• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük hakaret

Konu sahibi evlilikle ilgili istatistik yapıyor sanırım.
Arkadaş bol bol konu açmış artık ne araştıryorsa:hulya:

olabilir.araştırmanın ismi de benden olsun:

"Türkiye'de evliliklerde yaşanan tartışmalar esnasında eşlerin birbirlerine ettikleri hakaretler üzerine bir çeşitleme" Bir Alan Araştırması

erkeklerin cogu anladigim kadariyla susmayi tercih ediyor sinirlenince
bir odaya cekilip uzanmak yada uyumak
yada disari cikip kafasini toparlamak gibi
ama kadinlarin genelde icini bosaltmayi sever tutamaz kendini :)
mesela ben.. gider soylerim soylerim sorna odaya gider uyurum
yada ben soylemeye basladigim zaman kalkar odaya girmek icin
once soylediklerimi dinle sonra burda otur ben gidip yatacam oraya derim :)
bazen cok iclenir "sen beni sevmiyorsun artik bende seni sevmiyorum o zaman durum boyleyse daha fazla katlanma bana ben basimin caresine bakarim" demistim :)))
saskin saskin bakar yazik cok haksizlik ettigim olmustur..

ben bu konunun ne amaçla açıldığını anlamadım.verilen cevaplar ne amaca hizmet edecek neye yarayacak neyi gösterecek ne sağlayacak.sorulan soru verilen cevap bir evliliğin seviyesinin düşmesinin nasıl sağlanacağını göstermekten başka ne işe yarayacak.anlayan varsa anlatsın banada

Eğer bu konuyu açtıysam kendime göre düşündüğüm bişeyler vardır.illaki araştırmamı olması gerekir.Kendimi evliliğimde iyimyim kötümü şeklinde sorguluyor olabilir miyim sence?

hakaret demıyelımdeeee bı keresınde benı o kadar sınır ettıkı gıcıklıgına yapıyor ama bılıyorum hala kızıyorum.

kel demısstım askıma oda bana gobeklı demıstı.birde gecenlerde sabah sabah bır sınır bende sınır oldum tabı bos yere kızmasına bazı seyere bu kadar sınırlenme askım erkenden yaslanacakssın dedım bukadarcıkk bunlarda hakaret sayılmazzkı

Back
X