En Büyük CEZA Nedir Sizce..?

Yok başka dava canmm..iste bi bedeli olsun istiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diim ki. .
bedeli maddi olacak yani:):) ne olacak adam diğer kadından ayrılacak değil ya..her ay o nafakayı yatırırken küfredecek o kadar.bedel mi şimdi bu..sen de kendi hayatına bakamayacaksın asla o parayı aldığın sürece..
nasıl için kaldıracak her ay o adamdan gelecek parayı?

bedeli maddi olacak yani:):) ne olacak adam diğer kadından ayrılacak değil ya..her ay o nafakayı yatırırken küfredecek o kadar.bedel mi şimdi bu..sen de kendi hayatına bakamayacaksın asla o parayı aldığın sürece..
nasıl için kaldıracak her ay o adamdan gelecek
Bakarım arkadaşım öyle bakarım ki ...Onların canı acidikca benim ruhum okşanacak. .bilsen nelerle suçluyor beni

yosun sen bu adami takinti yapmissin
Calisiyormusun bilmiyorum ama isin yoksa is gir lutfen
eski konularina goz attim adam hala hayatinin mezkezinde
Yasin daha cok genc ,sanirim cocugunda yok
Oh hayat sana mis birak o adami dusunme
Boyle yaparak kendine eziyet ediyorsun emin ol
O zaten cezasini bulucaktir ,ama sen once kendine gel
Sen ne zaman ondan vazgecersen o cezasini bulur inan ,az kendine odaklan
Kendine deger ver ,kendini simart biraz
Hayatin guzelliklerini gor,yeniden sever sevilirsin ona en buyuk cezada onu unutman olur

Arkadaşlar sizden ricam görüşlerinizi empati kurarak dile getirmeniz..benim konularımı biliyorsunuzdur..boşanma arifesi hala bitmedi devam ediyor..bir ay sonra mahkeme var ve şahitler dinlenecek..benim için dua edin olur mu..bu davamdan vazgeçmeyeceğim..yaptıkları yanına kalmayacak..bir arkadaşa bu konulardan çok sıkıldığını bir an önce bitmesi gerektiğini söylemiş benim de mutlu olmamı istiyormuş....
Bazen kin duyuyorum..çevremdekiler öyle bırakmazdım şöyle yapardım böyle yapardım diyorlar..en buyuk intikam nedir sizce...?
mutlu olman en büyük intikam çünkü erkekler boşandıktan sonra perişan olurlar bir müddet sonra.

Çok tşk. ederim cnaımm..öyle güzel sözler dile getirmişsin ki..inşallah Rabbim anneme babama benim mutluluğu gösterir..sağlıklarında benim de yavrumu görürler inşallah.. yüzlerini güldüremedim:KK43:
güzel yürekli insan dua edicem sana inşallah feraha çıkarız..bende boşanyorum ..mutlu olmak istiyorum ama olamıyorum bende .o mutluymuş toparlanmış gibi gözüküyor bilmiyor ben toparlandığım zaman yaşacağı acıyı bilmiyor ne yazııkki:D valla büyük güldüm.geçicek inşallah yaşadıklarımız.annemize babamızı mutlu edemedik.ama güzel bir dua etmişssin inşallah olur dileklerimiz kuzum ..Allah yar ve yardımcımız olsun.

güzel yürekli insan dua edicem sana inşallah feraha çıkarız..bende boşanyorum ..mutlu olmak istiyorum ama olamıyorum bende .o mutluymuş toparlanmış gibi gözüküyor bilmiyor ben toparlandığım zaman yaşacağı acıyı bilmiyor ne yazııkki:KK70: valla büyük güldüm.geçicek inşallah yaşadıklarımız.annemize babamızı mutlu edemedik.ama güzel bir dua etmişssin inşallah olur dileklerimiz kuzum ..Allah yar ve yardımcımız olsun.
AMİN inşallah arkadaşım bunu yürekten diliyorum. .ve o kadar iyi anlıyorum ki burada olan hikayeleri sadece yaşadığım kadarını biliyorum. . O yüzden kimseyi kinamiyorum. .Rabbim kimseyi esiyle imtihan etmesin. .

Arkadaşlar sizden ricam görüşlerinizi empati kurarak dile getirmeniz..benim konularımı biliyorsunuzdur..boşanma arifesi hala bitmedi devam ediyor..bir ay sonra mahkeme var ve şahitler dinlenecek..benim için dua edin olur mu..bu davamdan vazgeçmeyeceğim..yaptıkları yanına kalmayacak..bir arkadaşa bu konulardan çok sıkıldığını bir an önce bitmesi gerektiğini söylemiş benim de mutlu olmamı istiyormuş....
Bazen kin duyuyorum..çevremdekiler öyle bırakmazdım şöyle yapardım böyle yapardım diyorlar..en buyuk intikam nedir sizce...?
umursamamak.

Back
X