• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri En Beğendiğiniz SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ Saça Dair Herşey RESİMLİ

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben hayattta yapamam kuaföre yaptırcam . ama ıste dıp gelsın bekleyısındeyım.. bu resımdekı kızın tepesı kadar dıbımın gelmesı lazım yanı. o kız bunu boyayla yapmıs gercı ama ben tepelerıme dokunmuycam kendı rengı kalıcak . kendı rengımde küüllü kumrAL :) cok tatlı bı renktı oynadıgıma pısmanım..
ben karamellık turunculuk bakırlık olan yansımalı renklere kıl oluyorum
ben solukluk sevıyorum:(
ten rengim bembeyaz
gözlerım yeşil canım

benim gibisin ten ve göz rengi olarak:16: bende hala kendimle ilgili arayışımı sonlandıramadım benimde rengim koyu sarıda yapsam bakırlık oluyo illet oluyorum artık senin şuanki renge bayıldım ama hayatta olmaz napsamda kuaför eli değmesi lazım ama şuan oynatmak istemiyorum saçımla onlar açıcı vs kullanıyo çok yıpratıyo saçı. şuanki rengi kuafördemi yaptırdın canım

benim gibisin ten ve göz rengi olarak:16: bende hala kendimle ilgili arayışımı sonlandıramadım benimde rengim koyu sarıda yapsam bakırlık oluyo illet oluyorum artık senin şuanki renge bayıldım ama hayatta olmaz napsamda kuaför eli değmesi lazım ama şuan oynatmak istemiyorum saçımla onlar açıcı vs kullanıyo çok yıpratıyo saçı. şuanki rengi kuafördemi yaptırdın canım

canım acıkcası ben papatya suyuyla yaptım:( papatyayı demledım sureklı. saclarım kullu kumraldı
uc dort defa yaptım
ayyyy ne guzel ısıldıyo sacların sarı golgelı gıbı dedı ablam
bı gaza geldım 1 ay boyunnca hep papatyanın demledıgım suyunu suzup onla yıkayıp gunese cıktım pek gunes olmadıgında kurutma makınesıyle ısı uyguladım
sonra boyle oldu aralık ayıydı tam
3 aydır fılan gezıom böle
aynı seyı sen papatyayla yapsan aynısı olurmu bılmem:(
cunnku ben kullu kumral tabanına yaptım :) sen kestaneysen zaten bırebır tutmayabılır:(( hoof

Son düzenleme:
canım acıkcası ben papatya suyuyla yaptım:( papatyayı demledım sureklı. saclarım kullu kumraldı
uc dort defa yaptım
ayyyy ne guzel ısıldıyo sacların sarı golgelı gıbı dedı ablam
bı gaza geldım 1 ay boyunnca hep papatyanın demledıgım suyunu suzup onla yıkayıp gunese cıktım pek gunes olmadıgında kurutma makınesıyle ısı uyguladım
sonra boyle oldu aralık ayıydı tam
3 aydır fılan gezıom böle
aynı seyı sen papatyayla yapsan aynısı olurmu bılmem:(
cunnku ben kullu kumral tabanına yaptım :) sen sarısınmıssın zaten bırebır tutmayabılır:(( hoof

ben daha öncebi 1-2 defa yaptım papatya ama tık etmedi koyu kestane benimki açılmıyo kolay:2: rengin çok güzel cidden oynama bence :16: altta boya yoksa ozaman kolay olur istediğin o rengi yapması boya boyayı açmıyo çünkü ama boyasız saça herşey güzel uygulanıyo

Eki Görüntüle 1028020 suankı rengım

Eki Görüntüle 1028022

muhakkak yaptırmak ıstedıgım...

selam:3:
boyadan pek anlamam, daha gecnelerde papatyayı deneme istegim dahi yeni olustu ama cesaret edemedim :))

oncelikle bir karıs dedigin 10-15cm falan. o kadar uzaması da 3-4ay anca olur sanırım.

diger soruna gelince ışiltı ile fark nasıl olur bilemiyorum ama renginin böyle acılmayacagı kesin. boya yapman gerekecek yani.

$7dbde8ed2047ea0fecad44f600261c68.webp$a5a4d1cbd49c544f4fee3623c44a978e.webp$dedea5452b0ed92f49cbbf3d38a1e11b.webpbu tonlara bayılıyorum :16::16::16:

selam:3:
boyadan pek anlamam, daha gecnelerde papatyayı deneme istegim dahi yeni olustu ama cesaret edemedim :))

oncelikle bir karıs dedigin 10-15cm falan. o kadar uzaması da 3-4ay anca olur sanırım.

diger soruna gelince ışiltı ile fark nasıl olur bilemiyorum ama renginin böyle acılmayacagı kesin. boya yapman gerekecek yani.

eneeee:((((
zaten cok acık sarıya annem kızıyor babamda begenmıyor huh ben nerelere gıdeyım :( boyucamda boyucam :(

alone naptın merak ettim :34:

bu arada şimdi alıntıda goremiyorum ama şu siyah kısa saca bayıldım, sen de gozlerim renkli diyordun hem de senin dogal ton rengin.... :32:

bu gidisle caydıracagım seni sarıdan :27:

profilime kendi resmimi koyayım makyajsız ve boyasız saçım onagöre tavsiyede bulun olurmu:26: saçlarımın ucu yanık kesilip boyancak mecbur boyada kararsızım ama du bakalım senin fikrine güveniyorum ben :16:

Back
X