Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.560 615.000 1.423 Malatya 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.741 yasminsay .!.: Abimden iyi haber gelmedikçe ben iyi olamayacağım sanırım, tansiyonum düzelmiyor dünden beri canım. Genişletmek için tıkla... Durumu nasıl
yasminsay .!.: Abimden iyi haber gelmedikçe ben iyi olamayacağım sanırım, tansiyonum düzelmiyor dünden beri canım. Genişletmek için tıkla... Durumu nasıl
E Elif_Eylul Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 114.966 556.970 828 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.742 Nevreste .!.: Niye ne yapmış olabilirsin Benim gözardı ettiğim kimse yokSen yapacağım son kişilerden birisin Genişletmek için tıkla... Tamam ozaman bende pek bisey yaptigimi sanmiyodum ama agzini yoklayim dedim
Nevreste .!.: Niye ne yapmış olabilirsin Benim gözardı ettiğim kimse yokSen yapacağım son kişilerden birisin Genişletmek için tıkla... Tamam ozaman bende pek bisey yaptigimi sanmiyodum ama agzini yoklayim dedim
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.743 yasminsay .!.: Abimden iyi haber gelmedikçe ben iyi olamayacağım sanırım, tansiyonum düzelmiyor dünden beri canım. Genişletmek için tıkla... Üzme kendini canım allahın izniyle rabbim şifasını verecek inşallah
yasminsay .!.: Abimden iyi haber gelmedikçe ben iyi olamayacağım sanırım, tansiyonum düzelmiyor dünden beri canım. Genişletmek için tıkla... Üzme kendini canım allahın izniyle rabbim şifasını verecek inşallah
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.744 yasminsay .!.: Abimden iyi haber gelmedikçe ben iyi olamayacağım sanırım, tansiyonum düzelmiyor dünden beri canım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım nesi var
yasminsay .!.: Abimden iyi haber gelmedikçe ben iyi olamayacağım sanırım, tansiyonum düzelmiyor dünden beri canım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım nesi var
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.560 615.000 1.423 Malatya 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.745 Elif Eylul .!.: Tamam ozaman bende pek bisey yaptigimi sanmiyodum ama agzini yoklayim dedim Genişletmek için tıkla... Boşa beni yoklama
Elif Eylul .!.: Tamam ozaman bende pek bisey yaptigimi sanmiyodum ama agzini yoklayim dedim Genişletmek için tıkla... Boşa beni yoklama
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.746 kukrim27 .!.: Geçmiş olsun canım nesi var Genişletmek için tıkla... Koronaymış malesef canım
E Elif_Eylul Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 114.966 556.970 828 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.747 Nevreste .!.: Boşa beni yoklama Genişletmek için tıkla...
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.754 135.345 598 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.748 -cantanem- .!.: Geçmiş olsun yasminim hayırdır Genişletmek için tıkla... Korona canım, evde karantinanın 5. gününde fenalaştı, hastanede tedavisi sürüyor. Nevreste .!.: Durumu nasıl Genişletmek için tıkla... Yoğun ilaç tedavisi başlamış, şeker ve tansiyondan dolayı evde ilaç vermemişlerdi. Şimdi başlamışlar. İyi olacak inşallah. Evva .!.: Üzme kendini canım allahın izniyle rabbim şifasını verecek inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım, inşallah. kukrim27 .!.: Geçmiş olsun canım nesi var Genişletmek için tıkla... Korona canım.
-cantanem- .!.: Geçmiş olsun yasminim hayırdır Genişletmek için tıkla... Korona canım, evde karantinanın 5. gününde fenalaştı, hastanede tedavisi sürüyor. Nevreste .!.: Durumu nasıl Genişletmek için tıkla... Yoğun ilaç tedavisi başlamış, şeker ve tansiyondan dolayı evde ilaç vermemişlerdi. Şimdi başlamışlar. İyi olacak inşallah. Evva .!.: Üzme kendini canım allahın izniyle rabbim şifasını verecek inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım, inşallah. kukrim27 .!.: Geçmiş olsun canım nesi var Genişletmek için tıkla... Korona canım.
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.749 yasminsay .!.: Korona canım, evde karantinanın 5. gününde fenalaştı, hastanede tedavisi sürüyor. Yoğun ilaç tedavisi başlamış, şeker ve tansiyondan dolayı evde ilaç vermemişlerdi. Şimdi başlamışlar. İyi olacak inşallah. İnşallah canım, inşallah. Korona canım. Genişletmek için tıkla... Gelmiş geçmiş olsun inşallah canım,iyi haberlerini tez duyursun Rabbim
yasminsay .!.: Korona canım, evde karantinanın 5. gününde fenalaştı, hastanede tedavisi sürüyor. Yoğun ilaç tedavisi başlamış, şeker ve tansiyondan dolayı evde ilaç vermemişlerdi. Şimdi başlamışlar. İyi olacak inşallah. İnşallah canım, inşallah. Korona canım. Genişletmek için tıkla... Gelmiş geçmiş olsun inşallah canım,iyi haberlerini tez duyursun Rabbim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.560 615.000 1.423 Malatya 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.750 yasminsay .!.: Korona canım, evde karantinanın 5. gününde fenalaştı, hastanede tedavisi sürüyor. Yoğun ilaç tedavisi başlamış, şeker ve tansiyondan dolayı evde ilaç vermemişlerdi. Şimdi başlamışlar. İyi olacak inşallah. İnşallah canım, inşallah. Korona canım. Genişletmek için tıkla... İyi olacak inşaallahTansiyon bizimde düşüyor
yasminsay .!.: Korona canım, evde karantinanın 5. gününde fenalaştı, hastanede tedavisi sürüyor. Yoğun ilaç tedavisi başlamış, şeker ve tansiyondan dolayı evde ilaç vermemişlerdi. Şimdi başlamışlar. İyi olacak inşallah. İnşallah canım, inşallah. Korona canım. Genişletmek için tıkla... İyi olacak inşaallahTansiyon bizimde düşüyor
JES Nirvana Kayıtlı Üye 11 Haziran 2018 17.081 96.703 598 31 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.751 yasminsay .!.: Korona canım, evde karantinanın 5. gününde fenalaştı, hastanede tedavisi sürüyor. Yoğun ilaç tedavisi başlamış, şeker ve tansiyondan dolayı evde ilaç vermemişlerdi. Şimdi başlamışlar. İyi olacak inşallah. İnşallah canım, inşallah. Korona canım. Genişletmek için tıkla... Yasmin çok geçmiş olsun bizim etrafımızda korona olmayan kalmadı nerdeyse. Dua etmekten başka çare yok inan
yasminsay .!.: Korona canım, evde karantinanın 5. gününde fenalaştı, hastanede tedavisi sürüyor. Yoğun ilaç tedavisi başlamış, şeker ve tansiyondan dolayı evde ilaç vermemişlerdi. Şimdi başlamışlar. İyi olacak inşallah. İnşallah canım, inşallah. Korona canım. Genişletmek için tıkla... Yasmin çok geçmiş olsun bizim etrafımızda korona olmayan kalmadı nerdeyse. Dua etmekten başka çare yok inan
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.354 155.069 898 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.752 yasminsay .!.: Korona canım, evde karantinanın 5. gününde fenalaştı, hastanede tedavisi sürüyor. Yoğun ilaç tedavisi başlamış, şeker ve tansiyondan dolayı evde ilaç vermemişlerdi. Şimdi başlamışlar. İyi olacak inşallah. İnşallah canım, inşallah. Korona canım. Genişletmek için tıkla... Rabbim şifa versin canım. Çok geçmiş olsun. Biran önce atlatır, sağlığına kavuşur inşallah
yasminsay .!.: Korona canım, evde karantinanın 5. gününde fenalaştı, hastanede tedavisi sürüyor. Yoğun ilaç tedavisi başlamış, şeker ve tansiyondan dolayı evde ilaç vermemişlerdi. Şimdi başlamışlar. İyi olacak inşallah. İnşallah canım, inşallah. Korona canım. Genişletmek için tıkla... Rabbim şifa versin canım. Çok geçmiş olsun. Biran önce atlatır, sağlığına kavuşur inşallah
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.754 135.345 598 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.753 kukrim27 .!.: Gelmiş geçmiş olsun inşallah canım,iyi haberlerini tez duyursun Rabbim Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: İyi olacak inşaallahTansiyon bizimde düşüyor Genişletmek için tıkla... JES .!.: Yasmin çok geçmiş olsun bizim etrafımızda korona olmayan kalmadı nerdeyse. Dua etmekten başka çare yok inan Genişletmek için tıkla... -cantanem- .!.: Rabbim şifa versin canım. Çok geçmiş olsun. Biran önce atlatır, sağlığına kavuşur inşallah Genişletmek için tıkla... Sağolun kızlar, inşallah. Nerede varsa Rabbim yardımcıları olsun.
kukrim27 .!.: Gelmiş geçmiş olsun inşallah canım,iyi haberlerini tez duyursun Rabbim Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: İyi olacak inşaallahTansiyon bizimde düşüyor Genişletmek için tıkla... JES .!.: Yasmin çok geçmiş olsun bizim etrafımızda korona olmayan kalmadı nerdeyse. Dua etmekten başka çare yok inan Genişletmek için tıkla... -cantanem- .!.: Rabbim şifa versin canım. Çok geçmiş olsun. Biran önce atlatır, sağlığına kavuşur inşallah Genişletmek için tıkla... Sağolun kızlar, inşallah. Nerede varsa Rabbim yardımcıları olsun.
ASSOSyal sosyal 🍒 Pro Üye 28 Haziran 2011 63.704 159.911 898 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.754 yasminsay .!.: Abimden iyi haber gelmedikçe ben iyi olamayacağım sanırım, tansiyonum düzelmiyor dünden beri canım. Genişletmek için tıkla... Allah tez vakitte şifasını versin inş canım beklemek çok zor, sizede gayret kuvvet versin inş sende dikkat et kendine sağlık en önemlisi canım benim
yasminsay .!.: Abimden iyi haber gelmedikçe ben iyi olamayacağım sanırım, tansiyonum düzelmiyor dünden beri canım. Genişletmek için tıkla... Allah tez vakitte şifasını versin inş canım beklemek çok zor, sizede gayret kuvvet versin inş sende dikkat et kendine sağlık en önemlisi canım benim
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.754 135.345 598 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.755 ASSOSyal .!.: Allah tez vakitte şifasını versin inş canım beklemek çok zor, sizede gayret kuvvet versin inş sende dikkat et kendine sağlık en önemlisi canım benim Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah, sağolasın.
ASSOSyal .!.: Allah tez vakitte şifasını versin inş canım beklemek çok zor, sizede gayret kuvvet versin inş sende dikkat et kendine sağlık en önemlisi canım benim Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah, sağolasın.
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.029 214.092 1.423 60 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.756 yasminsay .!.: Abimden iyi haber gelmedikçe ben iyi olamayacağım sanırım, tansiyonum düzelmiyor dünden beri canım. Genişletmek için tıkla... -cantanem- .!.: Karma aşı abla Genişletmek için tıkla... Şimdi nasıl iyimi ateş filan olmamıtır umarım. yasminsay .!.: Korona canım, evde karantinanın 5. gününde fenalaştı, hastanede tedavisi sürüyor. Yoğun ilaç tedavisi başlamış, şeker ve tansiyondan dolayı evde ilaç vermemişlerdi. Şimdi başlamışlar. İyi olacak inşallah. İnşallah canım, inşallah. Korona canım. Genişletmek için tıkla... Çok geçmişler olsun canım,düzelecek mutlaka acil şifalar diliyorum sende kendine çok iyi bak canım benim
yasminsay .!.: Abimden iyi haber gelmedikçe ben iyi olamayacağım sanırım, tansiyonum düzelmiyor dünden beri canım. Genişletmek için tıkla... -cantanem- .!.: Karma aşı abla Genişletmek için tıkla... Şimdi nasıl iyimi ateş filan olmamıtır umarım. yasminsay .!.: Korona canım, evde karantinanın 5. gününde fenalaştı, hastanede tedavisi sürüyor. Yoğun ilaç tedavisi başlamış, şeker ve tansiyondan dolayı evde ilaç vermemişlerdi. Şimdi başlamışlar. İyi olacak inşallah. İnşallah canım, inşallah. Korona canım. Genişletmek için tıkla... Çok geçmişler olsun canım,düzelecek mutlaka acil şifalar diliyorum sende kendine çok iyi bak canım benim
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.754 135.345 598 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.757 HanimKelesimiGetir .!.: Şimdi nasıl iyimi ateş filan olmamıtır umarım. Çok geçmişler olsun canım,düzelecek mutlaka acil şifalar diliyorum sende kendine çok iyi bak canım benim Genişletmek için tıkla... Sağolasın ablacım.
HanimKelesimiGetir .!.: Şimdi nasıl iyimi ateş filan olmamıtır umarım. Çok geçmişler olsun canım,düzelecek mutlaka acil şifalar diliyorum sende kendine çok iyi bak canım benim Genişletmek için tıkla... Sağolasın ablacım.
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.456 105.726 798 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.758 Minik Meleklerim .!.: Cırpıcık Blue_Peri nerde ya Genişletmek için tıkla... Nivar hiii nivar bırdayımmm
Minik Meleklerim .!.: Cırpıcık Blue_Peri nerde ya Genişletmek için tıkla... Nivar hiii nivar bırdayımmm
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.029 214.092 1.423 60 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.759 yasminsay .!.: Sağolasın ablacım. Genişletmek için tıkla... İyi haberleri alalım senden inşallah
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.354 155.069 898 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.760 HanimKelesimiGetir .!.: Şimdi nasıl iyimi ateş filan olmamıtır umarım. Çok geçmişler olsun canım,düzelecek mutlaka acil şifalar diliyorum sende kendine çok iyi bak canım benim Genişletmek için tıkla... Şuanda iyi abla bir sıkıntı yok bakalım
HanimKelesimiGetir .!.: Şimdi nasıl iyimi ateş filan olmamıtır umarım. Çok geçmişler olsun canım,düzelecek mutlaka acil şifalar diliyorum sende kendine çok iyi bak canım benim Genişletmek için tıkla... Şuanda iyi abla bir sıkıntı yok bakalım