- 17 Eylül 2014
- 315
- 149
- 48
- 38
- Konu Sahibi dumanseda122
-
hamile siniribir derdim olsa bdv ye konu açarım neden senin açtıgın konuya derdimi yazayım biraz mantık lutfen ...
Kızlar hadi şuan hayatınızdaki en önemli dertleri yazın.. mesela benim gelecek korkum var her anıma yansıyor. maddi anlamda mutlu olmak ve dünyayı dolaşmak istiyorum. bu amacıma ulaşma yolunda bazen zorluklar çekiyorum. benim derdim bu Allah daha büyük dert vermesin.
boş boş işlerle ugrasma kompleksihamile siniri
benim en büyük derdim bi zamanlar çikolatakız nickiyle bdv de eğlenen bir serserinin aynı avatar resmi ve sorularını benimseyerek bdv ye gelen dumansedanın aynı kişiler olup olmadığını bilmemek..hamile siniri
ahahah o nebiçim nickmiş öyle.. seni hep görüyorum yazarken herkese karşı ılımlısın.. öyle hatırlamak isterim gözardı etmek istemembenim en büyük derdim bi zamanlar çikolatakız nickiyle bdv de eğlenen bir serserinin aynı avatar resmi ve sorularını benimseyerek bdv ye gelen dumansedanın aynı kişiler olup olmadığını bilmemek..
ılımlı bir politikam var tabikiahahah o nebiçim nickmiş öyle.. seni hep görüyorum yazarken herkese karşı ılımlısın.. öyle hatırlamak isterim gözardı etmek istemem
ayynı avatardan olmak istemezdim..ılımlı bir politikam var tabikiişte öyle bir gereksiz nickti o çikolatadaki ama nasıl dertlere soktuysa beni avatarını da görünce sormassam ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?