Bir kaç mesaj öncesine geri dönüp yazdıklarımı iyice oku lütfen, saçının yıpranmaması için tarif bile verdim hala çok yıpranır mı diyorsun aşkolsun. O mesajlar okunmadan burada yeniden yorum yapmayacağım çünkü aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak zorunda kalıyorum,işlemin uzun olmadığını alt tarafı kutudan çıkanları tek bir şişiede karıştırıp süreceğini söylüyorum uzun işler diyorsun, bu işlem uzunsa sen evde saçını sarıya nasıl boyayacaksın? Vaktim yok biliyorsun, sabaha kadar çalışacağım mesela, konuyla alakalı da azıcık sen çalış dersini, hadi kuzum
Saç yıpratmadan boyamak için verdiğim tarifi alıntı ile görmek istiyorum senden...
okudum canım hepsinide anladım ama sanırım ben yanlış anlattım: yıpranırmıdan kastım 2. işlemi yani cila işleminden sonra yıpranırmı demek istedim ilk boyamada alta bakım yağı sürünce yıpranmaz dediğini okudum tabikide okumayacağım şeyi neden konuşayım. işlem uzunmu derkende ombre işlemini kastediyorum dümdüz boyanmayacağı içiin nasılbi işlem olduğunu sordum yani kutu içinde röfle setinde olduğu gibi ayrı bi aparatımı var demiştim ve sonrasındaki tekrar cila atma işlemini kastetmiştim yine uzun derken. vaktini almak istemem sıktıysam özür