- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.685
- 698
Oda biliyor telefonla girdiğimiHatırdır ne oldu öyle geçmiş olsun.
Kesin yere çöküyor yazmak için,içerdende eşi sesleniyor huuuu minik napıyon uzun kaldın iyisin demi diyor sjskjksjk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda biliyor telefonla girdiğimiHatırdır ne oldu öyle geçmiş olsun.
Kesin yere çöküyor yazmak için,içerdende eşi sesleniyor huuuu minik napıyon uzun kaldın iyisin demi diyor sjskjksjk![]()
Oda biliyor telefonla girdiğimiçıkmam için arıyor beni
gelip kapiya sormuor mesgule atıyorsa yasiyor
![]()
Uyuşuyor insan bir demi aynı bende öyle eşimin gelmesine yakın turboyu açıyorumAy evet yaa evdeyken yapacaklar hıc eksılmıyor gıbı kendımıde kaplumbaga gıbı hıssedıyorum ben![]()
HayirdirBayaaaa iyi geldi ilaclar canim şişlikler indi maşallah diyiyim çok tesekkur ederim![]()
Tabi kiBazen uzunca yazıyor kıyamam nerde oturuyor acaba![]()
Kız bari kalın bişey örde şu klozete toton hasta olmasınUyuşuyor insan bir demi aynı bende öyle eşimin gelmesine yakın turboyu açıyorum
Hayirdir
Tabi ki![]()
Birde wc ne kadar uzun kalınırki oradaAbla şimdi geyiği dönüyordur miniğin wc de uzun kalmasının![]()
İnşallah bir an önce toparlarlar .İyi cok sukur normale donsunlerde bian ınce allah korusun agır tablo olmadan gecer gider inşallah![]()
Bilmiyordu burayı demi daha önce öğrendimi yoksaOda biliyor telefonla girdiğimiçıkmam için arıyor beni
gelip kapiya sormuor mesgule atıyorsa yasiyor
![]()
İnşallah ablacım![]()
Yok yok olmaz benim ev çok sıcak oluyor kömür diyarı oluncaKız bari kalın bişey örde şu klozete toton hasta olmasın![]()
Tabikide demiş yaaaaUyuşuyor insan bir demi aynı bende öyle eşimin gelmesine yakın turboyu açıyorum
Hayirdir
Tabi ki![]()
Burayı bilmiyor daBirde wc ne kadar uzun kalınırki orada
İnşallah bir an önce toparlarlar .
Bilmiyordu burayı demi daha önce öğrendimi yoksa
![]()
Tabikide demiş yaaaa![]()
Alışmışlardır abla şimdiBirde wc ne kadar uzun kalınırki orada
İnşallah bir an önce toparlarlar .
Bilmiyordu burayı demi daha önce öğrendimi yoksa
![]()
Ahahhaha yetiştiremediğim zamanlardada da surat asmalı online yapıyorum ki bana bıseyler dıyemesın dersede uste cıkabıleyımUyuşuyor insan bir demi aynı bende öyle eşimin gelmesine yakın turboyu açıyorum
Hayirdir
Tabi ki![]()
Minik doğru söyele iş yapıyorsun görünmek için bişeyleri vuruyonmu yerlere falanBurayı bilmiyor da
o varken kısa kaliyorim canım bazen makinayı dolduruyorum bir yandan iş uapmis gibi olsun diye uzun durunca![]()
Bende çocukları bahane ediyorum bazenAhahhaha yetiştiremediğim zamanlardada da surat asmalı online yapıyorum ki bana bıseyler dıyemesın dersede uste cıkabıleyım![]()
Arada musluk açıp kapatıyorum halbuki ayaktaimMinik doğru söyele iş yapıyorsun görünmek için bişeyleri vuruyonmu yerlere falan![]()
![]()
Söylesen burayı ne der ki.Burayı bilmiyor da
o varken kısa kaliyorim canım bazen makinayı dolduruyorum bir yandan iş uapmis gibi olsun diye uzun durunca![]()
Tuvalet sırası olmuyormu hiç çocuklarla filan.Öbürü zaten benim evde yok olsa da dayanmaz sanırım![]()
Alışmışlardır abla şimdi![]()
Kesin vuruyırdur bak görrrMinik doğru söyele iş yapıyorsun görünmek için bişeyleri vuruyonmu yerlere falan![]()
![]()
O en guzel bahane benim cocuklarsa olsa bahane aramam baska zatenBende çocukları bahane ediyorum bazen![]()
Abla bir söylesem mi diyorim bir oyle bir böyle kalıyorum bazen telefonla igrasmama laf ediyor gün içinde o zaman diyorum ki iyi söylemedim bazenSöylesen burayı ne der ki.
Tuvalet sırası olmuyormu hiç çocuklarla filan.
Kesin vuruyırdur bak görrr![]()
![]()
Abla bir söylesem mi diyorim bir oyle bir böyle kalıyorum bazen telefonla igrasmama laf ediyor gün içinde o zaman diyorum ki iyi söylemedim bazenSöylesen burayı ne der ki.
Tuvalet sırası olmuyormu hiç çocuklarla filan.
Kesin vuruyırdur bak görrr![]()
![]()
Şayet laf ediyorsa söyleme bence,bilmesin daha iyi.Abla bir söylesem mi diyorim bir oyle bir böyle kalıyorum bazen telefonla igrasmama laf ediyor gün içinde o zaman diyorum ki iyi söylemedim bazen
Çocuk avutur gibi iş yaparken benim elime verip gel dinlen diyor benimki antika yani![]()