- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Yok kulesi gitti sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kulesi gitti sadece
Iyi bariYok kulesi gitti sadece![]()
2 sene bayağı uzunGeçmişler olsun canım
Evdeyim artık canım, 4 ay oldu işi bırakalı. Ne yapayım, adam artık sabah 7 de çıkıp akşam 7 de geliyor. Eskisi gibi vardiyalı olmadığından pek fırsatım olmuyor buralara
Dün artık dedim, ben sahalara geri döneceğimfazla ayrı kaldım
![]()
Evet canım, sürekli olmasa da arada kendimi göstermeden bakıyordum.2 sene bayağı uzun![]()
Elçin çocuk olduktan sonra katılmadıEvet canım, sürekli olmasa da arada kendimi göstermeden bakıyordum.
Elçin ile Gülçin de mi yoklar artık?
Makyajkolik13
Herkesi sayacağım sanırım![]()
Anladım canımElçin çocuk olduktan sonra katılmadı
Makyajkolik arada geliyor![]()
Ben,cantanem,sabr ,elalis ,ve alimiyon var.Arada retro hippo geliyorAnladım canım![]()
Sen istesen de gidemezsin zatenBen,cantanem,sabr ,elalis ,ve alimiyon var.Arada retro hippo geliyor![]()
Belki kapıya koyarlar,başka türlüsü zor
Emmim ve lisabella bırakmaz seniBelki kapıya koyarlar,başka türlüsü zor![]()
Saol canimGeçmişler olsun canım
Evdeyim artık canım, 4 ay oldu işi bırakalı. Ne yapayım, adam artık sabah 7 de çıkıp akşam 7 de geliyor. Eskisi gibi vardiyalı olmadığından pek fırsatım olmuyor buralara
Dün artık dedim, ben sahalara geri döneceğimfazla ayrı kaldım
![]()
Niye içlendin gıIyi bari![]()
İnşaallah nasip artıkEmmim ve lisabella bırakmaz seni![]()
Tabaklarımın yeniliği kalmadı kuzumSaol canim
Iyi yapmissin, yeni tabaklarinlan tarifler bekleriz![]()
Oyle okudum sanki, görmediğimiz herşey yeni deil miTabaklarımın yeniliği kalmadı kuzum![]()
Yarışmada kazanmıştım ya canım, sonrasında tekrar tekrar yarışmalarda kullandım. Hatta o tabaklarla 2. kupamı da aldımOyle okudum sanki, görmediğimiz herşey yeni deil mi![]()
Evet hatirladim sanki biraz, darisi 3.ye olsun dielim o zamanYarışmada kazanmıştım ya canım, sonrasında tekrar tekrar yarışmalarda kullandım. Hatta o tabaklarla 2. kupamı da aldım![]()
Dünde masterchefde görmüştüm sende yapinca canim cektiNiye içlendin gı![]()
Sende yarın yapDünde masterchefde görmüştüm sende yapinca canim cekti![]()