Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Hatırdır ne oldu öyle geçmiş olsun.

Kesin yere çöküyor yazmak için,içerdende eşi sesleniyor huuuu minik napıyon uzun kaldın iyisin demi diyor sjskjksjk :rolleyes:
Oda biliyor telefonla girdiğimi :rolleyes: çıkmam için arıyor beni :D gelip kapiya sormuor mesgule atıyorsa yasiyor :D

Abla şimdi geyiği dönüyordur miniğin wc de uzun kalmasının :KK70:
Birde wc ne kadar uzun kalınırki orada :KK70:
İyi cok sukur normale donsunlerde bian ınce allah korusun agır tablo olmadan gecer gider inşallah🤲🏻🤲🏻
İnşallah bir an önce toparlarlar .
Oda biliyor telefonla girdiğimi :rolleyes: çıkmam için arıyor beni :KK70: gelip kapiya sormuor mesgule atıyorsa yasiyor :KK70:
Bilmiyordu burayı demi daha önce öğrendimi yoksa :KK70:
İnşallah ablacım :KK74::KK60:
:KK74::KK74:

Birde wc ne kadar uzun kalınırki orada :KK70:

İnşallah bir an önce toparlarlar .

Bilmiyordu burayı demi daha önce öğrendimi yoksa :KK70:

:KK74::KK74:
Burayı bilmiyor da

o varken kısa kaliyorim canım bazen makinayı dolduruyorum bir yandan iş uapmis gibi olsun diye uzun durunca :D

Uyuşuyor insan bir demi aynı bende öyle eşimin gelmesine yakın turboyu açıyorum :rolleyes:

Hayirdir 🙄

Tabi ki 🚽
Ahahhaha yetiştiremediğim zamanlardada da surat asmalı online yapıyorum ki bana bıseyler dıyemesın dersede uste cıkabıleyım🤣🤣

Burayı bilmiyor da

o varken kısa kaliyorim canım bazen makinayı dolduruyorum bir yandan iş uapmis gibi olsun diye uzun durunca :KK70:
Söylesen burayı ne der ki.

Öbürü zaten benim evde yok olsa da dayanmaz sanırım🤭
Tuvalet sırası olmuyormu hiç çocuklarla filan.
Alışmışlardır abla şimdi 😁

Minik doğru söyele iş yapıyorsun görünmek için bişeyleri vuruyonmu yerlere falan :KK70: :KK70:
Kesin vuruyırdur bak görrr :KK70: :KK70:

Abla bir söylesem mi diyorim bir oyle bir böyle kalıyorum bazen telefonla igrasmama laf ediyor gün içinde o zaman diyorum ki iyi söylemedim bazen

Çocuk avutur gibi iş yaparken benim elime verip gel dinlen diyor benimki antika yani 🤫

Abla bir söylesem mi diyorim bir oyle bir böyle kalıyorum bazen telefonla igrasmama laf ediyor gün içinde o zaman diyorum ki iyi söylemedim bazen

Çocuk avutur gibi iş yaparken benim elime verip gel dinlen diyor benimki antika yani 🤫

Şayet laf ediyorsa söyleme bence,bilmesin daha iyi.

Back
X