En Beğendiğimiz Falcılar

1. Elmira
2. Elanit
3. Soganlik Emine
4. Ahmet
5. Hasan

kime baktırdın elanite ye mi? ben izmirdeyim. ilk defa falcıya gitcem ve çok acil :) kimi tavsiye edersiniz?

merhaba bende istanbuldayim arkadaslarla eglenmek icin taksimdeki fal cafeleri gezerdik ve bu zamana kadar
sembol dilara
taner monaliza cafe
aysin monaliza cafe
selda melekler kahvesi
can melekler kahvesi
ozgur melekler kahvesi
melisa melekler kahvesi
bu kisilere baktirdim ve hepsi hayatima yeni birinin girecegini soylemislerdi . aralarindan karsima cikicak olan kisiyi en iyi tarif eden aysindi daha cocukla tanismadan onu bana anlatti tipini karakterini nerde tanisicagimi ne zaman yakinlasicagimi.. ve ustelik o ara hayatimda biri vardi ve onunla olmicagmida soylemisti inanmamistim.. daha sonra iyi diyebilicegim can ve melisa var. melisaya ust uste 2 kez gittim cogu seyi bildi gelecekle ilgili birseylerde soyledi simdi onlari bekliyorum.
bu gittigim kisiler karsima cikan kisiyi bildiler ve hepsinin soylediklerini birlestirdigimde taslar yerine oturuyo nerden tanidigim ortak arkadasimiz burcu dis gorunusu ismindeki harfler yakinlastigimiz zamanlar tanisacagimiz tarih ve aklima gelmeyen cogu sey.. ask yasicaksiniz falanda demislerdi ama suan icin hicbi gelisme yok. sizce buda dogru cikar mi?:44:

benim en memnun kaldığım herkeze tavsiye ettiğim tek kişi gamze hanım...burda her ne kadar baltalansada yazılarım buradan atılana kadar söylicem gazme gamze gamze...

ella hanıma baktırdım ben söyledıklerının bı çoğunu yaşadım söyledıklerının bı kısmı çıktı dığerınınde 2 haftası var beklıyorum sabırsızlıkla bırde melekler kahvesi dilek hanım oda fena değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…