- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Amin canım benimAllah razı olsun, kabul etsin inş tez zamanda canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benimAllah razı olsun, kabul etsin inş tez zamanda canım![]()
Afiyet bal şeker olsunAfiyet olsunBen de simdi içeceğim bakalim
![]()
Eller işte gözler buradaHepimiz iyiyiz hadi gene iyiyizBen de işe geldim. E bu işler 10-16arası çalışınca da yürüyormuş.
![]()
Hayırdır şekercimKafam dolu biraz ,ondan herhalde![]()
Günaydınnn![]()
300 500 cukka cukkaCukka cukka 300
Burda da bir sabah olmadı he uykuyu aldık kalktık hala saat 9 ve karanlık di![]()
Gü naydınlarGünaydın canlar ❤
Erkenden kahvaltı yapmanın mutlulugu varİyiyim çok sukur canım bugun evdeyim rutin işler sonrası kitap molası kardesım bendeydı dıye oek bısey yapamadım acısını cıkartayım dıyorumsende durumlar nasıl gün ayamaması harıcı keyfın nasıl
![]()
İyiyim sen nasılsınNaber minik![]()
Giremiyorum topikte seni bir araBurdayım miniğim![]()
![]()
Dün gece ne oldu ki sştemi kapalıydı yoksa .Dün gece giremeyince sinirden uyuya kalmışım![]()
Bende erkenden çıktım wcdenDün gece giremeyince sinirden uyuya kalmışım![]()
Ay evet abla bir türlü giremedim baktım olacağı yok vurdum kafayı yattımDün gece ne oldu ki sştemi kapalıydı yoksa .
Çalışma vardı sanırım ablaDün gece ne oldu ki sştemi kapalıydı yoksa .
Hahahaahah naklen yayın erken mi bittiBende erkenden çıktım wcden![]()
Senin adına güzel bir adım olmuşBende erkenden çıktım wcden![]()
Bakım filan olıuyor ya arada ondandır.Ay evet abla bir türlü giremedim baktım olacağı yok vurdum kafayı yattım
Ağzım yüzüm uamulacak oralrda korkuyorum bazenSenin adına güzel bir adım olmuş![]()
Evet el mahkumHahahaahah naklen yayın erken mi bitti![]()
İyiyim bende cok şükür nasıl oldu bacakların peki konustuysanız yakınlarda gormedım kusura vakmaIyiyim canim sen nasilsin![]()
Aynen ablacım aslında öyle oldumu beklemek lazımda biz sanki bidaha k.k giriş yapamoycaz gibi her yolu deniyoruznBakım filan olıuyor ya arada ondandır.
Allah korusun ama sende koru kendiniAğzım yüzüm uamulacak oralrda korkuyorum bazen![]()
Oo süper erken kahvaltı candır bu sayede 3 ogun yıyebılıyoruz ajahsErkenden kahvaltı yapmanın mutlulugu varöğlen 1 de 2 de kahvaltı yapar olmuştuk tekrar düzenledik kendimizi şükür
İyiyim sen nasılsın
Giremiyorum topikte seni bir ara![]()
Alem kız bu minim ablaNot düşelim hemenn![]()
SAöyle sende kurtul bu azaptanEvet el mahkum![]()
Ne kadar alışıyoruz demekki buraya bizde her yolu deniyoruz girmek içinAynen ablacım aslında öyle oldumu beklemek lazımda biz sanki bidaha k.k giriş yapamoycaz gibi her yolu deniyoruzn![]()
Evvam çiçeğim gunaydınDün gece giremeyince sinirden uyuya kalmışım![]()