• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük hakaret

bir erkeğe hakaret edilmez sonuç çok kötü sonuçlanır ben karşıyım o çocuğumun babası her iki çift söyleyece sözlerine dikkat etmeli hayat zaten zor çiftler birbirine iyi davranmalı

İnsanlar birbirine hakaret etmeye başladıysa o evlilik artık kağıt üzerindedir bence.

Ne kadar sinirlensek de sonradan pişman olacağımız sözleri sarfetmememiz lazım.
Hiç hakaret etmedim ve duymadım da.
Saygının yitirilmesi sevginin de sonunu hazırlar.

eşimi 11 yıldır tanıyorum;argo hiç bir sözünü duymadım.kızdıgında ismimi vurgulu söyler ki bu da yılda 2-3 kere anca olur.
ben biraz daha sinirliyim ona göre..
birgün uzun bir tartısmanın sonunda demek istedigimi anlatamamanın verdigi gerginlikle kafan basmıyor mu dedimakannehir
bagırdım falan;şimdi konuşmayalım;kalbini kırmaktan korkuyorum deyince ben hatamı anladım.
laflarıma dikkat ediyorum..

benim ailemde baba ve anne tarafımda küfür ve hakaret öyle normal görülüyor ki;evliliklerin çogunda saygı yok;dualarım hep bu yönde olmuştu.şükür ki Allah kabul etti dualarımı:nazar:

ne ettim, nede duydum.
asla tahammülü olmaz böyle seye.
sesimi azcicik yükseltsem bile ikaz ediyor.

niye hakaret edeyim ki kocama,
eslerin birbirine hakaret etmesini cok yadirgiyorum
hic hos birsey degil bence.
Bu bir saygisizliktir, saygisizliginda evlilikte yeri olmamali boshayallersmile

ne kadar kızarsak kızalım asla hakaret etmeyiz birbirimize .........aptal ,salak gibi lafları bile... ki bunlarda hoş değil hiç kullanmadık aman kullanmayalım da sevmem böyle şeyleri ....

çok kızmış olsamda asla hakarete yönelecek sözler söylemem.
nasıl olsa sinir geçecek yine eski halimize döneceğiz..
ama o ettiğim hakaret onun canını acıtmış olacak...
sonunu düşünerek konuşmalıyız birazda...
ne hakaret duydum nede söyledim...
sevdiceğim o benim....
saygısızlık etmek istemem..

ben bu konunun ne amaçla açıldığını anlamadım.verilen cevaplar ne amaca hizmet edecek neye yarayacak neyi gösterecek ne sağlayacak.sorulan soru verilen cevap bir evliliğin seviyesinin düşmesinin nasıl sağlanacağını göstermekten başka ne işe yarayacak.anlayan varsa anlatsın banada

Son düzenleme:
asla eşime hakaret etmem kendime de ettirmem

eşime hakaret etsem o beni boşar benim de hakaret edeceğim bir insanla evli kalmamın bir anlamı olmaz benim gözümde eşim de bana etse ben de onu boşarım zaten

ben hep derim sevgisiz bile evlilik olur ama saygısız asla olmaz

Verılen cevapları okuyanca sevındım ..Ne anlayıslı sınırlerı alımış eşler var..

Saygı sevgı ılıskının başrollerı ama

Insan sınılenıncede agzından benı delı edıyorsun bıle cıkabılır..

Hangımız agzımızdan sınırlenınce hıc kotu soz cıkmadı kı...

tartışma esnasında onu kıracak sözler duymuştur benden.
onun da bana söylemişliği vardır.
ama tartışma bitip ortam yumuşayınca asla bana bunu dedin gerçekten böyle mi düşünüyorsun gibi sitemler olmaz. gerilime neden olan sorun çözülmüştür, gerginlik esnasında söylenen sözler unutulmuştur.

en Büyük hakaretlerim saygısız ve terbiyesizdir.. o da dalga geçer terbiyesiz diyişimle.. Böyle Bastıra Bastıra TerBiyesizzzzzz saygısızzzzz derim canımı sıktığında.. anasından öğrendim Bu lafları da =))

anası yüzünden yine kavga ediyorduk (annesiyle konuşurken kapı dinlemiştim çünkü anası ben ve annemi kötülüyordu) bende bunu ona söylediğimde kapımı dinliyorsun çok çiğsin dedi bana hala unutmuş değilim bu lafını çok koymuştu bana. bende ona salak gerizekalı çirkin diyorum, önceden ayıplardım birbirine böyle konuşan çiftleri ama zaman geçtikçe bazen tahammül edemediğin noktalar oluyr

İyi eşlere sahipsiniz var demek ki
Benim erkek arkadaşım işine gelmediğinde sen Manyak mısın diyordu bende çok rahatsız olup nezaketsizsin diyordum susuyordu ama sinirlendiğinde basit kelimelerde olsa söylerdi ben hiç söylemem ve yüzünede vururdum.Söylemekte çözüm değil ama insan yapamayacağını görmesi açısından da iyi oluyor ne yazık ki

valla bizde öyle hakaret olmaz arada bir uyuz diyorum sadece:))

Hakaret değilde, nişanlıyken eşime sinirlenmiştim,
o söylediğimi hakaret olarak algıladı tabi.
Bir çay bahçesinde oturmaya gitmiştik,
kola içmek istedik, eşimde sipariş verirken,
teneke kola var mı dedi, ben de siparişi verdikten sonra kızgın bir şekilde,
tam ne dediğimi hatılamıyorum ama teneke değil kutu kola,
diye söyleyince acayip sinirlenmişti.
Onu küçük düşürdüğümü hissetmiş.
Şimdi ne zaman kutu kola istese, güleriz.

Teneke kola ha:roflol::roflol::roflol:Komikmiş gerçekten. Trajikomik

ben bu konunun ne amaçla açıldığını anlamadım.verilen cevaplar ne amaca hizmet edecek neye yarayacak neyi gösterecek ne sağlayacak.sorulan soru verilen cevap bir evliliğin seviyesinin düşmesinin nasıl sağlanacağını göstermekten başka ne işe yarayacak.anlayan varsa anlatsın banada

Konu sahibi evlilikle ilgili istatistik yapıyor sanırım.
Arkadaş bol bol konu açmış artık ne araştıryorsa:hulya:

Back
X