• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri En başarılı tüp bebek merkezi

Canım hayırlı olsun tutunmuş bebeğin bende bahçeci Cem hocaya gitmek istiyorum farklı bir ilden gideceğim takibi kendi dr umda yaptırmak istiyorum kabul ederlermi diye düşünüyodum kabul etmişler bahçecide dr un kimdi

Teşekkür ederim. Bahçeci'deki doktorum Müstecep Kavrut. Sonuç negatif olsaydı ikinci tedavime de onunla devam edecektim. İlgili ve pozitif bi doktor. Kendisine gidip boş dönen arkadaşım da olmadı henüz. Her aşamada yanımdaydı, opu'yu ya da transferi bayrama denk gelmesine rağmen başka bi hekime bırakmadı. Darısı başınıza.

Merhaba iki tane başarız tüp bebek deneyimim oldu. İlkinde bebeğimi aldırmam gerekti ikincisi tutmadı. Acıbadem,memoria yada bahçeci tüp bebek merkezilerinden hangisi daha iyi ücretlerini biliyormusunuz? Birde tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Lütfen bildiklerinizi benimle paylaşırmısınız?
Size tek önerebileceğim doktor gurur polat .
İlk denemede başarılı olduk.
Öncesi başka hastanede 2 tane başarısız
Denemem var dünya paramız gitti yaşadığımız sorunlar hariç .
Komşumuzun 40 yaşında ikizleri oldu ilk denemede gurur polatta.onunkadar bilgili hoca hiç görmedim .bendeki sorunu kendisi buldu Allaha şükür gebe kaldım.kendisi Ankarada çok başarılı bir hastaneyle
Çalışıyor.

bende aynı şekilde kendi doktorum ebru öztürkü önerebilirim bahçecide çalışıyor. sonucum pozitif olmuştu benim ama dediğin gibi negatif bile olsa onda devam ederdim

Merhaba arkadaşlar son 3 denememi Amerikan hastanesinde yaptirdim 2 kez hamile kaldim ama dusuk oldu, 4.denememi Florance Nightangale Bulent Baysal ve ekibinde yaptirayim diyorum yasim 41 biraz zor vakayim 5 kez dusuk yaptim toplamda, rez az kalite az tuplerim yok, boyle zor vakalar icin onerir misiniz bana bu hastaneyi ? Burda yaptiranlar ve fiyat bilgisi olanlar varsa paylasirsaniz cok sevinirim...simdiden tesekkurler...

Kızlar daha önce defalarca her yerde yazdım bende kesinlikle mustafa bahçeci ve kübra hocamı tavsiye ederim onca denemeden sonra gerçekten gördüğüm ilgiden alakadan çok memnun kaldim

Kızlar daha önce defalarca her yerde yazdım bende kesinlikle mustafa bahçeci ve kübra hocamı tavsiye ederim onca denemeden sonra gerçekten gördüğüm ilgiden alakadan çok memnun kaldim
Kızlar İRENBE kliniğinde tedavi olan var mı? Ben orayı düşünüyorum Ümit hanımı.. Görüşleriniz ve deneyimleriniz benim için çok önemli . Maddiyatçı ve duvar gibi olmayan bir doktor olmalı :(

Kızlar İRENBE kliniğinde tedavi olan var mı? Ben orayı düşünüyorum Ümit hanımı.. Görüşleriniz ve deneyimleriniz benim için çok önemli . Maddiyatçı ve duvar gibi olmayan bir doktor olmalı :(
Canım irenbeyi bilmiyorum ben hiç bahcecide tedavi oldum ve kesinlikle çok iyi yapıyorlar işlerini çok profesyoneller bu konuda tüp bebek onların isi

Arkadaslar Florance Nightangale sisli Dr bulent baysal i onerir misiniz? Hastaneyi aradim fiyat veremeyiz direkt doktorla konus dediler doktorla fiyat gorusmek bana enteresan geldi yani daha once hep hastanelerden fiyat almistim sonucta kurum fiyati belli degil midir? Bu hastane ile ilgili bilgisi olan varsa cok sevinirim...

Kızlar İRENBE kliniğinde tedavi olan var mı? Ben orayı düşünüyorum Ümit hanımı.. Görüşleriniz ve deneyimleriniz benim için çok önemli . Maddiyatçı ve duvar gibi olmayan bir doktor olmalı :KK43:
Benim size önerebileceğim doktor gurur polat .Bizim ilk denemede pozitif oldu.izmirde yaptırdım 2 kez başarısız

Benim size önerebileceğim doktor gurur polat .Bizim ilk denemede pozitif oldu.izmirde yaptırdım 2 kez başarısız
Bilemiyorum siz daha çok reklam yapıyorsunuz gibi geliyor her sayfada bu doktorun adını ısrarla yazıyorsunuz yine de bir şey diyemem. Ayrıca İzmir'deyim .

İyide benim ne yaşadığımı siz bilemezsiniz .reklam sa yaparım tabi ki de çünkü Allah bizi öyle bir doktorla karşılaştırdı ki şu an mutluyum ondan olabilir mi acaba

Ben cem hocaya gidiyorum ilk muayene 550 tl 6 ay muayene ücreti odemiyorsun. Tüp bebek 9000 rahim dinlendirme istenirse 1500 embriyo dondurma 1900 ilaçlara da 4200 civarı odedim
Selam kızlar ya tam hepsini okumaya çalışırken mesajların o kadar çok rahim dinlendirme ücreti görünce dayanamadım merak ettim. Rahim dinlendirmeden niye ücret alınıyor? O sırada ne yapıyorlar ki? Ben antalyada tedaviye başlayacağım. Orada normal süreçte rahim dinlendirme yaptıkları için herhangi bir ekstra ücreti yok. Acaba bilmediğim başka bir şey mi var?

Selam kızlar ya tam hepsini okumaya çalışırken mesajların o kadar çok rahim dinlendirme ücreti görünce dayanamadım merak ettim. Rahim dinlendirmeden niye ücret alınıyor? O sırada ne yapıyorlar ki? Ben antalyada tedaviye başlayacağım. Orada normal süreçte rahim dinlendirme yaptıkları için herhangi bir ekstra ücreti yok. Acaba bilmediğim başka bir şey mi var?
Canim rahim dinlendirme alınan para aslında embriyolarin dondurulup cozdurulme ucretiymis. Opudan sonra 5. Günde donduruyorlar ve transfere kadar bekliyorya transferde de cozfuruyorlar onun ücreti. Transferde sonra hala dondurulacak embriyo kalırsa ayrıca dondurma ücreti aliniyor

Canim rahim dinlendirme alınan para aslında embriyolarin dondurulup cozdurulme ucretiymis. Opudan sonra 5. Günde donduruyorlar ve transfere kadar bekliyorya transferde de cozfuruyorlar onun ücreti. Transferde sonra hala dondurulacak embriyo kalırsa ayrıca dondurma ücreti aliniyor
Anladım canım teşekkür ederim. Farklı bir uygulamaymış. Biraz pahalıymış da. Antalyada sadece dondurulma işleminden ücret alıyorlar yanlış hatırlamıyorsam 400-500 arası birşeydi. Ama zaten taze embriyo transfer etmedikleri için standart herkes için dondurma işlemi. Onlar da bu şekilde alıyorlar sanırım. Hepsi ticaret aslında nerden nasıl aldıklarının bir önemi yok. Hayırlısı hepimiz için inşallah güzel sonuç alırız da emeklerimiz boşa çıkmaz.

Anladım canım teşekkür ederim. Farklı bir uygulamaymış. Biraz pahalıymış da. Antalyada sadece dondurulma işleminden ücret alıyorlar yanlış hatırlamıyorsam 400-500 arası birşeydi. Ama zaten taze embriyo transfer etmedikleri için standart herkes için dondurma işlemi. Onlar da bu şekilde alıyorlar sanırım. Hepsi ticaret aslında nerden nasıl aldıklarının bir önemi yok. Hayırlısı hepimiz için inşallah güzel sonuç alırız da emeklerimiz boşa çıkmaz.
Merhaba, antalyada hangi merkeze gidiyorsunuz?

Arkadaslar Florance Nightangale sisli Dr bulent baysal i onerir misiniz? Hastaneyi aradim fiyat veremeyiz direkt doktorla konus dediler doktorla fiyat gorusmek bana enteresan geldi yani daha once hep hastanelerden fiyat almistim sonucta kurum fiyati belli degil midir? Bu hastane ile ilgili bilgisi olan varsa cok sevinirim...
Ben de tedaviye başlarken Florence Nightingale'i aramıştım. Kadıköy için fiyat verip, Şişli için doktordan fiyat bilgisi alın demişlerdi. 2018 yılında 8.000 TL idi tüp bebek tedavisi, ilaçlar 2000 TL, dondurursanız dolar üstünden, dondurulmuş transferi de 750 dolar.

Ben de tedaviye başlarken Florence Nightingale'i aramıştım. Kadıköy için fiyat verip, Şişli için doktordan fiyat bilgisi alın demişlerdi. 2018 yılında 8.000 TL idi tüp bebek tedavisi, ilaçlar 2000 TL, dondurursanız dolar üstünden, dondurulmuş transferi de 750 dolar.
Bu mesajinizi da simdi gördüm bunun icin de cok tesekkur ederim, simdi tabi fiyatlar da artmistir biraz, ben bir dusunup arastirayim sagolun tekrardan...

Back
X