alsem Diva Pro Üye Anneler Kulübü 12 Aralık 2019 17.480 54.100 598 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.301 Minik Meleklerim .!.: Biz pisi diye lokmaya deriz pisi dokturuyor derler burda hayır için yapılır yani kibari lokma bizde En üstteki çörek bunu özellikle arife günü yapar dagitiriz yada kandil günlerinde Kurban bayramı birinci gün kavurmayi bunla yersin anılarım depreşti ağlayacağım Genişletmek için tıkla... Aynen aynen. Biz de her dini bayramda/olayda çörek yaparız
Minik Meleklerim .!.: Biz pisi diye lokmaya deriz pisi dokturuyor derler burda hayır için yapılır yani kibari lokma bizde En üstteki çörek bunu özellikle arife günü yapar dagitiriz yada kandil günlerinde Kurban bayramı birinci gün kavurmayi bunla yersin anılarım depreşti ağlayacağım Genişletmek için tıkla... Aynen aynen. Biz de her dini bayramda/olayda çörek yaparız
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.773 135.384 598 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.302 Minik Meleklerim .!.: Bak ben şöyle olur böyle olur demiyorum iddia etmiyorum ...bizim burda öyle yapıyorlar diyorum ... Cig köftenin içine de et konur ama bizimkiler Urfa da fakir Mahallesi'nde oturmuş yumurtalisini öğrenmiş Yani yöreye gelir düzeyine göre bile değişiyor tarif ben anam ne ogrettiyse onu biliyorum :)) Genişletmek için tıkla... O zaman bende sana bir örnek vereyim Bizde çi böreğin hamurunu mayalı yaparız ve iç harcına da sarımsak da ekleriz. Ama gerçek çi börek bu mudur, tabi ki değildir Gerçek çi börek hamurunda maya olmaz, içinde sarımsak olmaz Anlaşılmıştır umarım asla çi börek diye iddia etmem
Minik Meleklerim .!.: Bak ben şöyle olur böyle olur demiyorum iddia etmiyorum ...bizim burda öyle yapıyorlar diyorum ... Cig köftenin içine de et konur ama bizimkiler Urfa da fakir Mahallesi'nde oturmuş yumurtalisini öğrenmiş Yani yöreye gelir düzeyine göre bile değişiyor tarif ben anam ne ogrettiyse onu biliyorum :)) Genişletmek için tıkla... O zaman bende sana bir örnek vereyim Bizde çi böreğin hamurunu mayalı yaparız ve iç harcına da sarımsak da ekleriz. Ama gerçek çi börek bu mudur, tabi ki değildir Gerçek çi börek hamurunda maya olmaz, içinde sarımsak olmaz Anlaşılmıştır umarım asla çi börek diye iddia etmem
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.846 698 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.303 yasminsay .!.: O zaman bende sana bir örnek vereyim Bizde çi böreğin hamurunu mayalı yaparız ve iç harcına da sarımsak da ekleriz. Ama gerçek çi börek bu mudur, tabi ki değildir Gerçek çi börek hamurunda maya olmaz, içinde sarımsak olmaz Anlaşılmıştır umarım asla çi börek diye iddia etmem Genişletmek için tıkla... Bizde Ci börek yok sıkıntı da yok
yasminsay .!.: O zaman bende sana bir örnek vereyim Bizde çi böreğin hamurunu mayalı yaparız ve iç harcına da sarımsak da ekleriz. Ama gerçek çi börek bu mudur, tabi ki değildir Gerçek çi börek hamurunda maya olmaz, içinde sarımsak olmaz Anlaşılmıştır umarım asla çi börek diye iddia etmem Genişletmek için tıkla... Bizde Ci börek yok sıkıntı da yok
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.846 698 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.304 Valla mayaymis kabartma tozuymus bunlari kafama takacak kadar ömrüm yok sanırım tadı güzelse ismi lazım değil
Valla mayaymis kabartma tozuymus bunlari kafama takacak kadar ömrüm yok sanırım tadı güzelse ismi lazım değil
alsem Diva Pro Üye Anneler Kulübü 12 Aralık 2019 17.480 54.100 598 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.305 Bi çörek olsa da yesek haaaa
H M Nirvana Pro Üye 22 Ağustos 2015 29.767 En iyi cevaplar 1 86.871 798 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.306 Minik Meleklerim .!.: Yok bence sen kombeye benden yakınsın tarife yanlışlıkla çörek yazmışlar patlamış gitmiş Genişletmek için tıkla... Yoo kimse çörek yazmadiki sen ayzdin
Minik Meleklerim .!.: Yok bence sen kombeye benden yakınsın tarife yanlışlıkla çörek yazmışlar patlamış gitmiş Genişletmek için tıkla... Yoo kimse çörek yazmadiki sen ayzdin
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.846 698 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.307 umudumanneolmak .!.: Aynen aynen. Biz de her dini bayramda/olayda çörek yaparız Genişletmek için tıkla... Aynen eğer kandilse evden bir hamur kokusu çıkmalı bizdede ama şuan yaşadığım yerde yok bu ben yaptığımda tuhaf karşılıyorlar di sikdi alıştılar :)) Burda tavuk çorbası uapip dagitiyorlar hayır için
umudumanneolmak .!.: Aynen aynen. Biz de her dini bayramda/olayda çörek yaparız Genişletmek için tıkla... Aynen eğer kandilse evden bir hamur kokusu çıkmalı bizdede ama şuan yaşadığım yerde yok bu ben yaptığımda tuhaf karşılıyorlar di sikdi alıştılar :)) Burda tavuk çorbası uapip dagitiyorlar hayır için
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.846 698 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.308 H M .!.: Yoo kimse çörek yazmadiki sen ayzdin Genişletmek için tıkla... Daha önceden konuşulmuş etiket üzerine gördüm bende
H M .!.: Yoo kimse çörek yazmadiki sen ayzdin Genişletmek için tıkla... Daha önceden konuşulmuş etiket üzerine gördüm bende
Oriana Kızlarım 🧡🧡🧡🤲🏻 26.01.2022👭08.06.2024🧍♀️ Pro Üye Anneler Kulübü 14 Haziran 2019 13.408 47.204 598 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.309 umudumanneolmak .!.: Bi çörek olsa da yesek haaaa Genişletmek için tıkla... Aynen ya benımde canım istedi zaten şu tatlı kategorisıyle sekerli seyler tuketmeme yasagımı deldim kendi kendime hayır olur inşallah
umudumanneolmak .!.: Bi çörek olsa da yesek haaaa Genişletmek için tıkla... Aynen ya benımde canım istedi zaten şu tatlı kategorisıyle sekerli seyler tuketmeme yasagımı deldim kendi kendime hayır olur inşallah
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.846 698 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.310 umudumanneolmak .!.: Bi çörek olsa da yesek haaaa Genişletmek için tıkla... Nasıl olacak mayalı mi iatedi canin kabartma tozlu mu ona göre yapalim
umudumanneolmak .!.: Bi çörek olsa da yesek haaaa Genişletmek için tıkla... Nasıl olacak mayalı mi iatedi canin kabartma tozlu mu ona göre yapalim
H M Nirvana Pro Üye 22 Ağustos 2015 29.767 En iyi cevaplar 1 86.871 798 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.311 Minik Meleklerim .!.: Daha önceden konuşulmuş etiket üzerine gördüm bende Genişletmek için tıkla... Biz konuştuk yavrum çörek demedi iste
Minik Meleklerim .!.: Daha önceden konuşulmuş etiket üzerine gördüm bende Genişletmek için tıkla... Biz konuştuk yavrum çörek demedi iste
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.575 615.036 1.423 Malatya 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.312 H M .!.: Biz konuştuk yavrum çörek dönmedi iste Genişletmek için tıkla... Döndü döndü sen görmemişsin
H M .!.: Biz konuştuk yavrum çörek dönmedi iste Genişletmek için tıkla... Döndü döndü sen görmemişsin
alsem Diva Pro Üye Anneler Kulübü 12 Aralık 2019 17.480 54.100 598 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.313 pariko .!.: Aynen ya benımde canım istedi zaten şu tatlı kategorisıyle sekerli seyler tuketmeme yasagımı deldim kendi kendime hayır olur inşallah Genişletmek için tıkla... Kalan son 1 bardak sütümle irmik tatlısı yaptım. Sabah kahvaltıda keçi bacağı yapmam için bakkala gidip süt almam gerekecek
pariko .!.: Aynen ya benımde canım istedi zaten şu tatlı kategorisıyle sekerli seyler tuketmeme yasagımı deldim kendi kendime hayır olur inşallah Genişletmek için tıkla... Kalan son 1 bardak sütümle irmik tatlısı yaptım. Sabah kahvaltıda keçi bacağı yapmam için bakkala gidip süt almam gerekecek
Oriana Kızlarım 🧡🧡🧡🤲🏻 26.01.2022👭08.06.2024🧍♀️ Pro Üye Anneler Kulübü 14 Haziran 2019 13.408 47.204 598 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.314 H M .!.: Biz konuştuk yavrum çörek demedi iste Genişletmek için tıkla... Yine vurdu birine
H M Nirvana Pro Üye 22 Ağustos 2015 29.767 En iyi cevaplar 1 86.871 798 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.315 Nevreste .!.: Döndü döndü sen görmemişsin Genişletmek için tıkla... Daha fazla konu kabarmasin diye dedim abla ya iş 1 hafta uzar gider bende
Nevreste .!.: Döndü döndü sen görmemişsin Genişletmek için tıkla... Daha fazla konu kabarmasin diye dedim abla ya iş 1 hafta uzar gider bende
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.846 698 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.316 H M .!.: Biz konuştuk yavrum çörek demedi iste Genişletmek için tıkla... Ula blue ile elif konusmus ya onu diyorum
H M .!.: Biz konuştuk yavrum çörek demedi iste Genişletmek için tıkla... Ula blue ile elif konusmus ya onu diyorum
alsem Diva Pro Üye Anneler Kulübü 12 Aralık 2019 17.480 54.100 598 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.317 Minik Meleklerim .!.: Nasıl olacak mayalı mi iatedi canin kabartma tozlu mu ona göre yapalim Genişletmek için tıkla... Anne çöreği çekti, mayalı. Sıcak sıcak, çıtır çıtır. Hoooffff
Minik Meleklerim .!.: Nasıl olacak mayalı mi iatedi canin kabartma tozlu mu ona göre yapalim Genişletmek için tıkla... Anne çöreği çekti, mayalı. Sıcak sıcak, çıtır çıtır. Hoooffff
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.773 135.384 598 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.318 Minik Meleklerim .!.: Aynen eğer kandilse evden bir hamur kokusu çıkmalı bizdede ama şuan yaşadığım yerde yok bu ben yaptığımda tuhaf karşılıyorlar di sikdi alıştılar :)) Burda tavuk çorbası uapip dagitiyorlar hayır için Genişletmek için tıkla... Ne kadar farklı adetler var. Lokmayı babaannem de dökerdi kandillerde hatırlıyorum, helva ve kavurma yapardı. Fakat, çorbayı hiç duymamıştım
Minik Meleklerim .!.: Aynen eğer kandilse evden bir hamur kokusu çıkmalı bizdede ama şuan yaşadığım yerde yok bu ben yaptığımda tuhaf karşılıyorlar di sikdi alıştılar :)) Burda tavuk çorbası uapip dagitiyorlar hayır için Genişletmek için tıkla... Ne kadar farklı adetler var. Lokmayı babaannem de dökerdi kandillerde hatırlıyorum, helva ve kavurma yapardı. Fakat, çorbayı hiç duymamıştım
H M Nirvana Pro Üye 22 Ağustos 2015 29.767 En iyi cevaplar 1 86.871 798 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.319 Minik Meleklerim .!.: Ula blue ile elif konusmus ya onu diyorum Genişletmek için tıkla... Tamam dönmüş maya filan bosverelim
Minik Meleklerim .!.: Ula blue ile elif konusmus ya onu diyorum Genişletmek için tıkla... Tamam dönmüş maya filan bosverelim
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.846 698 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.320 Nevreste .!.: Döndü döndü sen görmemişsin Genişletmek için tıkla... Ben mi