EN BÜYÜK DERDİNİZ NEDİR?

dumanseda122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
315
149
48
38
Kızlar hadi şuan hayatınızdaki en önemli dertleri yazın.. mesela benim gelecek korkum var her anıma yansıyor. maddi anlamda mutlu olmak ve dünyayı dolaşmak istiyorum. bu amacıma ulaşma yolunda bazen zorluklar çekiyorum. benim derdim bu Allah daha büyük dert vermesin.

BENIM DERT EDİnebılecegim buyuk bır derdim yok çok şükür.
tek sıkıntım geçim derdi.

çok fazla hesaplı olmamız gerekiyor
istediğimiz yaşam standardında yaşayamıyoruz ya da çocuklarımızı yaşatamıyoruz. tek derdim bu
sağlık olsun diyorum ona da.

evimizin borcu bıtınce rahatlayacağız inşallah.
zaman sadece bıraz zamannnn

Arkadaşlarımla olan sorunum

şöyle bir durdum düşündüm
ve sanırım şuan en büyük derdim
kızım la ilgili gelecek kaygısı

benim en büyük derdim bi zamanlar çikolatakız nickiyle bdv de eğlenen bir serserinin aynı avatar resmi ve sorularını benimseyerek bdv ye gelen dumansedanın aynı kişiler olup olmadığını bilmemek..
ahahah o nebiçim nickmiş öyle.. seni hep görüyorum yazarken herkese karşı ılımlısın.. öyle hatırlamak isterim gözardı etmek istemem

ahahah o nebiçim nickmiş öyle.. seni hep görüyorum yazarken herkese karşı ılımlısın.. öyle hatırlamak isterim gözardı etmek istemem
ılımlı bir politikam var tabikiişte öyle bir gereksiz nickti o çikolatadaki ama nasıl dertlere soktuysa beniavatarını da görünce sormassam ayıp

Dert mi bilmem ama yalnizlik basima bela...bi hayat arkadasim olaydi sanki daha pozitif olurdum bu hayatta...en azindan derdimi paylasirdim..belki deva olurdu...ne bilim istee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…