Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Evet abla, bizim onla bir problemimiz yok. Onun herkesle problemi var o istiyor ki köy evinde gibi hareket etsin. Mesela en basit kural: camdan silkeleme yapmayın. Karar bu, deftere yazılı. Israrla ve inatla silkiyor.
Sıkıntılı bir teyzeymiş o zaman,biz lojmanda otururken pazartesileri sadece silkeleme izni vardı,hafta içi yaoan olursa direk yöneticiye söylerdik 3 uyarı alan lojmandan çıkarılıyordu.

Sıkıntılı bir teyzeymiş o zaman,biz lojmanda otururken pazartesileri sadece silkeleme izni vardı,hafta içi yaoan olursa direk yöneticiye söylerdik 3 uyarı alan lojmandan çıkarılıyordu.
Ooooo bu çok iyi bir kuralmış. Bak sırf bu teyze ve istekleri yüzünden defalarca toplantı yapıldı. En sonda yıldık ve kabul ettik. Şimdi silkelemeye izin veriyorlar.
Neyse kocam apartman yönetici seçildi, yılbaşından sonra devralacak. Terör estiririm artık

Bizde öğlen 12'ye kadardı silkeleme işi,cam silen oluyordu üstelik.
Dip not biz askeriz

Sonrada gelsin kavgalar

Geş kaldı artık,böyle bir uygulamaya geçebilirsiniz mesela.
Saat 11'dede gürültü yapmak yasaktı.
Bizim apartmanda doğru düzgün bir kural yok zaten. Şaka bir yana, yönetici değişti diye toplantı yapılır mı bilmem ama ilk toplantıda gürültü saatlerini söyleyeceğim. Makine çalıştırmanın da bir saati olur yani. Sabah 07.30’da herkes uyurken çamaşır Makinesi çalıştırmazsın sevgili alt komşum, bu lafım sanaydı

Duydu şuanda seni nasil yırtınıyooo birbilsen

Kesinlikle apartmanda yaşanıyorsa belli kurallarada uymak zor olmamalı bence.
Helede gürültü insanın tahammülünü alıp gidiyor.

Kesinlikle apartmanda yaşanıyorsa belli kurallarada uymak zor olmamalı bence.
Helede gürültü insanın tahammülünü alıp gidiyor.
Ay abla, geçen gece yattık uyucaz. Neyse, yan daireye yeni taşındı adam. Bekar mı evli mi bilmiyoruz. Görmüyoruz pek. 1 kere taşınırken gördüm, O da askeri personel. Telefonla konuşuyor, Gece 12. Hoparlördeki kadının sesine kadar bizim yatak odasında ses yankılanıyor. Hadi dedik biraz bekleyelim ama eşim de sinirden kuduruyor sabah erken kalkıcaz diye. Neyse biraz sabrettik 15-20 dk sonra kapattı. Bir daha olursa o saatte mesaj atıcaz.

Sesini çok açtıysa ondan o ses duyulur.
Bencede uyarın ki daha dikkatli olsun.
Biz kiraya ilk çıktığımızda karşı dairenin oturma odasıyla yatak odamız dipdibe nasıl konuşma sesleri varya kalktım duvarı yumrukladım.
Birde samimi görüşüyorum kendisiyle kaç kere uyardım çok faydasıda olmadı,evde 3 tane çocuk düşün artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…