En Beğendiğimiz Falcılar

minikdepresif

Vazgeçtim gözlerinden
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
12.445
63
208
45
İstanbul
İStanbul değil Türkiye çapında paylaşabiliriz Zira hepimiz zincirleri kırdık, teknoloji sayesinde hesaba yatırılan paralar ve gsm sayesinde telefonla bakılan fallar
Beğendiğimiz,bizle frekansı tutup güzel bakılan fallar veeeeeeeeeeee gerçeğe dönüşenler.
Paylaşalım, konuşalım ,gülelim ama gerilmeyelim.
Falcıya gidiyorsak hepimizin derdi var burda derdimize dert eklemeyelim :)
Buyrun bayanlar bekliyorum :92:

kızlar zaman geçti dıye olmuycak sanmayın bir sene eylulde fal baktırdım 1 ay vermıştı falcı 1 ay sonra değil 1.ayda oldu tabı o arada 2 sefer baktırdım sadece ve umudumun tam da bittği yerdeydım..ama ama tam 1.ayda tam dediği gibi yaşadım

benmde umudum bitmek üzere tükendim artık
tüketti ben
elmra,ebru,meryem,olgu
dedikleri çıksın lütfen ya da o cıksın gitsin hayatımdan
yordu beni yordu

aşmadık mı kuzu
şimdi elanite başlarız teeeeeeeee hatayda
maksat biraz psikolojimizi düzeltmek

hatay mı.... biri hatay mı dedi.... ooo hataylı olarak bir falcıya gıtmısım kadın butun gelecegımı söyledı.. tek tek yasıyorum .. aman aman korktum kızzz. adı elma teyze :))) gönlünden ne koparsa verıyorsun o kadarcıkk....

Son düzenleyen: Moderatör:

nerde peki ? hangi diidklerini yaşadın azıcık örnekle bakim

nerde peki ? hangi diidklerini yaşadın azıcık örnekle bakim

hmm sözlüm vardı bırbrımızı cok sevıyorduk kadın demıstı bıranda ayrılacaksın 1 hafta sonra haber en gec gelır... yok ddm ya ımkansız.. bıttı bır anda 4 . gunde... okul kazanacaktım unvsıteyı kadın gosterdı m harflı unıversıte fincanı göstermişti.. ben irkildim çünkü dersanemiz bizi bır unv zıyaretine goturmustu orasıydı.. ve orayı kazandım... daha bır cok sey mesela eşimin adını soyledı onla evlenecen dedı.. uzak bıyere gdyorsun dedı evlenerek... yurtdışı var dedı gıdıp gelıcen... daha bıcok se ıste... bır an korktum ya kadından....

nası ulaşabiliriz peki nerde pakıyo

bizim de bi Hilal imiz var
enteresan kişilik dayanabilirsen baktır
tırnaklar cadı gibi gözlük desen değil mercek sanki
evinde tv bile yok tam aykırı bi tip bi de adından da anlaşılacağı üzere aşırı ülkücü
ama iyi bakıyo kadın )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…