En buruk bayramim :(

Ben de sasiriyorum.onlar coook asiri zengin.biz anca kendimize yeten isci sinifi.onlar kendilerince cook modern ben dinime biraz daha bagliyim diye ciban basi yobazim.bunlari bizzat duydum.falan filan......

Boşver ozaman.. Sen yaşam tarzından taviz verme.. bu yüzden görüşmüyorlarsa da görüşmesinler..

belki kurban kesmediğinizi bilen yoktur, muhtaç değilmişsiniz çünkü

kardeşler için küçükken herşey aynı ama büyüyünce maddi durum olarak farklılaşıyorlar, hayat görüşü dini siyasi görüş olarak farklılaşıyorlar bence bunlar görüşmeye engel olmamalı, hayat kardeşlerle yiğenlerle daha güzel değilmi, keşke kardeşlerinde böyle düşünce
kimse dindar olana yobaz, inancı olmayana ya da çok dindar olmayana ateist(hakaret olarak) demese

Konunuzu okuyunca başladım ağlamaya. Babam vefat edelim on üç sene oldu. Her bayram acısı içime çöker. Rabbim evlatlarıniza eşinize size hayırlı ömürler nasip etsin. Hayırlıbayramlar

kardeşlerle bu yüzden mi görüşmüyorsunuz nerde yaşıyorlar ayda mı marsdamı ?çok ilginç yani sorun olur kavga olur küslük olur da yaşam tarzı yüzünden görüşmemeyi de yeni duydum.bence kardeşlerinizin yeteri kadar insanlığı ve kan bağlılığı yokmuş sarayda dahi otursalar elleri kanda olsa bayram da bir alo demeyecek kadar bu nasıl bir büyüklüktür.aile akraba bağlarınız demek kuvvetli değil üzülecek bir şey yok buna alışmaya çalışıcaksınız yada bütün kini nefreti bir kenara bırakıp siz arıyacaksınız.

Yok canim kimse getirmedi.evet mesele et degil.dusunulmek onemsenmek.
çok kötü
buralarda kurban kesmeyenin kesenden fazla eti olur
maksat et değil yine dediğim gibi bu işi yapıyorsan adabıyla yapmak ne bilim zor işler

ama bi de şöle bişi var muhtaç değilseniz ben de muhtaç olana vermeyi tercih ederdim

Kurban eti bambaska birsey.sadece Allahin rizasini kazanmak icin kesilen hayvanin eti şifadır.oyle koca koca butlar,löp löp etler degil ki istedigim.bir kucuk parca da olsa nasip olmadi.kismet.

Herzaman yanlarinda olmaya calistim.cenazelerinde dugunlerinde,torunlarinin dogumunda mevlutlerinde.sirf annem babam uzulmrsin diye.ama onlar beni iki dogumumda da aramadilar sormadilar.

Kurban eti bambaska birsey.sadece Allahin rizasini kazanmak icin kesilen hayvanin eti şifadır.oyle koca koca butlar,löp löp etler degil ki istedigim.bir kucuk parca da olsa nasip olmadi.kismet.
3. gün hala mı getiren olmadı =((

Yok guzelim.kimse birsey getirmedi.kimse de gelmedi ki zaten.kayinvalidem burada ya gelen olur diye tatli,temizlik vs ugrastim.gelen olmayinca tatliyi ya biz yedik evi de kirlettik :))
afiyet olsun =))
nere ki ora büyük şehir mi ,küçük yerlerde hala böyle adetler sürüyor

Allah size ve ailenize sağlık versin de gerisi önemsiz bayram havasını kendiniz yapıp yaşatın.. benimde ailem uzak eşimin ailesine geliyoruz her bayram kamera acılır herkes yaş sırasına göre gecer ve bayramlasır sonra izleriz diye saklıyoruz ilerde cocuklarıma göstermek için inşallah sizde yapın napalım zaman değişiyo..

Bacim senin adina cok uzuldum...
Kardes bu ya baska neye benzer....
Ayip etmisler akrabalarin ....
Neyse bacim siz size yetersiniz ...
Kendi aile icinizde huzurunuz mutlulugunuz daim olsun...
Birak digerleride eksik kalsin...
Bu arada Istanbul un neresindesin bacim.. (Tamamen merak ♥ )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…