bence modayla alakalı bir şey değil ya bu senin içinde kalacağına kestir gitsin biraz da victorian tat saçlarını
kızlar peki bana da yardımcı olur musunuz ya ben de saçlarımın modelini değiştirmek istiyorum liseden beri aynı
bi de düz kesim kullanmıyorum sap gibi oluyo çirkin oluyor uçları kalın kalıyor uçları inceltiyorum katlı kestiriyorum ama model hep aynı ya değişiklik istiyorum bu arada saçlarım dalgalı hafiften ne yaptırabilirim sizce tavsiyeniz nedir :26:
perçem kestiriyorum ona da kıl oluyorum gözümün önüne düşüyo diye
ara makas attırman lazım uçları küt kalıyo sanırım ara makas attır ama nasıl bişey istiyosun kısamı uzunmu sen beğendiğin modelleri yükle buraya bizde görerek fikir verelim canım kıyaslama yapalım
bak şimdi tırstım çünkü gideceğim kuaför öyle çok anlayanbiri değil sırf yakın diye gitcem tembelliktenaz çok anladın benim neistediğimi sen uygun bi resim yüklermisin rica etsem:26: gayette iyi anlıyosun kestire kestire diplomalı olcan nerdeyse
bence modayla alakalı bir şey değil ya bu senin içinde kalacağına kestir gitsin biraz da victorian tat saçlarını
kızlar peki bana da yardımcı olur musunuz ya ben de saçlarımın modelini değiştirmek istiyorum liseden beri aynı
bi de düz kesim kullanmıyorum sap gibi oluyo çirkin oluyor uçları kalın kalıyor uçları inceltiyorum katlı kestiriyorum ama model hep aynı ya değişiklik istiyorum bu arada saçlarım dalgalı hafiften ne yaptırabilirim sizce tavsiyeniz nedir :26:
perçem kestiriyorum ona da kıl oluyorum gözümün önüne düşüyo diye
:)))) cok tatlısın sen ya.
kahkulu sevmiyorsun,
aynı hizada kestirmiyorsun ki fırca gibi olmasın (demek ki kalın telli ve gur sacın var)
belimle sırt arasında demissin.
klasik kat kat ve dalgalı bir model... insanların isteyip de sahip olamadıgı cinsten nazar degmesin! :)))
omuzlarında kısalt yine katlı olsun hafif de yandan uzuun kahkul olsun diyecegim ama istemezsin sanırım...
wala kahkulsuz ve duz kesim olmayan baska farklı bir sey aklıma gelmiyor canım ya.
yan percem gibi olan hem de alının kapatan ve biraz daha kısa olsun istiyorsun anladıgım kadarıyla.
Eki Görüntüle 963347 Eki Görüntüle 963349 Eki Görüntüle 963348 Eki Görüntüle 963346
ay evet aynen öyle çok gür de değil ama küt kalıyor ya sinir oluyorum :26: benim saçlarım belimle sırtım arasında bir yerde siz hangi sitelerden buluyosunuz bu modelleri ben de bir googlea bakayım yüzüm de oval bu arada :26:
senin o victoria bende berbat durur mesela kısa saç filan
Eki Görüntüle 963336 Eki Görüntüle 963337 Eki Görüntüle 963338 Eki Görüntüle 963339
bunlar birbirinin turevi canım.
uzadıgı zaman hepsini benzer sekilde kullanacaksın. ve ilk kesimden bir sure sonra cok alnına dusmeyecek
ozaman ne tarz istiyosun önce onu söyle yada dediğim gibi resim koy ona göre fikir verelim
2 numarada çok güzelmiş gözümden kaçırdım kahve renk olansağol canım fikir oldu en azından çeşitim arttı ayol
rica ederim. zaten o kahve ustteki sarılarla aynı grupta olacaktı yanlıs eklemisim.
bunlar direkt gur ve duz kahkul degil. yandan ve dagınık kahkul.
bir de bu saclarda pek kat yok, kat attırır ve elmacık kemiklerini kapatan sacları da bu fotolar gibi uzn degil kısa kestirirsen o ilk gosterdigin modellere daha cok benzer.
sonucu bekliyoruz...
ince telli ve çok saçım yok maalesef
valla mı be ister miydin böyle saç
aneğ hoşuma gitti bak
sağol canımsonucu sana özel yollarım hahahaaaaa afişe olmayım konularım pek hoş değil
ay sen benim modelsin. ince telli. toplasan bir tutam kalan.
seninki dalgalıymıs yine de bol gozukur. bir de benimkiler dumduz... hafif ucları kendinden gectikce kıvrılıyor zamanla
bir de cabuk yaglanıyor benim ki... hele yagmur tanesi gormesin... butun gunum berbat oluyor.
kısa sac sever misin bilmiyorum ama bel ile sırt arası o kadar sac icin uzun degil mi yahu?
ben surekli kestiririm. hem canlanıyor hem de omuzlarımda olunca falan daha dolgun duruyor.
hem boylece ayrıca katları arasında da ne merdiven gibi uzun mesafe olmus oluyor
ne de egimli yol gibi asamalı asamalı gidecek derken en altta oyle incecik bir tel kalmıs oluyor.
anam su yorumları bastan sona baktım da... bir de bakımsızım sactan anlamam derim..
tamamen deneme yanılma
fonksiyonel demişsin ya koptum o yorumuna hahaha hakkaten sen bize danışmanlık yaparsın bu konuda eline su dökemeyiz :)
evet valla düzleştirdi mi ne kadar az saçım kalıyo
ben kısa saç hiç sevmiremçünkü suratımı topik gösteriyo gibime geliyo v şeklinde mi kestirsem dedim o da saçı gür olanlara iyi gidiyormuş diğer türlü daha az gösterirmiş saçı
acaba böyle asimetrik kahküller mi düşünsem :26:hem gözüme de gelmez
ince telli saç hemen çıt gidiyo
anaaaam sırt ile bel arasından kısacık saça gecmen cok radikal olacak gibi
aslında azıcık korkmayıp kuaforle dene yanıla ogrenseniz sac kestirmenin ne kadar eglenceli bir sey oldugunu anlayacaksınız
cesaretini takdir ettim...
ustteki guzel de onun sacı gur o yuzden biraz yonulmus gibi de duruyor ama senin ki az oldugu icin kahkul kısmı alttaki kısa saclılarınkine benzer. bi de senin katların 1.fotodakine gore daha zayıf kalır sanırım.
fakat moda nedir hic bilmiyorum canım ya. her yıl ilk deneyleri bende yaparlardıhenuz usengeclikten gitmedigim icin bihaberim. ama mrsfreesia bugun kahkul kestirmeye gidecekti gelince sorarız
fakat dagınık kahkul yukseliste gibi. hatta tam gozun ustune gelen cinsten. yakın zamanda bi kırmızı halı olayı varmıydı acep onlardan fikir edinsen?
şimdi bişey diyeceğim lakin ayıplamayın ben moda denen olaydan nefret ederim ve hiç de takip etmem
çünkü orda başınabuyruk bi yapım var
sevmiyorum yahu biri benim adıma bir şeyleri belirlesin milyonlar arkasından gitsin ben de gideyim falan
mesela gözümün üstüne yapmam çünkü rahat edemiyorum ama dağınık daha hoş değil mi dümdüzdense
benim düzdü bi ara sıkılıp kendim kesiyodum uzayınca
ama benim öyle cesaretim olamaz çünkü korkuyorum uzunluğu gidecek diye
katılıyorum! fonksiyonelikten anlamıssındır benim dusuncemi de.
ama kuaforun şu percemi de yapalım begenmezsen baska keseriz bakısını reddedemiyorum. gayet egleniyorum... zaten boya falan işim olmadıgı icin şaç işlerine nadiren gidiyorum onda da öyle takılıyoruz. şunu yap bunu yap derken bak bu senin trendleri diye uzun uzun anlatıyor oradan ogreniyorum ben de
wala dagınık da kullandım duz de. bunaldıgımda kıvırıp tel toka ile tutturdugum icin cok umursamıyordum.
fakat ikisi de ilk kesimden sonraki zamanlarda cok farketmiyor, o kısa ama rahat dedigin uzadıgında yine gozunun ustune dusuyor... o yuzden yan kahkul uzadıkca daha rahat kullanılıyor, uzadıkca daha duzgun toplayabiliyorsun yandan cunku. ya da örüyorsun vs.
ay yok canım ya kestiremedimkestirdinmi nasıl oldu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?