- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.157
- 698
Tamadır abla listeme ekledim bileTavsiye ederim mutlaka oku akıcı bir dille yazılmış kitapları.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamadır abla listeme ekledim bileTavsiye ederim mutlaka oku akıcı bir dille yazılmış kitapları.
Bu iyiyimişşş önce burası sobra koca demiKocamdan önce günaydın dediğim tek yer burası![]()
AynenBiz daha önemliyiz![]()
Kahenin 3 rengi var birde ondada 3 hikaye anlatılıyormuşTamadır abla listeme ekledim bile![]()
Elimde kitap yokya bende katılırdim yoksa hayırlı olsun topigin kuzumTamadır abla listeme ekledim bile![]()
Çok teşekkür ederim canım benimElimde kitap yokya bende katılırdim yoksa hayırlı olsun topigin kuzum![]()
beni de gör beni de
Aaa bir bakayımÇok teşekkür ederim canım benim
Uygulamadan okuyabilirsin aslında. O kadar çok kitap var ki
O kitapta çok güzeldi.Aaa bir bakayım
En son canan tan'ın yüreğim seni çok sevdi romanını okumuştum ama baya oldu tabi. Aslında severim okumayı ama bayadir okumadım .
Ya ne bileyim,ilk deneyimim bunlarlaPtt kargo evde mi beklenir ya. Sokağa çıkma yasağı bile daha kısa sürüyor
O zaman kendim gidip alayım geri gitmedenBen geldiğini görmedimHep biz gidip alıyoruz
Geçen hafta yine eşim gidip aldı.3 gün merkezde beklrdi,hergün dağıtım bekledim çıkamadı
![]()
Ah balım sorma

Diğer kitaplarıda güzel onun.
Çok süsleme çevreyi tatlını patlatAbla ya benim tarifle ilgili kafam karışık sunumu nasıl yapsam acaba sıradan kesipte koymak istemiyorumfikrin olursa alayım
![]()
Android lerde kitapoku uygulaması var onu tavsiye ederim
Bugünümüze de şükür. Allah görenlere sabır versinAh balım sormacoşmuş
![]()
Ay inşallah son olurYa ne bileyim,ilk deneyimim bunlarla![]()
Hayirdir neoldu gene bibakim geleyim
Amin, belki bir gun bıkarBugünümüze de şükür. Allah görenlere sabır versin![]()
Bakma,50 tane yeni şey varHayirdir neoldu gene bibakim geleyim![]()