• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri En Beğendiğiniz SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ Saça Dair Herşey RESİMLİ

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
profilime kendi resmimi koyayım makyajsız ve boyasız saçım onagöre tavsiyede bulun olurmu:26: saçlarımın ucu yanık kesilip boyancak mecbur boyada kararsızım ama du bakalım senin fikrine güveniyorum ben :16:

bende bakcammm:):):)

profilime kendi resmimi koyayım makyajsız ve boyasız saçım onagöre tavsiyede bulun olurmu:26: saçlarımın ucu yanık kesilip boyancak mecbur boyada kararsızım ama du bakalım senin fikrine güveniyorum ben :16:

vuhuuuu merak ettim ;)
bu arada profile koydugunu kaldıramayabilirsin daha sonra. yani oyle bir niyetin varsa bilgin olsun ;) gerci yüzü karalayınca her sac birbirinin aynısı :))

not: simdi cıkmam gerek oglen olmus, hic farketmedim. ama yemekten sonra bakacagım canımcım ;)

bende bakcammm:):):)

vuhuuuu merak ettim ;)
bu arada profile koydugunu kaldıramayabilirsin daha sonra. yani oyle bir niyetin varsa bilgin olsun ;) gerci yüzü karalayınca her sac birbirinin aynısı :))

not: simdi cıkmam gerek oglen olmus, hic farketmedim. ama yemekten sonra bakacagım canımcım ;)

bizde tavsiye ederizz olmazmı :) :34:

3. resimde ki kız çok tatlı yaaa:16::16::16:

ten saç göz rengi bu boya makyaj vs yok saçta ona göre düşünmek lazım fondöten falan olunca değiişiyo tabi ten. hadi çabuk olun başkada yükleyim ve kaldırayım yakalanmayalım bi konu komşuya:1::27:

ten saç göz rengi bu boya makyaj vs yok saçta ona göre düşünmek lazım fondöten falan olunca değiişiyo tabi ten. hadi çabuk olun başkada yükleyim ve kaldırayım yakalanmayalım bi konu komşuya:1::27:

canım bence sana çikolata tonları çok yakışır sarı sanki yüzünü soluklaştırırmış gibi geldi bana

canım bence sana çikolata tonları çok yakışır sarı sanki yüzünü soluklaştırırmış gibi geldi bana

dahaönce sarı kullandım ama en yakışanı röfle oldu komple sarı dediğin gibi cansız gösteriyo beni gözlerimde açık renk tenimde açık oyüzden sanırım. kahve tonları fena durmuyo dur bi tane yükleyim geri çekeyim kahve halimi:1:

dahaönce sarı kullandım ama en yakışanı röfle oldu komple sarı dediğin gibi cansız gösteriyo beni gözlerimde açık renk tenimde açık oyüzden sanırım. kahve tonları fena durmuyo dur bi tane yükleyim geri çekeyim kahve halimi:1:

sen özel albüm yapsana sadece arkadaşların görebiliyo sonra silersin böyle avatardan çok belli olmuyo acıkcası

onu bilmiyorumki:17:

kendi sayfana gir aşağı doğru indir sayfayı sol tarfata albüm ekle yazıyo oraya tıkla
albüm tipi kısmından özeli seç ve değişikliği kaydet de
sonrada oraya resim ekle canım..
özel yaparsan sadece arkadaşların görür ve yorum yapar
istediğin zamanda kaldıra bilirsin..

kendi sayfana gir aşağı doğru indir sayfayı sol tarfata albüm ekle yazıyo oraya tıkla
albüm tipi kısmından özeli seç ve değişikliği kaydet de
sonrada oraya resim ekle canım..
özel yaparsan sadece arkadaşların görür ve yorum yapar
istediğin zamanda kaldıra bilirsin..

deneyim canım :16:

$katkat-saç-kesimi.webpböylemi?

ne oldu canım olmadı mı?

burdan deva edelim canım konuşmaya olurmu. tam olarak nasıl bi renk dediğin bal köpüğü ve soğan kabuğu dediğin:26:

tam anlatamıyorum ama bak bu renkte çok güzel..

Eklentiler

• $bvnvhghg.webp
    $bvnvhghg.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 72
evet buna yakın

Şuan.tamda snn koyduğun resimdeki gibiyim. ve kurtulup su renge sahip olmak istyrm aah ah annem için vermio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396092316567.webp
    $1396092316567.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 41
ben bu kıza bayılırdım çok yakıştırıyodum ona saçı. bana yakışırmı sence kaşlar siyah ya:1:

köyden indim şehire olmasın:27: ama çok hoş bi ton bunu ben evde tutturamam kuaför şart

kaşınıda açtıracaksın azcık yoksa çok kötü durur canım

kaşınıda açtıracaksın azcık yoksa çok kötü durur canım

bu tonlara hastayım ama benim saçta olmaz kuaförlerde bunu tutturamıyo cırt bi renk çıkıyo ya sarı yada turuncu gibi bakır tonda bişey oluyo. küllü açık kumral sanırım bunlar
$46bdd1b1d788fbbb466ddb12eb223184.webp$650142fba84b6a3843d960d46af397b8.webp

Back
X