- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.157
- 698
Ptt kargo evde mi beklenir ya. Sokağa çıkma yasağı bile daha kısa sürüyorBu ben işte benO zaman beklemeyeyim evde,10 gün surecekse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ptt kargo evde mi beklenir ya. Sokağa çıkma yasağı bile daha kısa sürüyorBu ben işte benO zaman beklemeyeyim evde,10 gün surecekse

Ben geldiğini görmedimGelmez mi demek oluyor bu? Evet,o
 Hep biz gidip alıyoruz
Hep biz gidip alıyoruz Geçen hafta yine eşim gidip aldı.3 gün merkezde beklrdi,hergün dağıtım bekledim çıkamadı
Geçen hafta yine eşim gidip aldı.3 gün merkezde beklrdi,hergün dağıtım bekledim çıkamadı
Günaydın abla. Görüşemiyoruz. Kitap okur musun sende ?Günaydınlar dünya güzelleri hanımlar

Günaydın calcican,bu aralar aynı konulara denk gelemiyorz,okurum şu anda elimde kitap yok maalesef.Günaydın abla. Görüşemiyoruz. Kitap okur musun sende ?
O zaman seni de kulübüme bekliyorum mutlaka.Günaydın calcican,bu aralar aynı konulara denk gelemiyorz,okurum şu anda elimde kitap yok maalesef.
Bzim sitede kütüphanemiz var oradan alıp okurum genelde.

Bende yeni kitaba başlayacağım Fareler ve İnsanlar ama konunda bildirim ve sohbet nasıl,yetişemem diye atlamadımGünaydın abla. Görüşemiyoruz. Kitap okur musun sende ?

Gördüm calci elimde kitap olmadığı için bişi yazamadım oraya.O zaman seni de kulübüme bekliyorum mutlaka.
Yeni topik açtım biraz onunla ilgilendim o yüzden denk gelemedik

O zaman ben her günaydında etiketlerim seni. Ocak ayında ortak okuma yapacağız onu. Başlamadan da etiketlerim seniBende yeni kitaba başlayacağım Fareler ve İnsanlar ama konunda bildirim ve sohbet nasıl,yetişemem diye atlamadım

O zaman başka başlayayım onu ocakta okurumO zaman ben her günaydında etiketlerim seni. Ocak ayında ortak okuma yapacağız onu. Başlamadan da etiketlerim seni

Olur hem beraber okumuş oluruz.O zaman başka başlayayım onu ocakta okurum
 Oriana
 da okuyacak hem onu

Oriana
 da okuyacak hem onuHer zaman beklerim ablaGördüm calci elimde kitap olmadığı için bişi yazamadım oraya.
Kütüphane açıkmı onuda b,lmiyorum oraya bakan kimse yok şu anda.
Denk gelirsem mutlaka uğrqarım topiğine.

En son Gülseren Budayıcığolunun camdaki kız romanını okumuştum,epey oldu onu okuyalıda.O zaman ben her günaydında etiketlerim seni. Ocak ayında ortak okuma yapacağız onu. Başlamadan da etiketlerim seni
Tamam ben başka seçeyimOlur hem beraber okumuş oluruz.Oriana da okuyacak hem onu
 Son Ada var onuda merak ediyorum ona başlarım:)
Son Ada var onuda merak ediyorum ona başlarım:)Sasğol kuzum mutlaka uğrarımHer zaman beklerim abla

onun kitaplarını uygulamadan okumayı düşünüyorum. Kral Kaybederse'yi okumuştum bende. Şimdi Madalyonun İçi'ni okuyorumEn son Gülseren Budayıcığolunun camdaki kız romanını okumuştum,epey oldu onu okuyalıda.
Gğnaydınlar pericikGünaydın

Günaydınlar evvacıkGünaydın canlar