- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
İnşallah arkadaşım. ..umursamamak ve yoluna seni hak edenlerle devam etmek...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah arkadaşım. ..umursamamak ve yoluna seni hak edenlerle devam etmek...
bedeli maddi olacak yani:):) ne olacak adam diğer kadından ayrılacak değil ya..her ay o nafakayı yatırırken küfredecek o kadar.bedel mi şimdi bu..sen de kendi hayatına bakamayacaksın asla o parayı aldığın sürece..Yok başka dava canmm..iste bi bedeli olsun istiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diim ki. .
Adama en büyük ceza sen olmuşsun zaten, daha ne olacak?
bedeli maddi olacak yani:):) ne olacak adam diğer kadından ayrılacak değil ya..her ay o nafakayı yatırırken küfredecek o kadar.bedel mi şimdi bu..sen de kendi hayatına bakamayacaksın asla o parayı aldığın sürece..
nasıl için kaldıracak her ay o adamdan gelecek
Bakarım arkadaşım öyle bakarım ki ...Onların canı acidikca benim ruhum okşanacak. .bilsen nelerle suçluyor beni
Yine igneleyici bir yorumuna gerçekten anladığı usluptn bir cvp vermiştim. .onu hazmedememis ondan canm..ama ne kadar ağır olsa da inan hak etmişti ..Çünkü gerçekten ne yazdığını bilmiyor.Konu sahibini tanıyormusunuz da böyle bir yorum yazıyorsunuz ?
Konularımi anlattm canm..benim profiline gir..nelerle suçlamiyor ki...nelerle suçluyor iftira mı var anlatın da bilelim ona göre yorum yapalım o zaman..
mutlu olman en büyük intikam çünkü erkekler boşandıktan sonra perişan olurlar bir müddet sonra.Arkadaşlar sizden ricam görüşlerinizi empati kurarak dile getirmeniz..benim konularımı biliyorsunuzdur..boşanma arifesi hala bitmedi devam ediyor..bir ay sonra mahkeme var ve şahitler dinlenecek..benim için dua edin olur mu..bu davamdan vazgeçmeyeceğim..yaptıkları yanına kalmayacak..bir arkadaşa bu konulardan çok sıkıldığını bir an önce bitmesi gerektiğini söylemiş benim de mutlu olmamı istiyormuş....
Bazen kin duyuyorum..çevremdekiler öyle bırakmazdım şöyle yapardım böyle yapardım diyorlar..en buyuk intikam nedir sizce...?
İnşallah arkadaşım. .mutlu olman en büyük intikam çünkü erkekler boşandıktan sonra perişan olurlar bir müddet sonra.
güzel yürekli insan dua edicem sana inşallah feraha çıkarız..bende boşanyorum ..mutlu olmak istiyorum ama olamıyorum bende .o mutluymuş toparlanmış gibi gözüküyor bilmiyor ben toparlandığım zaman yaşacağı acıyı bilmiyor ne yazııkkiÇok tşk. ederim cnaımm..öyle güzel sözler dile getirmişsin ki..inşallah Rabbim anneme babama benim mutluluğu gösterir..sağlıklarında benim de yavrumu görürler inşallah.. yüzlerini güldüremedim![]()
AMİN inşallah arkadaşım bunu yürekten diliyorum. .ve o kadar iyi anlıyorum ki burada olan hikayeleri sadece yaşadığım kadarını biliyorum. . O yüzden kimseyi kinamiyorum. .Rabbim kimseyi esiyle imtihan etmesin. .güzel yürekli insan dua edicem sana inşallah feraha çıkarız..bende boşanyorum ..mutlu olmak istiyorum ama olamıyorum bende .o mutluymuş toparlanmış gibi gözüküyor bilmiyor ben toparlandığım zaman yaşacağı acıyı bilmiyor ne yazııkkivalla büyük güldüm.geçicek inşallah yaşadıklarımız.annemize babamızı mutlu edemedik.ama güzel bir dua etmişssin inşallah olur dileklerimiz kuzum ..Allah yar ve yardımcımız olsun.
umursamamak.Arkadaşlar sizden ricam görüşlerinizi empati kurarak dile getirmeniz..benim konularımı biliyorsunuzdur..boşanma arifesi hala bitmedi devam ediyor..bir ay sonra mahkeme var ve şahitler dinlenecek..benim için dua edin olur mu..bu davamdan vazgeçmeyeceğim..yaptıkları yanına kalmayacak..bir arkadaşa bu konulardan çok sıkıldığını bir an önce bitmesi gerektiğini söylemiş benim de mutlu olmamı istiyormuş....
Bazen kin duyuyorum..çevremdekiler öyle bırakmazdım şöyle yapardım böyle yapardım diyorlar..en buyuk intikam nedir sizce...?
Iyiym arkadaşım ..onu içimden attım. .sadece iddialarını mahkemede curutmem istiyorum. .Aileleriniz sizin evlenip boşanmanızla değil mutluluğunuzla mutlu olurlar.
Artık önünüze bakmak için en azından çaba harcayın.
Nasıl iddiaları var mesela?Iyiym arkadaşım ..onu içimden attım. .sadece iddialarını mahkemede curutmem istiyorum. .