Saç Kesim Şekilleri En Beğendiğiniz SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ Saça Dair Herşey RESİMLİ

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ay hayal kırıklıgına ugradık... alone ile bir heyecanla bekliyorduk seni hatta just da katılmıstı kafileye...

bu arada kücük besleme yorumuna bayıldım bu arada erkek kuafor olayına katılıyorum!
dükkan kadın hakimiyetinde olunca biraz da kibirli oluyorlar ve kazık!
ama her yer erkekle dolup taşanı da sevmiyorum, kendimi berbere ense traşı icin gitmis gibi hissediyorum

:)))) tamam canım nasıl istersen.
kesince hangi modele benzedigini soylesen veya menuniyet durumu yeterli. mesaj atmak zorunda da hissetme
aa olmaz zorla göndercem valla sonucu bi kestireyimde
1 numaraya bayıldım yahu
of yine dokunmayayım yani boşver

üşendim şimdi o gözün üstüne düşmesi vakası geldi de aklıma içim fena oldu of

koptum içi fena olmuş delüü

koptum koptum sayenizde moral oldunuz valla yorumlara bak

kızlar güzelliğimizi kıskanıyo çirkin yapıyo bizi

ense traşı iyiymiş ay erkek erkek diyorum da bi de bunların tihniyeti sapık olanları var bilmem basınıza geldi mi öylesi öyle muhabbetle asılanını geçtim yalnız ona alıştık artık da direkt fiziksel temas uygulamaya calısanları var

bizim burda çok ünlü bi kuafor fordlculuğuyla meshur mesela. benim kuzen saç kesimi konusunda ününü duyup gitmiş, geldi biraz bahsetti bi seyler sezdim ama emin olamıyorum günahını almıyım dedi, ben de abimin nişanda saçımı yaptırmak için gittim, çok iyi kuafor ya bzim kız abartmıstır dedim. anam kız haklıymış ya bi seyler hissetmek de ne kelime fırtınalar kopuyordu resmen namısımı zor kurtardım sürekli saçımı oksuyo ama öyle böyle değil iki eli saçlarımın arasında. ya tamam diyorum acelem var. dur diyo söyle mi yapsak böyle mi. tamam diyorum katalogta gösterdiğimi yap.

neyse adamı zar zor ikn a ettim basladı bu yapmaya. ortalarına geldi, sürekli ayaga kalk diyo bana ben de anlamııyorum o an daha rahat yapıcak herhalde koltuk engel oluyo diyorum ama herif kan ter içinde elleri melleri titremeye basladı. allah allah diyorum noluyo adama:26: sonradan belimde hissettiğim sertlikle irkilince anladım adamın halet-i ruhiyesindeki değişikliği

bi döndüm buna bak benim canım sıkılmaya basladı cok uzadı bu saç, 10 dk.da bitiyosa bitsin bitmiyosa bırak kalsın ben baska yerde tamamlatırım dedim.bi de karısıyla ortak dükkanları, karısı da orda anneme makyaj yapıyo. benim saf annemin yüzü de bize dönük, yavrusunu ayakta götürüyolar o bana gelmiş ay ne güzel oldun diyo olmadım da oluyodum yani az kalsın bi gözünü aç da bak hele dimi neler dönüyo orda
aa olmaz zorla göndercem valla sonucu bi kestireyimde

1 numaraya bayıldım yahu

koptum koptum sayenizde moral oldunuz valla yorumlara bak
bu arada 1 numara kesinlikle ! gördüğümden beri düşünüyorum acaba kahkülleri öyle mi yapsam diye ama sarı saçta güzel durmuıs koyuda nasıl olur bilemedim:26:

kızıl bana orta yaş rengi gibi geliyo nedense:26:

ben de en çok 1 numaraya bayıldım ama kuaföre sormak lazım olur mu olmaz mı
bazısı da abartılı oluyor resimdekine şekil verilmiş hali oluyor
sönünce bir halta benzemiyor

bu arada kızıl konusunda haklısın ya büyük gösterir :26:

bana 35-40 yaş işiymiş gibi geliyor

daha tatlı renkler tercih etmek lazım kumral, sarının koyu tonları, bakır gibi

Son düzenleme:

ay yeter neolur karnım acıyo gülemiyorum sesli gülüyorum kendi kendime deli gibi

eveet başıma geldi ama temas falan olmadı olsa mal gibi kalırdım şoka bağlardım olayı ağzım açık bi şekilde

adamın resmen malum şeysi dışarı fırlıyodu pantolonu delincekti nerdenmi biliyorum ben koltuktayım mal mal kendime bakıyorum aynaya buda saçımı yapıyo koluma bişey değdine olaki didim kafayı ceviremedim aynada bide baktımki ""o """ muş koluma değen
niye okadar dışarı çıktıysa tövbe yarabbim

ilk defa duydum! orada bi cıngar cıkarsaydın da gorseydi...
karısına şikayet etseydin ya da. terbiyesiz pislik. onunki sapıklık tamamen.
bir tek sac yıkamada basıma geldi benzer birsey, yıkadıkca hosuma gidiyor rahatlıyorum ama bitmedi o durulama... artık olay oksamaya donuyor gibi hissettim rahatsız oldum bitmedi mi diye sertce azarladım cocugu. o sırada kuafor duydu noldu derken hooop havluyu basıma sarıp yollaması bir oldu.
zaten sonra da gormedim o cocugu orada. belki sikayet gitmistir bilemiyorum.
bir de ben kucuk gosteririm epey. beni liseli falan kendine denk mi sandı bilemiyorum. ay kucucuk kızları dusununce... tepkilerini koymaya da cekinirler canlarım benim ya... :/
ek: bu arada mesaj kutunu da bi ara bosalt yine :)))) mesaja yanıt yazamadım.

Son düzenleme:
herkesın zevkı baska oluor tabe benım saclar kızıl ondan cok severm kızılı hihihi

yakışanda ayrı tabiki sevmediğimiz şeyler bile yakışan insanda hayran bırakır kendine insanı kızıl bide seksi renktir bu arada sende seksi bi hatunsun bence yakışmasa kullanmazsın demekki yüzün kaldırıyo kızılı

beraber mi denesek cesaret olurdu bana da

bence yapacagın her seyde dugunu dusunerek hareket et, ben onu unutmustum sonra hazirana yakın burada bize kızma gaza getirdiniz beni diye

of saçlarımı da o yüzden akıttım zaten ya
sonra diyorum ki ilerde çocuklarım baktığında doğal görsün ya
bi yandan yine boyatmak istiyorum ama uff
stres oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…