- 24 Eylül 2018
- 102.778
- 303.532
- 898
Şimdi haber sitesinde okudum,aklıma sen geldin hemen,sorayim dedim. Çok geçmiş olsun kuzumAy cennam sorma o nasıl bir sesti allahım korusun resmen dondum kaldım kısa sürdü ama baya sallandı bide 12. Kat![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi haber sitesinde okudum,aklıma sen geldin hemen,sorayim dedim. Çok geçmiş olsun kuzumAy cennam sorma o nasıl bir sesti allahım korusun resmen dondum kaldım kısa sürdü ama baya sallandı bide 12. Kat![]()
Sağol canımGeçmişler olsun inşallah![]()
Allah beterinden korusun5.5 olmuş şimdi açıkladılar şükür kimsede bişey yokmuş hasar falan belediye açıklama yapmış evlerinizin önüne çıkabilirsiniz diye.
Sağol cennam allah razı olsun şükür gelmiş geçmiş inşallahŞimdi haber sitesinde okudum,aklıma sen geldin hemen,sorayim dedim. Çok geçmiş olsun kuzum![]()
Inşallah kuzum,Allaha emanet ol . Gelmiş,geçmiş olsun canımSağol cennam allah razı olsun şükür gelmiş geçmiş inşallah![]()
Amin amin canım dedim bir yerde kesin kötü olmuştur burda hisettik şükür öyle bir durum yokmuşAllah beterinden korusun![]()
Çok şükür, bu kadarla geçmiş olsunAmin amin canım dedim bir yerde kesin kötü olmuştur burda hisettik şükür öyle bir durum yokmuş![]()
Sağol cennam amin en çok korktuğum şeydir depremInşallah kuzum,Allaha emanet ol . Gelmiş,geçmiş olsun canım![]()
Öyle vala cennam ❤Çok şükür, bu kadarla geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım yaaa5.5 olmuş şimdi açıkladılar şükür kimsede bişey yokmuş hasar falan belediye açıklama yapmış evlerinizin önüne çıkabilirsiniz diye.
Kıyamam, korkulmaz mi? Sel olsa yüzmeye çalışılır,yangın çıksa söndürmeye,depreme yapacak bir şey olmuyor ,Allah korusunSağol cennam amin en çok korktuğum şeydir deprem![]()
Saüol elifim allah razı olsun şükür geçti ❤Ant
Geçmiş olsun canım yaaa![]()
Allah kimsenin başına vermesin izmir geldi aklımaKıyamam, korkulmaz mi? Sel olsa yüzmeye çalışılır,yangın çıksa söndürmeye,depreme yapacak bir şey olmuyor ,Allah korusun![]()
Her yerde olan deprem bizi etkiliyor,şanslı sehıriz vesselamAllah kimsenin başına vermesin izmir geldi aklıma![]()
Bursada da hiseden olmuş cenam öyle yazmışlar.Her yerde olan deprem bizi etkiliyor,şanslı sehıriz vesselamBunu hissetmedik neyse ki,tövbeler olsun
Profillerde mi? Malum görmemiş yüzünden oraya da bakmaz oldumBursada da hiseden olmuş cenam öyle yazmışlar.