Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben esımle kuaforum sacınızı modaya uydurmayın bence hosunuza gıden ıcınızde ukte kalan tasarımlar varsa yaptırın derım sana yakısıyorsa bence yaptır derım ben kendımden bahsedecek olursam modayı pek sevmem cebımdekı paraya gore hareket ederım malum dunya pahalı benı yanlış anlamayın tabı hanımlar bu benım gorusum saydılarımla byn VALENTİNA NAZLI
2. resimdeki rengi çok kullandım![]()
nasıl elde ettin o rengi canım
bende çok üzgünüm
sana diyorum dökülme için çamterabentin kullan bana çok iyi geldi saç kıranım bile geçti gitti..
dipler hep beyaz olduğu için tutuyor ama dier taraflar hala sim siyah olduğu için renk farkı oluyo ve çok sıkıldım uğraşmaktan..
Eki Görüntüle 1072894
bu rengi bu kızda çok sevdim nasıl sence canım bana yakışırmı acaba:26: bu ne renk onuda çözemedim karamelmi neki bu:26: saçımı boyamaya karar verdim küt kestirdimya artık çok menunum neden daha önce kestirmemişim yıkaması şekilvermesi çok pratik
wuhuw! seni böyle hayal ettim de alone, cok hos!
aynen küt kullanmak cok rahat.
bu renk kahve karamel sanırım. ama acık karamel degil koyu. ona dikkat et...
Eki Görüntüle 1072894
bu rengi bu kızda çok sevdim nasıl sence canım bana yakışırmı acaba:26: bu ne renk onuda çözemedim karamelmi neki bu:26: saçımı boyamaya karar verdim küt kestirdimya artık çok menunum neden daha önce kestirmemişim yıkaması şekilvermesi çok pratik
sen saçlarını ne zaman kestirdin yaaa benim neden haberim yok kii
ve renk gerçekten de çok güzel sana yakışacağını düşünüyorum canım karamel açık çikolata tarzı sanki :44::44:
yeni halimi gösteririm sana canım
çok sevdim cidden küt çok kullanışlı bi modelmiş ama özel günlerde nasıl olur bilmem işte çok alternatif yok sanırım şekil vermek için ben topuz hastasıyımdır ense topuz
bu kıza çok yakışmış ama bende mat dururmu acaba soluk dururmuyum diye tereddüt ettim renk arıyorum kendime küllü kumrala bayılırım ama el de etmsei çok zor kuaförler bile turuncu yapıyomuş allah korusun
şimdi renk arayışındayım:26:
bu renk yüzünede gözlerinede gider gibi geldi canım bana
saçlarını güle güle kullan canım küt saç özel günlerde bile insanda basit durmuyo
Eki Görüntüle 1082604
kendi rengi bunun gibi bişey gözler aynı ama ten daha açık ve soğuk bi renk. kılıç balığı bekleniyosun canım![]()
Tamam canım, bana yarına kadar süre ver uygun renk seçeyim. Boyu nedir bu arada, bu da çok önemli...Acaba instagram kullanıyor musun ki, sana bir profil atacağım adamın yaptığı ombreler sana fikir olur...
ınstagram telden oluyo dimi:26: kullanamıyorum malesef. küt kestirdim canım asimetrik küt ve çok sevdimtamam canım bekliycem fikirlerini almak istedim seninde
acaba buraya yükleyebilirmisin ombreleri:26: gerçi çok fazla gördüm örneğini kuaförün sitesinden
İnstagramdan çekip tek tek yüklemek benim için biraz zor ama ombre üstadına soracağım ben yarın, acele etme kuzum...
yok canım seni uğraştırmak istemem ben nasıl olduğunu bilmiyodum
tamam canım acele etmiyorum zaten şu günlerde param yok 1 2haftaya anca olabilirdaha önce gölge balyaj vs kullandım yakıştırdım kendime ama ben evde bişeyler yapmayı düşünüyodum maddi açıdan zorlamasın diye işin içine balyaj vs girince fiyat normal boyanın 2 katına çıkıyo malesef
![]()
Ombreyi evde yaparsın, ben geçen hafta anneme yaptım mesela, gerçi annem zaten sarışın ama alt tarafları daha açık oldu şu an hoşuma gitti...