesine müsade et iyi olunca yine devam edersin çok yüklenirsen mazallah daha kötü olabilir.Evet canim ondan oldu,mesela ben spor yaparken haftanin 4gunu spor 3gunu dinlenmeydi ve guzel verdim sonra bu bana fazla geldi
Sağol canım benimCanım geçmiş olsun sen yürüyüşü azalt![]()
Biraz dinlenme vakti zatenO zaman ayaklarının dinlenmesine müsade et iyi olunca yine devam edersin çok yüklenirsen mazallah daha kötü olabilir.
Dinlen dinlen sağlık önemliBiraz dinlenme vakti zaten![]()
Hayırlı günler ablacımHayırlı günler![]()
Bittimi canli derslerHayırlı günler![]()
Bugün kızların yok:)Oğlumun 4 ten -8:30kadar varBittimi canli dersler![]()
Dinlenmis olmussun iste NeguzelBugün kızların yok:)Oğlumun 4 ten -8:30kadar var
Bugün uyumuşuz:)Haftaiçi hep erken kalkıyoruz.